SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI
Adem Topal
Köşe Yazarı
Adem Topal
 

BAŞBAKANI YEDİRMEYENLERE TEBRİK

Erzurum’u tebrik ederek bu yazıya başlamak istiyorum. Ben üniversite eğitimini Erzurum da yapmış ve Erzurum’u Erzurumluyu çok seven biri olarakbu seçimde yıllardır yaşadığı şanssızlığı kırdığını görüyor bundan mutluluk duyuyorum. Büyük ve ezici bir oy çokluğu ile seçtikleri başkan Mehmet sekmen İstanbul Samandıra ve Kartal da çok başarılı ve icracı başkanlık tecrübelerine sahiptir. Ümit ediyorum Erzurum onun döneminde çok farklı olacaktır.  Bundan sonra bu ülkenin tüm insanlarını tebrik ediyorum. Bize yakışan bir seçim yaşattıkları ve müthiş bir katılım gösterdikleri için. Bir başka tebrikim de Türkiye ye yetmiş yıldır gelmemiş sahici bir başbakan olan Recep TayyipErdoğan’a sahip çıkıp çakallara yem yapmayanlara olacak. Varolun.Birde ikaz yapalım AK parti den seçilen başkanlar ve meclis üyeleri şunu bilin ki bu seçimi başbakan tek başına kazanmıştır. Büyük çoğunluğunuzun yapılan saldırılar karşısın da şaşkın ve dağınık halinize rağmen o dimdik ayakta durmuş sesinin son desibeline kadar davasını anlatmıştır.Lütfen yapacağınız icraatlar la onun işini kolaylaştırın.Zorlaştırmayın.insanlara adil ve hoşgörülü olmaya özen gösterin. Dostlarınızı bu evin danası bir şey olmaz diye küstürmeyin. Siyaset gerçek dostların desteği ile yapılır ve başarılı olur. Kendinize size gerektiğinde yanlışlarınızı söyleyebilecek dostlar edinin. Bu dostlarınız sizi ikbal zamanları dışında da yalnız bırakmaz. İktidar olunca etrafınıza doluşan yalaka ve menfaatçilere karşı uyanık olun. En büyük zararı onlar veriyor sizlere. Ehil insanları göreve getirin. Çünkü sizin başarısızlığınız Türkiye’nin yüz akı olan başbakan’ a maliyet çıkarmakta onu yormaktadır. Hâlbuki biz gördük ki geçmişte belediyeler de ki başarı genel iktidarı getirdi. Bunun tersi de pek ala mümkündür. Lütfen memlekete ve topyekûn alemi İslam’a zarar vermeyin. Çünkü görüldü ki başbakan üzülünce Üsküp üzülüyor,Kosova,Bosna,Suriye, Irak,Filistin, Mısır, Sudan, Tunus v.s.üzülüyor.ümitler kırılıyor. Üstünüz de ki yükün ağırlığını fark edin.Siz bir ilçenin ve ya ilin değil TayyipErdoğan’ın başkanısınız ve size bakarak ona not veriyorlar.Çok çalışarak ve daha titiz davranarak yardımcı olunuz.Başbakan bu ülkeye ve mazlum milletlere lazımdır.Onuniçin sözde dost ülkeler onu yemek istiyor.Bunun için her yola ve araca başvuruyorlar.O araçları işlevsiz hale getirmek de sizlere görevdir Tarihe geçecek insanlar olmak elinizde.Buiş zannedildiği gibi sadece belediye başkanlığı v.s. değil hakikaten bağımsızlık(istiklal) davasıdır.Gerçek bir kurtuluş savaşı cereyan ediyor.Ganimetderdinde olanlara aranızda yer vermeyin.Dünya geçici ahiret yurdu bakidir. Baki olan yurtta beraber olunacak dostlarla yola devam. Bir kötüye bakarak başkalarını töhmet altında bırakmak doğru değildir.bilmek lazımdır ki pek çok başarı gönlü mahzun ağzı dualı insanlar sayesindedir.Allah rızasına uygun işlerde muvaffak etsin hepimizi.Yanlış ve kötü olandan uzak etsin.amin…
Ekleme Tarihi: 05 Nisan 2014 - Cumartesi

BAŞBAKANI YEDİRMEYENLERE TEBRİK

Erzurum’u tebrik ederek bu yazıya başlamak istiyorum. Ben üniversite eğitimini Erzurum da yapmış ve Erzurum’u Erzurumluyu çok seven biri olarakbu seçimde yıllardır yaşadığı şanssızlığı kırdığını görüyor bundan mutluluk duyuyorum.

Büyük ve ezici bir oy çokluğu ile seçtikleri başkan Mehmet sekmen İstanbul Samandıra ve Kartal da çok başarılı ve icracı başkanlık tecrübelerine sahiptir. Ümit ediyorum Erzurum onun döneminde çok farklı olacaktır.

 Bundan sonra bu ülkenin tüm insanlarını tebrik ediyorum. Bize yakışan bir seçim yaşattıkları ve müthiş bir katılım gösterdikleri için. Bir başka tebrikim de Türkiye ye yetmiş yıldır gelmemiş sahici bir başbakan olan Recep TayyipErdoğan’a sahip çıkıp çakallara yem yapmayanlara olacak. Varolun.Birde ikaz yapalım AK parti den seçilen başkanlar ve meclis üyeleri şunu bilin ki bu seçimi başbakan tek başına kazanmıştır.

Büyük çoğunluğunuzun yapılan saldırılar karşısın da şaşkın ve dağınık halinize rağmen o dimdik ayakta durmuş sesinin son desibeline kadar davasını anlatmıştır.Lütfen yapacağınız icraatlar la onun işini kolaylaştırın.Zorlaştırmayın.insanlara adil ve hoşgörülü olmaya özen gösterin. Dostlarınızı bu evin danası bir şey olmaz diye küstürmeyin. Siyaset gerçek dostların desteği ile yapılır ve başarılı olur. Kendinize size gerektiğinde yanlışlarınızı söyleyebilecek dostlar edinin.

Bu dostlarınız sizi ikbal zamanları dışında da yalnız bırakmaz. İktidar olunca etrafınıza doluşan yalaka ve menfaatçilere karşı uyanık olun. En büyük zararı onlar veriyor sizlere. Ehil insanları göreve getirin. Çünkü sizin başarısızlığınız Türkiye’nin yüz akı olan başbakan’ a maliyet çıkarmakta onu yormaktadır. Hâlbuki biz gördük ki geçmişte belediyeler de ki başarı genel iktidarı getirdi.

Bunun tersi de pek ala mümkündür. Lütfen memlekete ve topyekûn alemi İslam’a zarar vermeyin. Çünkü görüldü ki başbakan üzülünce Üsküp üzülüyor,Kosova,Bosna,Suriye, Irak,Filistin, Mısır, Sudan, Tunus v.s.üzülüyor.ümitler kırılıyor. Üstünüz de ki yükün ağırlığını fark edin.Siz bir ilçenin ve ya ilin değil TayyipErdoğan’ın başkanısınız ve size bakarak ona not veriyorlar.Çok çalışarak ve daha titiz davranarak yardımcı olunuz.Başbakan bu ülkeye ve mazlum milletlere lazımdır.Onuniçin sözde dost ülkeler onu yemek istiyor.Bunun için her yola ve araca başvuruyorlar.O araçları işlevsiz hale getirmek de sizlere görevdir

Tarihe geçecek insanlar olmak elinizde.Buiş zannedildiği gibi sadece belediye başkanlığı v.s. değil hakikaten bağımsızlık(istiklal) davasıdır.Gerçek bir kurtuluş savaşı cereyan ediyor.Ganimetderdinde olanlara aranızda yer vermeyin.Dünya geçici ahiret yurdu bakidir.
Baki olan yurtta beraber olunacak dostlarla yola devam.

Bir kötüye bakarak başkalarını töhmet altında bırakmak doğru değildir.bilmek lazımdır ki pek çok başarı gönlü mahzun ağzı dualı insanlar sayesindedir.Allah rızasına uygun işlerde muvaffak etsin hepimizi.Yanlış ve kötü olandan uzak etsin.amin…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.