SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI
Adem Topal
Köşe Yazarı
Adem Topal
 

IZDIRAP

Hazırladıkları çizgi filmler ile küçücük çocuklara karanlıkların ve kötülüklerin gücü olduğunu ve kötü ve karanlık olmanın iyi bir şey olduğunu aşılayan bir takım aşağılık güçler; yeni tezgahlar ve oyunlar vizyona soktular. Türkiye ve onun gibi hassasiyet sahibi kimseler ve ülkeler mısır'ın üzerine fazlaca ilgi gösterince karanlık odaklar derhal harekete geçerek bir maşalarına rol verdiler ve esed halkını rutin öldürme biçimi yerine kimyasal silahla öldürdü ve senmisin bunu yapan bütün dikkatler Suriye'ye çevrildi. Tıpkı canbaz hikayesinde ki gibi canbaza bak yaygaraları arasında Mısır unutturuldu. Oradaki maşalar işlerini rahat rahat yürütsünler diye.Onlar da efendilerinin bu desteğine şükranlarını daha fazla zulüm ve ölümle ödüyorlar. Suriye de şimdiye kadar yüzbin insan ölmüş ne gam.Eğer ölenler george, mişel, solomon, izak, moşe olsaydı kıyamet kopardı ama ölenler hasan, hüseyin, ayşe, fatma.Ben hep bu olayları seyrederken ah Abdülhamit han sen ne büyük deha imişsin ve sana ihanet eden herkes ne alçakmış diye hayıflanıyorum. Yalnız ben mi Yaser Arafat'ta hayıflanıyordu vicdan sahibi başkaları da.Sultan vahdettin'i pek anmadığımı dostlarım bilir.Bana göre osmanlı Abdülhamit han'ın hal'i ile bitmiş Vahdettin han'a cenaze merasimi kalmıştı.Ama muhakkak oda dedeleri gibi vatan millet ve ümmet aşığı idi.Buralara kadar gidişimiz bir buçuk milyarlık müslüman vücudun başsız oluşundandır.Bu boşluğu ümmetin çok az bir kısmına hitap eden şii İran rol çalarak doldurmaya çalışıyor ama bünye kabul etmiyor. Çünkü itikatları ayrılığa dayanıyor birleşmeye değil.Oysa bir osmanlı çocuğu olarak ben ve benim gibi inanan ve düşünenler onların başına da bir sıkıntı gelse canla başla çalışırız..Ve nihayet T.C. Hükümetinin gayretleride göz önündedir.Hem de dünyanın bir takım güçlerini karşımıza alma pahasına.Lakin şu yalana inanmadığımı da söylemeliyim:israil in en büyük düşmanı iran ya da tersi iranın en büyük düşmanı israil. Bu tam bir yalandır. Hatta aptal yerine konmak ta gücüme gidiyor.Dönelim bahsimize Mısır çok mühim ama orada birkaç zaman müminlerin sıkıntısı devam edecek gibi görünüyor. Suriye canımız orada da komedi gibi olaylar sürecek ve bir kısım insanımız ölmeye devam edecek gibi görünüyor. Çünkü başta biz olmak üzere islam milletinin ayaklarında ki pranga duruyor.zayıfız.Bir zalime dur diyecek ve onu durmaya zorlayacak durumda değiliz.Bundan dolayı Amerikadan yardım umar durumdayız.Avrupa'dan bir şey beklenmez..Çünkü onlar bu kanın en önemli müsebbibidirler.Doksan yıl evvel bu günlere yatırım yaptıkları için.Gönlüm darlanıyor birşey yapamamaktan dolayı sonra Bediüzzaman'ın şu sözü bana teselli veriyor: "zalimler için yaşasın cehennem"
Ekleme Tarihi: 13 Eylül 2013 - Cuma

IZDIRAP

Hazırladıkları çizgi filmler ile küçücük çocuklara karanlıkların ve kötülüklerin gücü olduğunu ve kötü ve karanlık olmanın iyi bir şey olduğunu aşılayan bir takım aşağılık güçler; yeni tezgahlar ve oyunlar vizyona soktular.

Türkiye ve onun gibi hassasiyet sahibi kimseler ve ülkeler mısır'ın üzerine fazlaca ilgi gösterince karanlık odaklar derhal harekete geçerek bir maşalarına rol verdiler ve esed halkını rutin öldürme biçimi yerine kimyasal silahla öldürdü ve senmisin bunu yapan bütün dikkatler Suriye'ye çevrildi.

Tıpkı canbaz hikayesinde ki gibi canbaza bak yaygaraları arasında Mısır unutturuldu.
Oradaki maşalar işlerini rahat rahat yürütsünler diye.Onlar da efendilerinin bu desteğine şükranlarını daha fazla zulüm ve ölümle ödüyorlar.

Suriye de şimdiye kadar yüzbin insan ölmüş ne gam.Eğer ölenler george, mişel, solomon, izak, moşe olsaydı kıyamet kopardı ama ölenler hasan, hüseyin, ayşe, fatma.Ben hep bu olayları seyrederken ah Abdülhamit han sen ne büyük deha imişsin ve sana ihanet eden herkes ne alçakmış diye hayıflanıyorum.

Yalnız ben mi Yaser Arafat'ta hayıflanıyordu vicdan sahibi başkaları da.Sultan vahdettin'i pek anmadığımı dostlarım bilir.Bana göre osmanlı Abdülhamit han'ın hal'i ile bitmiş Vahdettin han'a cenaze merasimi kalmıştı.Ama muhakkak oda dedeleri gibi vatan millet ve ümmet aşığı idi.Buralara kadar gidişimiz bir buçuk milyarlık müslüman vücudun başsız oluşundandır.Bu boşluğu ümmetin çok az bir kısmına hitap eden şii İran rol çalarak doldurmaya çalışıyor ama bünye kabul etmiyor.

Çünkü itikatları ayrılığa dayanıyor birleşmeye değil.Oysa bir osmanlı çocuğu olarak ben ve benim gibi inanan ve düşünenler onların başına da bir sıkıntı gelse canla başla çalışırız..Ve nihayet T.C. Hükümetinin gayretleride göz önündedir.Hem de dünyanın bir takım güçlerini karşımıza alma pahasına.Lakin şu yalana inanmadığımı da söylemeliyim:israil in en büyük düşmanı iran ya da tersi iranın en büyük düşmanı israil.

Bu tam bir yalandır. Hatta aptal yerine konmak ta gücüme gidiyor.Dönelim bahsimize Mısır çok mühim ama orada birkaç zaman müminlerin sıkıntısı devam edecek gibi görünüyor.
Suriye canımız orada da komedi gibi olaylar sürecek ve bir kısım insanımız ölmeye devam edecek gibi görünüyor.

Çünkü başta biz olmak üzere islam milletinin ayaklarında ki pranga duruyor.zayıfız.Bir zalime dur diyecek ve onu durmaya zorlayacak durumda değiliz.Bundan dolayı Amerikadan yardım umar durumdayız.Avrupa'dan bir şey beklenmez..Çünkü onlar bu kanın en önemli müsebbibidirler.Doksan yıl evvel bu günlere yatırım yaptıkları için.Gönlüm darlanıyor birşey yapamamaktan dolayı sonra Bediüzzaman'ın şu sözü bana teselli veriyor: "zalimler için yaşasın cehennem"

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.