SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI
Adem Topal
Köşe Yazarı
Adem Topal
 

SEÇİMİN İKİNCİ TURU    

Kıymetli okurlar, İBB başkanlık seçimi yenileniyor. Zaten çok konuşulduğu için ben nedenine niçin ine girmeyeceğim. Lakin insanların tarafgirliği ve kine varan düşmanlığı onları ne hale getirir görmenin hayreti içindeyim.  Türkiye de son 17 senedir ne yaptığı bilinen istikrarlı bir icra adamı ile ne olduğu kim olduğu dahi bilinmeyen bir kişi karşı karşıya geliyor. Aklıselim birincinin açık ara kazanması gerektiğini söylüyor. Ama gel gör ki görünüş itibari ile akıllı uslu gibi görünen insanlar bunlarda artık çok oldular değişsinler demezler mi? Şaşırıp kalıyorum. Kardeşim o seçim yapılalı çok oldu. Bu seçim mahalli seçim ve belediye başkanlığı icracı bir makam. Burada mutemet bir kimse seçilmeli ki İstanbul’un acil meseleleri çözülsün. Bu kimseler hemen çoğu da asılsız sözleri nereden kimden duydularsa saymaya başlıyorlar. Bazı  “AKP”lilerin bunu bilerek yazdım. Çünkü bunlar AK partili değil çıkarcı kişilerdir.  Onları haklı çıkaracak şeyler yaptılar yapıyorlar. Ben özel sohbetlerimde söylüyorum. Her şey insan kalitemizle alakalı kardeşim. Helal ve haram konusunda sıkıntısı olmayan insanlar hangi partili olursa olsun aynıdır. Yalnız bunların oranı mühimdir. Ben AK partide bunların yüzde yirmiler seviyesinde olduğunu görüyorum. Karşıda ise durum tam tersi yüzde seksendir. Bunu Sözen zamanında aleni olarak gördük. Onun müdürlerinden bir arkadaşım aynen şöyle demişti: -Abi belediye iflas etti. Maaş bile veremez. Sonra patlayan rezaletler ortaya olayın ancak bir kısmını döktü. Rezaletin önemli bir kısmı Sümen altında kaldı. Şimdi aynı zihniyet kuzuyu bize teslim edin diyor. Yahu kurda kuzu teslim edildiği nerde görülmüş. Ama sahte bir tebessüm ve bol yalan ile başaracaklarını sanıyorlar. Umuyorum İstanbullu bunu görecek ve gerekli dersi bu kişinin arkasındaki ellere verecektir.     Adem Topal      
Ekleme Tarihi: 17 Haziran 2019 - Pazartesi

SEÇİMİN İKİNCİ TURU    

Kıymetli okurlar, İBB başkanlık seçimi yenileniyor. Zaten çok konuşulduğu için ben nedenine niçin ine girmeyeceğim. Lakin insanların tarafgirliği ve kine varan düşmanlığı onları ne hale getirir görmenin hayreti içindeyim. 

Türkiye de son 17 senedir ne yaptığı bilinen istikrarlı bir icra adamı ile ne olduğu kim olduğu dahi bilinmeyen bir kişi karşı karşıya geliyor. Aklıselim birincinin açık ara kazanması gerektiğini söylüyor. Ama gel gör ki görünüş itibari ile akıllı uslu gibi görünen insanlar bunlarda artık çok oldular değişsinler demezler mi? Şaşırıp kalıyorum. Kardeşim o seçim yapılalı çok oldu.

Bu seçim mahalli seçim ve belediye başkanlığı icracı bir makam. Burada mutemet bir kimse seçilmeli ki İstanbul’un acil meseleleri çözülsün. Bu kimseler hemen çoğu da asılsız sözleri nereden kimden duydularsa saymaya başlıyorlar. Bazı  “AKP”lilerin bunu bilerek yazdım. Çünkü bunlar AK partili değil çıkarcı kişilerdir.  Onları haklı çıkaracak şeyler yaptılar yapıyorlar.

Ben özel sohbetlerimde söylüyorum. Her şey insan kalitemizle alakalı kardeşim. Helal ve haram konusunda sıkıntısı olmayan insanlar hangi partili olursa olsun aynıdır. Yalnız bunların oranı mühimdir. Ben AK partide bunların yüzde yirmiler seviyesinde olduğunu görüyorum. Karşıda ise durum tam tersi yüzde seksendir.

Bunu Sözen zamanında aleni olarak gördük. Onun müdürlerinden bir arkadaşım aynen şöyle demişti: -Abi belediye iflas etti. Maaş bile veremez. Sonra patlayan rezaletler ortaya olayın ancak bir kısmını döktü. Rezaletin önemli bir kısmı Sümen altında kaldı. Şimdi aynı zihniyet kuzuyu bize teslim edin diyor. Yahu kurda kuzu teslim edildiği nerde görülmüş. Ama sahte bir tebessüm ve bol yalan ile başaracaklarını sanıyorlar. Umuyorum İstanbullu bunu görecek ve gerekli dersi bu kişinin arkasındaki ellere verecektir.    

Adem Topal    
 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.