SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI
Fatih Aydoğan
Köşe Yazarı
Fatih Aydoğan
 

Vallahi Teslim Olmayacağız!

Türkiye, tarihindeki en önemli seçiminin arifesinde bulunmaktadır, ilk defa bir seçimle devlet başkanını belirleyeceğiz. Yıllarca koalisyonlarla boğuşmuş bir millet, sandıktan  istikrarın çıkacağı  bir seçime adım adım yaklaşıyor. Bu seçim Türkiye tarihinin olduğu kadar dünya tarihinin de dönüm noktası olacaktır. Daha önce olduğu gibi, ortaçağın kapanıp yeniçağın açıldığı gibi yeni bir dönemin ayak sesleri geliyor. Yeni bir çağ açılacak ve bu çağın parlayan ülkesi Türkiye olacaktır. Selçuklu dönemindeki Selçuklu İmparatorluğundan, Osmanlı dönemindeki Osmanlı İmparatorluğu’ndan daha güçlü bir Ülke olacaktır. Çok kısa bir süre içerisinde dünyanın en büyük ekonomilerinden birisi olacak  askeri alanda söz sahibi bir ülke konumuna gelecektir. Çünkü prangalardan kurtulmuş bir Türkiye’yi kimse tutamayacak, kimse engelleyemeyecektir. Dünya 5’ten büyükse bunu başarabilecek tek bir ülke vardır. O da Türkiye’dir. Ama düşman boş durmuyor, benim bildiğimi onlarda biliyor. Türkiye prangalarından kurtulursa, atası Fatih Sultan Mehmet’in orta çağı kapatıp yeni çağı açması gibi dünya tarihinde yeni bir dönemi başlatacaktır. Birçok cepheden saldırı başlattılar, dünyada hiçbir ülkenin aynı anda bu kadar terör örgütü ile mücadele edebileceğini düşünemedikleri için kazanacaklarını sandılar. Ama olmadı… Daha önce hep başardıkları bir enstrümanı denediler, darbe yaparak hükümeti yıkacaklardı, başaramadılar. Olmadı… Şimdi ekonomik alandaki saldırılarına başladılar. Artık bu son kartları, ülkemizin insanı feraseti ile bu saldırıyı da göğüsleyecek asla boyun eğmeyecektir. Venezuella petrol kaynağı en zengin ülkelerden birisi ama ülke belini bir türlü doğrultamıyor. Bugünlerde enflasyon %15000 seviyesine gelmiş, ABD hala yeni yaptırımlar açıklıyor. Neden ? Çünkü Maduro boyun eğmeyeceğim diyor. Libya, Mısır, Suriye, Irak örneklerine bakalım. Hangi ekonomi, hangi döviz kuru, hangi zamdan bahsediyorlar. Keşke aç kalsaydık da kendi ülkemizde yaşasaydık diyorlar. Ama şükürler olsun ki, vatandaşımız herşeyin farkında. Hayatın anlamını cebinden ibaret sanan bazı zevat dışında ülkemizin büyük bölümü “Vallahi teslim olmayacağız” diyor.  Bu günler geçecek, herşey yoluna girecek ama kurlar artarken elini ovuşturanlara da bir parantez açmak istiyorum. Zavallısınız ! Siz Kudüs için üzülüyorum derken de samimi değilsiniz, ülkemi düşünüyorum derken de yalan söylüyorsunuz. Ama az kaldı ! Bu dizeler, her daim vatanını sevenlere, oyunlara boyun eğmeyenlere gelsin… Sabredin, az kaldı ! Tasalanma yiğidim, zaman bizden yanadır, Külümüzden yükselen duman bizden yanadır, Son durak, son ilahi ferman bizden yanadır, Dünya düşman olsa da, iman bizden yanadır.  Kapıları açacak coşkun bin niyaz kaldı, Ufka bir bak yiğidim, inkılaba az kaldı. Sağlıcakla kalın.  
Ekleme Tarihi: 23 Mayıs 2018 - Çarşamba

Vallahi Teslim Olmayacağız!

Türkiye, tarihindeki en önemli seçiminin arifesinde bulunmaktadır, ilk defa bir seçimle devlet başkanını belirleyeceğiz. Yıllarca koalisyonlarla boğuşmuş bir millet, sandıktan  istikrarın çıkacağı  bir seçime adım adım yaklaşıyor. Bu seçim Türkiye tarihinin olduğu kadar dünya tarihinin de dönüm noktası olacaktır. Daha önce olduğu gibi, ortaçağın kapanıp yeniçağın açıldığı gibi yeni bir dönemin ayak sesleri geliyor. Yeni bir çağ açılacak ve bu çağın parlayan ülkesi Türkiye olacaktır. Selçuklu dönemindeki Selçuklu İmparatorluğundan, Osmanlı dönemindeki Osmanlı İmparatorluğu’ndan daha güçlü bir Ülke olacaktır. Çok kısa bir süre içerisinde dünyanın en büyük ekonomilerinden birisi olacak  askeri alanda söz sahibi bir ülke konumuna gelecektir. Çünkü prangalardan kurtulmuş bir Türkiye’yi kimse tutamayacak, kimse engelleyemeyecektir. Dünya 5’ten büyükse bunu başarabilecek tek bir ülke vardır. O da Türkiye’dir.

Ama düşman boş durmuyor, benim bildiğimi onlarda biliyor. Türkiye prangalarından kurtulursa, atası Fatih Sultan Mehmet’in orta çağı kapatıp yeni çağı açması gibi dünya tarihinde yeni bir dönemi başlatacaktır. Birçok cepheden saldırı başlattılar, dünyada hiçbir ülkenin aynı anda bu kadar terör örgütü ile mücadele edebileceğini düşünemedikleri için kazanacaklarını sandılar. Ama olmadı… Daha önce hep başardıkları bir enstrümanı denediler, darbe yaparak hükümeti yıkacaklardı, başaramadılar. Olmadı… Şimdi ekonomik alandaki saldırılarına başladılar. Artık bu son kartları, ülkemizin insanı feraseti ile bu saldırıyı da göğüsleyecek asla boyun eğmeyecektir. Venezuella petrol kaynağı en zengin ülkelerden birisi ama ülke belini bir türlü doğrultamıyor. Bugünlerde enflasyon %15000 seviyesine gelmiş, ABD hala yeni yaptırımlar açıklıyor. Neden ? Çünkü Maduro boyun eğmeyeceğim diyor. Libya, Mısır, Suriye, Irak örneklerine bakalım. Hangi ekonomi, hangi döviz kuru, hangi zamdan bahsediyorlar. Keşke aç kalsaydık da kendi ülkemizde yaşasaydık diyorlar. Ama şükürler olsun ki, vatandaşımız herşeyin farkında. Hayatın anlamını cebinden ibaret sanan bazı zevat dışında ülkemizin büyük bölümü “Vallahi teslim olmayacağız” diyor. 

Bu günler geçecek, herşey yoluna girecek ama kurlar artarken elini ovuşturanlara da bir parantez açmak istiyorum. Zavallısınız ! Siz Kudüs için üzülüyorum derken de samimi değilsiniz, ülkemi düşünüyorum derken de yalan söylüyorsunuz. Ama az kaldı !

Bu dizeler, her daim vatanını sevenlere, oyunlara boyun eğmeyenlere gelsin… Sabredin, az kaldı !

Tasalanma yiğidim, zaman bizden yanadır,
Külümüzden yükselen duman bizden yanadır,
Son durak, son ilahi ferman bizden yanadır,
Dünya düşman olsa da, iman bizden yanadır. 

Kapıları açacak coşkun bin niyaz kaldı,
Ufka bir bak yiğidim, inkılaba az kaldı.

Sağlıcakla kalın.
 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.