SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI
Adem Topal
Köşe Yazarı
Adem Topal
 

BÜYÜK MİLLET BU İŞTE

Ey büyük Millet, Seni tebrik ediyor saygıyla selamlıyorum. Allah seni aziz edecekse ki ümidim edecek, bunun için lazım olan feraseti de elbette sana verecektir. Ve gördük ki sende bu feraset fazlası ile var. nAllah senden razı olsun, izzetini ve şerefini yüceltsin. Bir önceki yazımda bazı şeylere işaret etmiştim tekrara gerek yok.  Evet, artık müsterih bir şekilde işimize bakabiliriz. Yeni Türkiye’nin mimarı Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan ve de devlet adamlığı ile politikacılık arasındaki farkı heykelleşmiş örneği olan Sayın Devlet Bahçeli inşallah işbirliğine devam ederek büyük devleti inşa edecek.  Bizde göğsümüzü gere gere dolaşacağız dünyada. Ak parti bu sonuçları inşallah doğru değerlendirir. Yoksa onun içinde tarihteki diğerlerinin akıbeti gibi bir akıbet bekler. Şimdi önümüzdeki mart ayında mahalli seçim var.  Eğer ki yeterli ders alınmazsa hezimet kaçınılmazdır. Aynı üniversiteden mezun olduğumuz eski Erzincan Milletvekili Tevhid Karakaya’ya,  Refah Partisini iktidara belediyeler getirdi ve eğer sizi iktidardan ederse belediyeler edecek demiştim. Ben Türkiye’nin pek çok şehrine seyahat eden bir insanım,  Gözlemlerim Türkiye’nin geneli içindir.  Kimseyi şahıs olarak kast etmiyorum. Reisin metal yorgunluğu dediği şey belediyelerde en üst düzeyde yaşanıyor.  Güzel bir isim olan Beyaz Masa uygulaması artık işlevsiz kalmış durumda, Başkanlar halka mesafeli ve uygulamalar ile ilgili çok yoğun şikâyetler var.  Eğer dikkate alınmazsa parti için çok geç olur. Benim partici olmadığımı tanıyanlar bilir ben dostum ; Dost ise acı söyler. Darılıp kızmak yerine şapkayı önüne koyup salim akılla değerlendirme yapılmalı.Ben  ise şimdiden uyarıyorum.    
Ekleme Tarihi: 10 Temmuz 2018 - Salı

BÜYÜK MİLLET BU İŞTE

Ey büyük Millet, Seni tebrik ediyor saygıyla selamlıyorum. Allah seni aziz edecekse ki ümidim edecek, bunun için lazım olan feraseti de elbette sana verecektir. Ve gördük ki sende bu feraset fazlası ile var. nAllah senden razı olsun, izzetini ve şerefini yüceltsin. Bir önceki yazımda bazı şeylere işaret etmiştim tekrara gerek yok. 
Evet, artık müsterih bir şekilde işimize bakabiliriz. Yeni Türkiye’nin mimarı Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan ve de devlet adamlığı ile politikacılık arasındaki farkı heykelleşmiş örneği olan Sayın Devlet Bahçeli inşallah işbirliğine devam ederek büyük devleti inşa edecek. 

Bizde göğsümüzü gere gere dolaşacağız dünyada. Ak parti bu sonuçları inşallah doğru değerlendirir. Yoksa onun içinde tarihteki diğerlerinin akıbeti gibi bir akıbet bekler.
Şimdi önümüzdeki mart ayında mahalli seçim var.  Eğer ki yeterli ders alınmazsa hezimet kaçınılmazdır. Aynı üniversiteden mezun olduğumuz eski Erzincan Milletvekili Tevhid Karakaya’ya,  Refah Partisini iktidara belediyeler getirdi ve eğer sizi iktidardan ederse belediyeler edecek demiştim. Ben Türkiye’nin pek çok şehrine seyahat eden bir insanım,  Gözlemlerim Türkiye’nin geneli içindir. 

Kimseyi şahıs olarak kast etmiyorum. Reisin metal yorgunluğu dediği şey belediyelerde en üst düzeyde yaşanıyor.  Güzel bir isim olan Beyaz Masa uygulaması artık işlevsiz kalmış durumda, Başkanlar halka mesafeli ve uygulamalar ile ilgili çok yoğun şikâyetler var.  Eğer dikkate alınmazsa parti için çok geç olur. Benim partici olmadığımı tanıyanlar bilir ben dostum ;
Dost ise acı söyler. Darılıp kızmak yerine şapkayı önüne koyup salim akılla değerlendirme yapılmalı.Ben  ise şimdiden uyarıyorum.

 
 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.