SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI
Adem Topal
Köşe Yazarı
Adem Topal
 

MISIR'DA DARBE-2

Türkiye' de, Taksim'de polisin kendisine, taş, demir bilye, Molotof, sopa v.s.ile saldıranlara ve ağza alınmayacak en galiz küfürlerle tahrik edenlere;  (Boğaz k-Köprüsü girişinde olayların içinde kalarak bizzat şahit oldum) Sadece  biber gazı ve tazyikli su ile karşılık verdiler diye bildiri üstüne bildiri yayınlayan ve saatlerce taksim v.s.yerlerden yayın yapanlar.Mısır'da ısrarla ve sadece barışçı gözlem ve protesto hakkını kullananları alınlarından ve göğüslerinden vurularak şehit edilenleri görmemek için kulaklarının üstüne yatarak ne kadar şeref yoksunu olduklarını ortaya koyuyorlar. Önce devirip içeri attıkları cumhurbaşkanına güya lütufta bulunup gösterileri sonlandırın sizi serbest bıraktıralım mısırdan çıkın gidin deme yüzsüzlüğünü gösteriyorlar.Ben aptalca batı düşmanlığını tasvip etmediğim gibi batının hayran olunacak ve imrenilecek bir şey olmadığını da aklım erdiği günden beri düşünürüm. Batı için tek bir değer vardır "BEN".diğer konuşmalar göz boyama sanatıdır illüzyondur.Yıllarca Dünya'yı kandırdılar ama artık kel göründü.Şunu artık hep beraber görmeliyiz,batı kendisine hizmet edenin demokrat mı yoksa başka bir şeymi olduğu ile ilgilenmiyor. Onun  menfaatine karşı tavrına bakıyor.Menfaatine hizmet edene sonuna kadar destek oluyor.Bunu böylece tespit ettikten sonra biz ne yapmalıyız.Vay namussuz batı deyip dövünecek miyiz? Yoksa önce sıkı bir tövbe istiğfar ardından gayretimizi artırarak daha çok mu çalışacağız? Şüphesiz maddi ve manevi terakki(ilerleme)yolunda yırtınırcasına çalışacağız.Bakın  Türkiye Somali de devleti ile ve STK'ları ile adeta destan yazıp oranın çehresini değiştirmeye başlayınca kimin iti olduğu belli olmayan birilerinin hedefi olmaya başladı. Biz yurtdışı faaliyetlerimiz sırasında bunun emarelerini görmekteyiz.Birilerinin  nasırına basıyoruz.Siz Anadolu da oyalanıp durun ne işiniz var dünya ile diye bize kaş göz ediyorlar.Bilhassa  İngiltere, Fransa, İtalya, Almanya çok rahatsız oluyor. Bunlara Amerikalı Neocon'ları da katmak lazım.Fakat güzel bir söz var: cin şişeden çıktı dönüş yok.Biz Suriye ile de ırak ile de mısır ile de arakan ile de Somali ve Sudan ile de Polisario ile de ilgileneceğiz. Bu bizim tarihi mesuliyetimizdir.Belki bedeller ödeyeceğiz ama başka türlü de büyük devlet olunmuyor.Büyük devletin vakur mensupları olarak yaşamak ve dünyaya insanlığımızı götürmek istiyoruz vesselam.
Ekleme Tarihi: 03 Ağustos 2013 - Cumartesi

MISIR'DA DARBE-2

Türkiye' de, Taksim'de polisin kendisine, taş, demir bilye, Molotof, sopa v.s.ile saldıranlara ve ağza alınmayacak en galiz küfürlerle tahrik edenlere;  (Boğaz k-Köprüsü girişinde olayların içinde kalarak bizzat şahit oldum)

Sadece  biber gazı ve tazyikli su ile karşılık verdiler diye bildiri üstüne bildiri yayınlayan ve saatlerce taksim v.s.yerlerden yayın yapanlar.Mısır'da ısrarla ve sadece barışçı gözlem ve protesto hakkını kullananları alınlarından ve göğüslerinden vurularak şehit edilenleri görmemek için kulaklarının üstüne yatarak ne kadar şeref yoksunu olduklarını ortaya koyuyorlar.

Önce devirip içeri attıkları cumhurbaşkanına güya lütufta bulunup gösterileri sonlandırın sizi serbest bıraktıralım mısırdan çıkın gidin deme yüzsüzlüğünü gösteriyorlar.Ben aptalca batı düşmanlığını tasvip etmediğim gibi batının hayran olunacak ve imrenilecek bir şey olmadığını da aklım erdiği günden beri düşünürüm.

Batı için tek bir değer vardır "BEN".diğer konuşmalar göz boyama sanatıdır illüzyondur.Yıllarca Dünya'yı kandırdılar ama artık kel göründü.Şunu artık hep beraber görmeliyiz,batı kendisine hizmet edenin demokrat mı yoksa başka bir şeymi olduğu ile ilgilenmiyor.

Onun  menfaatine karşı tavrına bakıyor.Menfaatine hizmet edene sonuna kadar destek oluyor.Bunu böylece tespit ettikten sonra biz ne yapmalıyız.Vay namussuz batı deyip dövünecek miyiz? Yoksa önce sıkı bir tövbe istiğfar ardından gayretimizi artırarak daha çok mu çalışacağız?

Şüphesiz maddi ve manevi terakki(ilerleme)yolunda yırtınırcasına çalışacağız.Bakın  Türkiye Somali de devleti ile ve STK'ları ile adeta destan yazıp oranın çehresini değiştirmeye başlayınca kimin iti olduğu belli olmayan birilerinin hedefi olmaya başladı.

Biz yurtdışı faaliyetlerimiz sırasında bunun emarelerini görmekteyiz.Birilerinin  nasırına basıyoruz.Siz Anadolu da oyalanıp durun ne işiniz var dünya ile diye bize kaş göz ediyorlar.Bilhassa  İngiltere, Fransa, İtalya, Almanya çok rahatsız oluyor.

Bunlara Amerikalı Neocon'ları da katmak lazım.Fakat güzel bir söz var: cin şişeden çıktı dönüş yok.Biz Suriye ile de ırak ile de mısır ile de arakan ile de Somali ve Sudan ile de Polisario ile de ilgileneceğiz.

Bu bizim tarihi mesuliyetimizdir.Belki bedeller ödeyeceğiz ama başka türlü de büyük devlet olunmuyor.Büyük devletin vakur mensupları olarak yaşamak ve dünyaya insanlığımızı götürmek istiyoruz vesselam.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.