SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI
Adem Topal
Köşe Yazarı
Adem Topal
 

BİR KASIM TERÖRE ATILAN BİR ŞAMARDIR

Kıymetli okurlarım Türkiye 5 ayda 2 seçim yaşadı. 7 Haziran da millet bir ders vermek istedi ama tokadı biraz ağır geldi. Bunda da pek çok sebep olduğu bir vakadır. Tahlili işin uzmanlarına düşer. Ama benim gördüğüm bir şeyi de söylemeden geçemeyeceğim. O da yağcılıkta zirve yapan anket şirketleri. AK parti tek başına iktidar diye bas bas bağırıyorlardı. Partililerde buna güvenip gevşedikleri gibi halka karşı tavırları da kibre dönmeye başlamıştı.  Neticeyi hepimiz biliyoruz. .ak parti 1.oldu ama  iktidar olamadı.5 ay insanlar muhasebe yaptı.  Toplum bütün katmanları ile olayı anlamaya çalıştı. Sonunda 1 kasım da tüm dünyanın şaşırdığı bir netice çıktı.  Hayırlı olsun. İş bundan sonra başlıyor. Merkezi hükümet vaatlerini yerine getirmek için kollarını sıvarken inşallah milletimizin refah ve huzuru için yeni projeler de hayata geçirecektir. Yaşanan son tecrübelerden hareketle inşallah daha çok insan odaklı ve hizmeti öne çıkaran fabrika ayarlarına dönme gereği duyacaklardır.. Yanlış anlaşılmasın şimdiye kadar böyle değil demiyorum. Tekrar gözden geçirilmeli diyorum. Bir sözde muhalefete söylemem lazım. Bu millet bizi anlamadı kolaycılığına kapılmadan kendilerini kadrolarını ve politikalarını milletin benimseyeceği şekilde revize ederek iktidara alternatif olmalılar. Bu hem onlara hem de millete kazandırır. Önümüzde 4 yıl seçim yok. Artık herkes ötelediği projeleri gerçekleştirmek için bismillah demeli ve güçlü ve büyük Türkiye idealine bir tuğlada o koymalıdır. Tabi terörü de unutmamalıyız.  Şu bir kere daha görüldü ki Türkiye terörle diz çöktürülemeyecek. Bunu biz zaten biliyorduk ta herkeste görmüş oldu. Dışarıdakiler belki vazgeçmezler. Çünkü onların tuzu kuru ama içeride onlarla iş tutanlar bu yoldan tez zamanda dönmelidir.  Çünkü ölenlerin çoğu bizim çocuklarımız. Kandırılmış aldatılmış zavallılardır.  Onlar keşke vatana millete ailelerine faydalı bireyler olsalardı. Ayrıca şehit olan güvenlik mensuplarımızın aileleri de bu acıyı yaşamasaydı. Geçen geçti geleceğe dönük olarak herkese sağduyu lazım. Terörle ve teröristle mücadele devam etmeli halka karşı gösterilen hassasiyette de devam ettirilmelidir. Allah milletimize topyekûn mutluluk versin.
Ekleme Tarihi: 16 Kasım 2015 - Pazartesi

BİR KASIM TERÖRE ATILAN BİR ŞAMARDIR

Kıymetli okurlarım Türkiye 5 ayda 2 seçim yaşadı. 7 Haziran da millet bir ders vermek istedi ama tokadı biraz ağır geldi. Bunda da pek çok sebep olduğu bir vakadır. Tahlili işin uzmanlarına düşer. Ama benim gördüğüm bir şeyi de söylemeden geçemeyeceğim.

O da yağcılıkta zirve yapan anket şirketleri. AK parti tek başına iktidar diye bas bas bağırıyorlardı. Partililerde buna güvenip gevşedikleri gibi halka karşı tavırları da kibre dönmeye başlamıştı.  Neticeyi hepimiz biliyoruz. .ak parti 1.oldu ama  iktidar olamadı.5 ay insanlar muhasebe yaptı.  Toplum bütün katmanları ile olayı anlamaya çalıştı. Sonunda 1 kasım da tüm dünyanın şaşırdığı bir netice çıktı.  Hayırlı olsun.

İş bundan sonra başlıyor. Merkezi hükümet vaatlerini yerine getirmek için kollarını sıvarken inşallah milletimizin refah ve huzuru için yeni projeler de hayata geçirecektir. Yaşanan son tecrübelerden hareketle inşallah daha çok insan odaklı ve hizmeti öne çıkaran fabrika ayarlarına dönme gereği duyacaklardır.. Yanlış anlaşılmasın şimdiye kadar böyle değil demiyorum. Tekrar gözden geçirilmeli diyorum.

Bir sözde muhalefete söylemem lazım. Bu millet bizi anlamadı kolaycılığına kapılmadan kendilerini kadrolarını ve politikalarını milletin benimseyeceği şekilde revize ederek iktidara alternatif olmalılar. Bu hem onlara hem de millete kazandırır. Önümüzde 4 yıl seçim yok. Artık herkes ötelediği projeleri gerçekleştirmek için bismillah demeli ve güçlü ve büyük Türkiye idealine bir tuğlada o koymalıdır. Tabi terörü de unutmamalıyız.  Şu bir kere daha görüldü ki Türkiye terörle diz çöktürülemeyecek.

Bunu biz zaten biliyorduk ta herkeste görmüş oldu. Dışarıdakiler belki vazgeçmezler. Çünkü onların tuzu kuru ama içeride onlarla iş tutanlar bu yoldan tez zamanda dönmelidir.  Çünkü ölenlerin çoğu bizim çocuklarımız. Kandırılmış aldatılmış zavallılardır.  Onlar keşke vatana millete ailelerine faydalı bireyler olsalardı. Ayrıca şehit olan güvenlik mensuplarımızın aileleri de bu acıyı yaşamasaydı. Geçen geçti geleceğe dönük olarak herkese sağduyu lazım. Terörle ve teröristle mücadele devam etmeli halka karşı gösterilen hassasiyette de devam ettirilmelidir. Allah milletimize topyekûn mutluluk versin.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.