SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI
Murat Ergün
Köşe Yazarı
Murat Ergün
 

ŞEREFSİZLERE İKİ OKKALI TOKAT

Türkiye ne zaman kendi ayakları üzerinde durmaya başlayıp ayağa kalkmaya çalışsa birileri bir yerlerden düğmeye basıyor. Tek amaçları var kardeşi kardeşe düşürmek. Bunun için de ellerindeki en sağlam silah kahpe terör. Yine son günlerde artan terör olayları içimizi kan ağlatıyor. Her terör olayından sonra içimdeki duyguları keşke bir Kürt kardeşimiz çıkıp milyonlara haykırsa diye hep düşünürdüm. ‘’ŞEREFSİZLER KÜRT HALKINI TEMSİL EDEMEZ’’ Biliyorsunuz son yaşanan Halkalı patlaması ve kahpece vurulan askerlerimiz. Ve o aradan yükselen bir Kürt kızının çığlığı, Halkalı’daki askeri servis otobüsüne bombalı saldırıda şehit düşen askerlerden Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Çağlar Bölük’ün eşi Elif Bölük, “Eşimi silahını çıkaramadan haince vurdular. Bunun öcünü alacak devletim” dedi. Kayınpederinin İzmir Tire’deki evinde taziyeleri kabul eden, kendisini iyi hissettiği anlarda da şehit eşinin kabrine gidip dua eden Elif Bölük duygularını şöyle anlattı: “Onlar perişanca mağaralarda ölüyorlar. Acıyorum onlara. Bütün Türkiye eşimin arkasında. Bayrağımız, devletimiz, vatanımız sağ olsun. Bu bayrak Doğu’da da Batı’da inmeyecek. Ben de Kürt’üm. Muş’ta doğdum, büyüdüm, okudum. Orada da Atatürk, Türk bayrağı vardı. Hiç kimse bu insanların hakkını savunuyorum demesin. Bir kaç kişi için konuşsunlar. Bütün Kürtler teröristmiş gibi konuşmasınlar. Bu saldırıyı yapanlar birer maşa, şerefsiz hain. Onlar ne Kürt ne de Türk. Bu saldırıyı Kürtler yapmadı. Hainler, şerefsizler yaptı. Doğu’ya yatırım yapılmıyor diyorlar. Ama bakın en çok okuyan Tunceli’de. Benim adımı, Kürtlerin adını ağızlarına almasınlar. Bu bayrak inmeyecek. Eşimi silahını çıkaramadan haince vurdular. Bunun öcünü alacak devletim. O kadar da çok askeri var. Bana bakıp, biz ne güzel yaptık demesinler hainler. Hiç üzülmüyorum.Ayrıca bizim vergilerimizle Mecliste oturup ve şerefsizleri savunanlarda benim ve Kürt halkının temsilcisi değil şerefsizlerin temsilcisidir.’’ Dedi. İşte bu çığlık Çanakkale Ruhunun çığlığıdır. Birde buraya bombayı koyanların yakalamasının ardından onlara adliye önünde alkışlarla destek veren kanı bozuklara da yine bir bayan hakim’in tokat gibi cevabı..İstanbul Halkalı'da biri 17 yaşında bir asker kızı ve 4 askerin bombalı saldırıda şehit edilmesi ve polis servisine bombalı saldırı düzenlenmesi olaylarıyla ilgili olarak gözaltına alınan şüpheliler, İstanbul Adliyesi'ne yakınlarının alkışları arasında girdi. Bir kadın avukat ise sanıkların alkışlanmasına tepki gösterdi. 'ÇOCUKLAR ÖLÜYOR SİZ ALKIŞLIYORSUNUZ' Bombalı saldırının zanlıları adliyeye gelişleri sırasında yakınları tarafından alkışlandı. Bu sırada bir kadın avukat ise "Çocuklar ölüyor siz alkışlıyorsunuz" şeklinde gruba tepki gösterdi. Grup, avukata 'yuh' sesleriyle karşılık verdi. Gerginlik yaşanmaması için polis devreye girdi. Daha sonra zanlıların yakınları adliyeden ayrıldı. ŞEREFİZLERE İKİ OSMANLI KADININDAN İKİ OKKALI TOKAT-SİZLER BAŞTACIMIZSINIZ !
Ekleme Tarihi: 08 Temmuz 2010 - Perşembe

ŞEREFSİZLERE İKİ OKKALI TOKAT

Türkiye ne zaman kendi ayakları üzerinde durmaya başlayıp ayağa kalkmaya çalışsa birileri bir yerlerden düğmeye basıyor. Tek amaçları var kardeşi kardeşe düşürmek. Bunun için de ellerindeki en sağlam silah kahpe terör. Yine son günlerde artan terör olayları içimizi kan ağlatıyor. Her terör olayından sonra içimdeki duyguları keşke bir Kürt kardeşimiz çıkıp milyonlara haykırsa diye hep düşünürdüm.

‘’ŞEREFSİZLER KÜRT HALKINI TEMSİL EDEMEZ’’

Biliyorsunuz son yaşanan Halkalı patlaması ve kahpece vurulan askerlerimiz. Ve o aradan yükselen bir Kürt kızının çığlığı, Halkalı’daki askeri servis otobüsüne bombalı saldırıda şehit düşen askerlerden Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Çağlar Bölük’ün eşi Elif Bölük, “Eşimi silahını çıkaramadan haince vurdular. Bunun öcünü alacak devletim” dedi. Kayınpederinin İzmir Tire’deki evinde taziyeleri kabul eden, kendisini iyi hissettiği anlarda da şehit eşinin kabrine gidip dua eden Elif Bölük duygularını şöyle anlattı: “Onlar perişanca mağaralarda ölüyorlar. Acıyorum onlara. Bütün Türkiye eşimin arkasında. Bayrağımız, devletimiz, vatanımız sağ olsun. Bu bayrak Doğu’da da Batı’da inmeyecek. Ben de Kürt’üm. Muş’ta doğdum, büyüdüm, okudum. Orada da Atatürk, Türk bayrağı vardı. Hiç kimse bu insanların hakkını savunuyorum demesin. Bir kaç kişi için konuşsunlar. Bütün Kürtler teröristmiş gibi konuşmasınlar. Bu saldırıyı yapanlar birer maşa, şerefsiz hain. Onlar ne Kürt ne de Türk. Bu saldırıyı Kürtler yapmadı. Hainler, şerefsizler yaptı. Doğu’ya yatırım yapılmıyor diyorlar. Ama bakın en çok okuyan Tunceli’de. Benim adımı, Kürtlerin adını ağızlarına almasınlar. Bu bayrak inmeyecek. Eşimi silahını çıkaramadan haince vurdular. Bunun öcünü alacak devletim. O kadar da çok askeri var. Bana bakıp, biz ne güzel yaptık demesinler hainler. Hiç üzülmüyorum.Ayrıca bizim vergilerimizle Mecliste oturup ve şerefsizleri savunanlarda benim ve Kürt halkının temsilcisi değil şerefsizlerin temsilcisidir.’’ Dedi.

İşte bu çığlık Çanakkale Ruhunun çığlığıdır.

Birde buraya bombayı koyanların yakalamasının ardından onlara adliye önünde alkışlarla destek veren kanı bozuklara da yine bir bayan hakim’in tokat gibi cevabı..
İstanbul Halkalı'da biri 17 yaşında bir asker kızı ve 4 askerin bombalı saldırıda şehit edilmesi ve polis servisine bombalı saldırı düzenlenmesi olaylarıyla ilgili olarak gözaltına alınan şüpheliler, İstanbul Adliyesi'ne yakınlarının alkışları arasında girdi. Bir kadın avukat ise sanıkların alkışlanmasına tepki gösterdi.

'ÇOCUKLAR ÖLÜYOR SİZ ALKIŞLIYORSUNUZ'

Bombalı saldırının zanlıları adliyeye gelişleri sırasında yakınları tarafından alkışlandı. Bu sırada bir kadın avukat ise "Çocuklar ölüyor siz alkışlıyorsunuz" şeklinde gruba tepki gösterdi. Grup, avukata 'yuh' sesleriyle karşılık verdi. Gerginlik yaşanmaması için polis devreye girdi. Daha sonra zanlıların yakınları adliyeden ayrıldı.

ŞEREFİZLERE İKİ OSMANLI KADININDAN İKİ OKKALI TOKAT-SİZLER BAŞTACIMIZSINIZ !

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.