SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI
Murat Ergün
Köşe Yazarı
Murat Ergün
 

Bu ADAM’a Dikkat Edin!!!

*Belediye Başkanı Ömer Arısoy'un Zeytinburnu'nda seçimi kazanması için verdiğimiz katkıyı bilen bilir. Bilmeyene de anlatacak değilim. Verdiği her sözün takipçisiyim. Yaptığı her yanlışta ilk karşısına dikilecek kişide Benim. Eyvallahım olmayacağını beni tanıyan takip eden bilir. *Bir Adnan Kahveci vardı. Bir Recep Yazıcıoğlu vardı. Belki çok erken ama Bir de Ömer Arısoy modeli olacak diyorum. Seçimin üstünden İki ayı aşkın bir süre geçti. *Şöyle bir köşe yazısı kafamda tasarlıyordum. Son 10 yılda özlediğimiz Gönül Belediyeciliğinde örnek gösterilecek bir gayret içindesiniz ya Hizmet Belediyeciliğiniz? *Tam yazımı kafamda toparlarken Başkan Ömer Arısoy Bombayı patlattı ve Belki de bu ilçeye ye yapılacak en önemli bir hizmetin altına imzasını attı. Zeytinburnu Belediye Meclisinin Haziran Ayı Birinci birleşiminde bu müjdeyi Zeytinburnu halkına verdi. *Askeri lojmanları bir bölümü Millet Bahçesi olacaktı diğer bir bölümü ise Başakşehir’de yapılan askeri lojmanların maliyeti karşılamak için Bakanlık tarafından hasılat paylaşımı çerçevesinde yapılacak olan konutlardan bakanlık vazgeçti. Başkan Arısoy Mecliste bu müjdeyi şu sözlerle duyurdu. ‘’Geçtiğimiz haftalarda Bakanımıza yaptığımız ziyarette bu isteğimiz kabul edildi. Bakanımız bütün bürokratların huzurunda bunu açıkladı. Burası artık rezerv konut alanı haline gelecek. İnşallah Zeytinburnu’nun dönüşümünde burayı kullanacağız. Bu müjdeyi de buradan verelim dedi. *Bu vazgeçiş kendi başına olmadı. Bu kadar değerli bir arazi karşısında dahi lojmanları yapmak için elinin taşın altına koymayan bakanlık bu kez hem lojmanları yaptı ve hem de bu kadar değerli bir rezerv alanından vazgeçti. *Bu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ve ekibinin başarısıdır. Bu bugüne kadar bu ilçeye çok kısa bir süre içinde yapılan çok değerli bir hizmettir. Bu Ömer Arısoy’un sadece Gönül Belediyeciliği değil bunun yanında Hizmet Belediyeciliği yapacağının işaret fişeğidir. *Ben inanıyorum ki Zeytinburnu inşallah Ömer Arısoy Başkanlığında çok daha fazla hak ettiği layık olduğu hizmeti alacak. Bunun yanında Başkan Arısoy Kentsel Dönüşümde adından İstanbul’da söz ettirecek. Kalın Sağlıcakla...
Ekleme Tarihi: 11 Haziran 2019 - Salı

Bu ADAM’a Dikkat Edin!!!

*Belediye Başkanı Ömer Arısoy'un Zeytinburnu'nda seçimi kazanması için verdiğimiz katkıyı bilen bilir. Bilmeyene de anlatacak değilim. Verdiği her sözün takipçisiyim. Yaptığı her yanlışta ilk karşısına dikilecek kişide Benim. Eyvallahım olmayacağını beni tanıyan takip eden bilir.

*Bir Adnan Kahveci vardı. Bir Recep Yazıcıoğlu vardı. Belki çok erken ama Bir de Ömer Arısoy modeli olacak diyorum. Seçimin üstünden İki ayı aşkın bir süre geçti.

*Şöyle bir köşe yazısı kafamda tasarlıyordum. Son 10 yılda özlediğimiz Gönül Belediyeciliğinde örnek gösterilecek bir gayret içindesiniz ya Hizmet Belediyeciliğiniz?

*Tam yazımı kafamda toparlarken Başkan Ömer Arısoy Bombayı patlattı ve Belki de bu ilçeye ye yapılacak en önemli bir hizmetin altına imzasını attı. Zeytinburnu Belediye Meclisinin Haziran Ayı Birinci birleşiminde bu müjdeyi Zeytinburnu halkına verdi.

*Askeri lojmanları bir bölümü Millet Bahçesi olacaktı diğer bir bölümü ise Başakşehir’de yapılan askeri lojmanların maliyeti karşılamak için Bakanlık tarafından hasılat paylaşımı çerçevesinde yapılacak olan konutlardan bakanlık vazgeçti. Başkan Arısoy Mecliste bu müjdeyi şu sözlerle duyurdu. ‘’Geçtiğimiz haftalarda Bakanımıza yaptığımız ziyarette bu isteğimiz kabul edildi. Bakanımız bütün bürokratların huzurunda bunu açıkladı. Burası artık rezerv konut alanı haline gelecek. İnşallah Zeytinburnu’nun dönüşümünde burayı kullanacağız. Bu müjdeyi de buradan verelim dedi.

*Bu vazgeçiş kendi başına olmadı. Bu kadar değerli bir arazi karşısında dahi lojmanları yapmak için elinin taşın altına koymayan bakanlık bu kez hem lojmanları yaptı ve hem de bu kadar değerli bir rezerv alanından vazgeçti.

*Bu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ve ekibinin başarısıdır. Bu bugüne kadar bu ilçeye çok kısa bir süre içinde yapılan çok değerli bir hizmettir. Bu Ömer Arısoy’un sadece Gönül Belediyeciliği değil bunun yanında Hizmet Belediyeciliği yapacağının işaret fişeğidir.

*Ben inanıyorum ki Zeytinburnu inşallah Ömer Arısoy Başkanlığında çok daha fazla hak ettiği layık olduğu hizmeti alacak. Bunun yanında Başkan Arısoy Kentsel Dönüşümde adından İstanbul’da söz ettirecek.

Kalın Sağlıcakla...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.