SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI
Murat Ergün
Köşe Yazarı
Murat Ergün
 

MHP İN AKP VE CHP OUT

Milliyetçi Hareket Partisi aday adayını gizlerken, MHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Ahmet Fethi Alparslan ne kadarda aday olmadığını gizlese de son günlerde tüm programlarda bulunması adaylığının kesinleştiğini gösteriyor. Özellikle Belediye tarafından düzenlenen yöresel günler ile ilgili programların tamamında yer alan Alparslan’ın aday adayı olduğunu ne zaman açıklayacağı ise halk tarafından merak ediliyor.  MHP İstanbul’un merkezinde olan Zeytinburnu’nu gerçek anlamda hak ettiği adayla yöneteceğine inancımız sonsuz..Yaptığımız kulis çalışmalarında MHP Aday adayının açıklamasını en son yapmayı planlıyor. En son 29 Ekim gecesinde ise yapılan fener alayı yürüyüşünde MHP tam bir gövde gösterisi yaptı.İlçe teşkilatında tam bir birlik ve beraberlik göze çarptı.Kadın kollarının düzenli çalışması ise ilk göze çarpandı..Bizler Zeytinburnu Haber olarak AHMET FETHİ ALPARSLAN’ın adaylığına kesin gözüyle bakıyoruz.Yaklaşık bir aydan beri de kendisini yakın takip ediyoruz..Gerçekten her yönüyle dört dörtlük bir insan, mütevazi ,bilgili ,eğitimli ,siyasi yönü kuvvetli , olaylara bakış açısı çok farklı ,Karizmatik tam bir lider vasfına sahip.. Eğer MHP Zeytinburnu Belediye başkanlığı için AHMET FETHİ ALPARSLAN’ı aday gösterirse Zeytinburnu’ndaki yarış oldukça iddialı geçer.. MHP’nin karşısında ise diğer partiler Zeytinburnu’nda kelimenin tam anlamıyla dökülüyor..En son AKP ilçe kongresini izledik ve bundan önceki yazımda yazdım.İktidar partisine yakışmayan tam anlamıyla bir hüsran şeklinde geçen kongre AKP’nin Zeytinburnu’nda oy kaybettiğinin sinyalini veriyordu..CHP ise adayını resmi olarak açıklamadı.Ama eski Belediye Başkanı Adil Emecan’ın adaylığına kesin gözüyle bakılıyor..İzlenimlerimiz doğrultusunda Adil Emecan’da oldukça ciddi bir PR çalışmasına girdiği ve güzel çalışmalar yaptığını Zeytinburnu Haber olarak yakından takip ediyoruz.. Zeytinburnu Haber olarak bütün adaylara Zeytinburnu’na yakışır bir yarış ile başarılar diliyoruz.. zeytinburnuhaber@hotmail.com
Ekleme Tarihi: 17 Ekim 2008 - Cuma

MHP İN AKP VE CHP OUT

Milliyetçi Hareket Partisi aday adayını gizlerken, MHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Ahmet Fethi Alparslan ne kadarda aday olmadığını gizlese de son günlerde tüm programlarda bulunması adaylığının kesinleştiğini gösteriyor. Özellikle Belediye tarafından düzenlenen yöresel günler ile ilgili programların tamamında yer alan Alparslan’ın aday adayı olduğunu ne zaman açıklayacağı ise halk tarafından merak ediliyor. 


MHP İstanbul’un merkezinde olan Zeytinburnu’nu gerçek anlamda hak ettiği adayla yöneteceğine inancımız sonsuz..Yaptığımız kulis çalışmalarında MHP Aday adayının açıklamasını en son yapmayı planlıyor.



En son 29 Ekim gecesinde ise yapılan fener alayı yürüyüşünde MHP tam bir gövde gösterisi yaptı.İlçe teşkilatında tam bir birlik ve beraberlik göze çarptı.Kadın kollarının düzenli çalışması ise ilk göze çarpandı..

Bizler Zeytinburnu Haber olarak AHMET FETHİ ALPARSLAN’ın adaylığına kesin gözüyle bakıyoruz.Yaklaşık bir aydan beri de kendisini yakın takip ediyoruz..Gerçekten her yönüyle dört dörtlük bir insan, mütevazi ,bilgili ,eğitimli ,siyasi yönü kuvvetli , olaylara bakış açısı çok farklı ,Karizmatik tam bir lider vasfına sahip..



Eğer MHP Zeytinburnu Belediye başkanlığı için AHMET FETHİ ALPARSLAN’ı aday gösterirse Zeytinburnu’ndaki yarış oldukça iddialı geçer..



MHP’nin karşısında ise diğer partiler Zeytinburnu’nda kelimenin tam anlamıyla dökülüyor..En son AKP ilçe kongresini izledik ve bundan önceki yazımda yazdım.İktidar partisine yakışmayan tam anlamıyla bir hüsran şeklinde geçen kongre AKP’nin Zeytinburnu’nda oy kaybettiğinin sinyalini veriyordu..

CHP ise adayını resmi olarak açıklamadı.Ama eski Belediye Başkanı Adil Emecan’ın adaylığına kesin gözüyle bakılıyor..İzlenimlerimiz doğrultusunda Adil Emecan’da oldukça ciddi bir PR çalışmasına girdiği ve güzel çalışmalar yaptığını Zeytinburnu Haber olarak yakından takip ediyoruz..



Zeytinburnu Haber olarak bütün adaylara Zeytinburnu’na yakışır bir yarış ile başarılar diliyoruz..


zeytinburnuhaber@hotmail.com

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.