SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI
Adem Topal
Köşe Yazarı
Adem Topal
 

Büyük Seçime Çeyrek Kala...

Havalar iyice ısındı ve meydanlarda çok büyük bir hareketlenme var. Herkes kendince çalışıyor. Ben her seçimin risk olduğunu tecrübe ile görmüş biriyim. Partiler hatalar yapar, insanlar küser ve hiç olmayacak işe yönelebilirler.  Sonrada ülkede çeşitli sıkıntılar olur. Çünkü burası sıradan bir ülke değil. Allah bize çok önemli bir toprak parçasını emanet etmiş ve bizi kendi halimize bırakmıyorlar. Yıllarca PKK yı başımıza bela edenler sözde müttefiklerimizdir.  DEAŞ denilen ucubede yine bu dostlarımızın işidir.  Sonrada onu yok edeceğiz diye bölgeye çörekleniyorlar.  Bu seçim diğer birçok seçim gibi çok önemli ve mutlaka isabetli olmalı.  Çünkü artık sistem değişikliği olacak ve millet gerçek karar sahibi olacak, bunu istemeyen ama gerçek niyetini saklayan aktörler çok süslü sözler söylüyorlar.  Ağababalar milletin karar sahibi olmasını istemiyor kırk elli kişiyi yönetmek çok kolay, halbuki 80 milyonu yönlendirmek çok zor olacaktır. Ben çok yakından tanıdığım ve bildiğim Recep Tayyip Erdoğan’ı seçmek için bir tereddüt yaşamıyorum. Evet elbette DEVAM diyorum. Milletvekili listelerinde ise sevdiğim ve tanıdığım kişiler varama inanıyorum ki bir sonraki seçimde çok farklı bir liste çıkacaktır.  Şimdi Reisin işini kolaylaştırmak ve mecliste sıkıntı olmaması için onun listesini seçmek lazım diye düşünüyorum ve milletvekili adaylarına da şöyle diyorum. Vekil olduğunuz millete Sevgi ve Tevazu ile yaklaşın, seçimden sonra burnunuz büyümesin ve unutmayınız ki beş yıl sonra yine seçim var. Yine beklentim bir dahaki seçimlerde bugüne kadar bu işlerden uzak insanlarında milletvekili olmak isteyecek ve liste hazırlayanların alternatifi çok; eli rahat olacak.  Şimdilik yanlışa düşmeden Cumhurun yanında olmalıyız. Vesselam    
Ekleme Tarihi: 12 Haziran 2018 - Salı

Büyük Seçime Çeyrek Kala...

Havalar iyice ısındı ve meydanlarda çok büyük bir hareketlenme var.
Herkes kendince çalışıyor.
Ben her seçimin risk olduğunu tecrübe ile görmüş biriyim.
Partiler hatalar yapar, insanlar küser ve hiç olmayacak işe yönelebilirler. 

Sonrada ülkede çeşitli sıkıntılar olur. Çünkü burası sıradan bir ülke değil. Allah bize çok önemli bir toprak parçasını emanet etmiş ve bizi kendi halimize bırakmıyorlar. Yıllarca PKK yı başımıza bela edenler sözde müttefiklerimizdir.  DEAŞ denilen ucubede yine bu dostlarımızın işidir. 
Sonrada onu yok edeceğiz diye bölgeye çörekleniyorlar. 

Bu seçim diğer birçok seçim gibi çok önemli ve mutlaka isabetli olmalı. 
Çünkü artık sistem değişikliği olacak ve millet gerçek karar sahibi olacak, bunu istemeyen ama gerçek niyetini saklayan aktörler çok süslü sözler söylüyorlar. 
Ağababalar milletin karar sahibi olmasını istemiyor kırk elli kişiyi yönetmek çok kolay, halbuki 80 milyonu yönlendirmek çok zor olacaktır.

Ben çok yakından tanıdığım ve bildiğim Recep Tayyip Erdoğan’ı seçmek için bir tereddüt yaşamıyorum. Evet elbette DEVAM diyorum.
Milletvekili listelerinde ise sevdiğim ve tanıdığım kişiler varama inanıyorum ki bir sonraki seçimde çok farklı bir liste çıkacaktır. 

Şimdi Reisin işini kolaylaştırmak ve mecliste sıkıntı olmaması için onun listesini seçmek lazım diye düşünüyorum ve milletvekili adaylarına da şöyle diyorum.
Vekil olduğunuz millete Sevgi ve Tevazu ile yaklaşın, seçimden sonra burnunuz büyümesin ve unutmayınız ki beş yıl sonra yine seçim var.
Yine beklentim bir dahaki seçimlerde bugüne kadar bu işlerden uzak insanlarında milletvekili olmak isteyecek ve liste hazırlayanların alternatifi çok; eli rahat olacak. 
Şimdilik yanlışa düşmeden Cumhurun yanında olmalıyız.

Vesselam  
 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.