SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI
Murat Ergün
Köşe Yazarı
Murat Ergün
 

Niçin Zeytinburnu Haber?

Yaklaşık 10 yıllık ulusal yayıncılık tecrübemizi ekip arkadaşlarımızla birlikte zeytinburnu'na hizmet için pekiştirmeye karar verdik..Yaklaşık 7 yıldır da internet medyacılığyla uğraşıyoruz..Yani internet haberciliği alanında deneyimiz var..Arkadaşlarımla bir araya geldik ve Zeytinburnu Haber fikri bizlerde oluşumaya başladı.. Niçin Zeytinburnu'nda sorsunun cevabı ise birden çok kültürü bir arada barındıran bir ilçe yani kültürlerin başkenti olması ve sanalda böyle bir ilçenin gerçek anlamda yayın yapan bir haber sitesi ve gazetesinin olmaması bizleri böyle bir çalışmaya itti.. Öncelikli hedifimiz siteyi tüm Zeytinburnu'luların günlük ziyaret ettiği , Zeytinburnu'nun kalbinin attığı bir platform haline getirmek..İlçe sınırları içerisinde olan bütün gelişmeler; özel haberler ,videolar ve fotoğraflarla desdeklenerek anında bu sitede yaralacak.. Esanafın sorunları ilçemizdeki siyasi gelişmeler magazin olayları kültürel etkinlikler vb.. bütün gelişmeler anında sitemize yansıyacak..Muhabirlerimiz Zeytiburnu'nda gündemi yerinde takip edecek... Herşeyden önce bizler Zeytinburnulu'yuz burada ikamet ediyoruz..Kendi ilçemize hizmet için elimizden gelen bütün fedakarlaıkları yapacağız.. Bir çok isim düşünüp tartıştık ama hepimizin ortak noktası zeytinburnu Haber ismi oldu..Çünkü ilçemizin ismi ile habercilik bu isimde birleşiyordu.. Şimdiden bir süpriz daha vereyim Sitemizi gazete ile taçlandırıyoruz..Yani gazetemiz de çok yakında yayın hayatına başlayacak...Bizler amatör değil ilçemizde gerçek anlamda profosyonel habercilik yapacağız.. İsimimiz Zeytinburnu Haber sloganımız Zeytinburnu'nun sesi hem Zeytinburnu'na hem Zeytinburnulara layık olacağımızın sözünü şimdiden veriyoruz....Bize güvenip bizimle yola çıkan tüm ekip arkadaşlarımıza ve yazarlarımıza sonsuz teşekürler... Bizim siyasi bir görüşümüz olmayacak her zaman doğruluktan dürüstlükten barıştan huzurdan yana olacağız..Yani Zeytinburnuluların sesi olacağız.. Tekrar sitemizin ve çıkacak gazetemizin hayırlı olması dileğiyle şimdiden bizleri desdekleyecek tüm ziyaretçilerimize sonsuz teşekürler Sevgi ve saygılarımla.......
Ekleme Tarihi: 12 Şubat 2008 - Salı

Niçin Zeytinburnu Haber?

Yaklaşık 10 yıllık ulusal yayıncılık tecrübemizi ekip arkadaşlarımızla birlikte zeytinburnu'na hizmet için pekiştirmeye karar verdik..Yaklaşık 7 yıldır da internet medyacılığyla uğraşıyoruz..Yani internet haberciliği alanında deneyimiz var..Arkadaşlarımla bir araya geldik ve Zeytinburnu Haber fikri bizlerde oluşumaya başladı..

Niçin Zeytinburnu'nda sorsunun cevabı ise birden çok kültürü bir arada barındıran bir ilçe yani kültürlerin başkenti olması ve sanalda böyle bir ilçenin gerçek anlamda yayın yapan bir haber sitesi ve gazetesinin olmaması bizleri böyle bir çalışmaya itti..

Öncelikli hedifimiz siteyi tüm Zeytinburnu'luların günlük ziyaret ettiği , Zeytinburnu'nun kalbinin attığı bir platform haline getirmek..İlçe sınırları içerisinde olan bütün gelişmeler; özel haberler ,videolar ve fotoğraflarla desdeklenerek anında bu sitede yaralacak..

Esanafın sorunları ilçemizdeki siyasi gelişmeler magazin olayları kültürel etkinlikler vb.. bütün gelişmeler anında sitemize yansıyacak..Muhabirlerimiz Zeytiburnu'nda gündemi yerinde takip edecek...

Herşeyden önce bizler Zeytinburnulu'yuz burada ikamet ediyoruz..Kendi ilçemize hizmet için elimizden gelen bütün fedakarlaıkları yapacağız..

Bir çok isim düşünüp tartıştık ama hepimizin ortak noktası zeytinburnu Haber ismi oldu..Çünkü ilçemizin ismi ile habercilik bu isimde birleşiyordu..

Şimdiden bir süpriz daha vereyim Sitemizi gazete ile taçlandırıyoruz..Yani gazetemiz de çok yakında yayın hayatına başlayacak...Bizler amatör değil ilçemizde gerçek anlamda profosyonel habercilik yapacağız..

İsimimiz Zeytinburnu Haber sloganımız Zeytinburnu'nun sesi hem Zeytinburnu'na hem Zeytinburnulara layık olacağımızın sözünü şimdiden veriyoruz....Bize güvenip bizimle yola çıkan tüm ekip arkadaşlarımıza ve yazarlarımıza sonsuz teşekürler...

Bizim siyasi bir görüşümüz olmayacak her zaman doğruluktan dürüstlükten barıştan huzurdan yana olacağız..Yani Zeytinburnuluların sesi olacağız..

Tekrar sitemizin ve çıkacak gazetemizin hayırlı olması dileğiyle şimdiden bizleri desdekleyecek tüm ziyaretçilerimize sonsuz teşekürler

Sevgi ve saygılarımla.......

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.