SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI
Murat Ergün
Köşe Yazarı
Murat Ergün
 

Zeytinburnu'nun En acı Haftası

Zeytinburnu bu hafta en acı günlerinden bir tanesini yaşadı.Salı akşamı Yazı işleri Müdürümüz Taylan Demirelli beni aradı.Murat sana çok üzücü bir haber vereceğim .Haber ajanstan yeni düştü ve Zeytinburnu Haber.org’un sür manşetine girdim dedi.. Bir anda tedirgin oldum haberin içeriğini sordum.Zeytinburnu Belediyesi  İmar Müdür Yardımcısı Ergin Ardıç’ın trenden inerken düştüğünü ve iki ayağını da kaybettiğini söyledi.. Biranda şok oldum. Kendisiyle tanış masamda yakından takip ediyordum.Zeytinburnu için çok değerli bir mühendisti.Ama insanoğlu önceden başına geleceğini kestiremiyor..Belki de kader bu olsa gerek.. Kopan Ayaklarının belki bir operasyonla kurtula bileceğini düşünüyordum.Ama o da olmamış ve genç mühendis iki ayağını da kaybetmiş.. Çok yakından tanıdığım Sayın Başkanımız Murat Aydın’ın bu konularda çok duyarlı olduğunu biliyorum..Hemen ne gerekiyorsa yapılmasını istemiş.. Bir süre sonra Ergin Ardıç artık protez bacaklarıyla koşturmaya başlayacak.. Bizler Zeytinburnu Haber ailesi olarak Zeytinburnu Belediyesi’nin tüm çalışanlarına , Ergin Ardıç ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.. KALIN SAĞLICAKLA zeytinburnuhaber@hotmail.com
Ekleme Tarihi: 24 Temmuz 2009 - Cuma

Zeytinburnu'nun En acı Haftası

Zeytinburnu bu hafta en acı günlerinden bir tanesini yaşadı.Salı akşamı Yazı işleri Müdürümüz Taylan Demirelli beni aradı.Murat sana çok üzücü bir haber vereceğim .Haber ajanstan yeni düştü ve Zeytinburnu Haber.org’un sür manşetine girdim dedi..

Bir anda tedirgin oldum haberin içeriğini sordum.Zeytinburnu Belediyesi  İmar Müdür Yardımcısı Ergin Ardıç’ın trenden inerken düştüğünü ve iki ayağını da kaybettiğini söyledi..

Biranda şok oldum. Kendisiyle tanış masamda yakından takip ediyordum.Zeytinburnu için çok değerli bir mühendisti.Ama insanoğlu önceden başına geleceğini kestiremiyor..Belki de kader bu olsa gerek..

Kopan Ayaklarının belki bir operasyonla kurtula bileceğini düşünüyordum.Ama o da olmamış ve genç mühendis iki ayağını da kaybetmiş..

Çok yakından tanıdığım Sayın Başkanımız Murat Aydın’ın bu konularda çok duyarlı olduğunu biliyorum..Hemen ne gerekiyorsa yapılmasını istemiş..

Bir süre sonra Ergin Ardıç artık protez bacaklarıyla koşturmaya başlayacak..

Bizler Zeytinburnu Haber ailesi olarak Zeytinburnu Belediyesi’nin tüm çalışanlarına , Ergin Ardıç ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz..

KALIN SAĞLICAKLA

zeytinburnuhaber@hotmail.com

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.