SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI
Murat Ergün
Köşe Yazarı
Murat Ergün
 

Biz Rüştümüzü İspat ettik YA SİZ?

Zeytinburnu Haber'i 3 yıl önce kurmaya karar verdiğim geceyi hiç unutmuyorum. Oğlumu hastaneye yatırmıştım. Eve geldim ve Gooogle de stres atmak için sörf yapıyordum. Zeytinburnu ile ilgili ne var ne yok diye tarattım. Sadece Zeytinburnu Belediyesiyle ilgili birkaç bilgiye ulaştım. Ne siyasi partiler, ne kurum ve kuruluşlar ne de koca Zeytinburnu sanal alemde yoktu. O gece yazılımcımı aradım ve bana hemen Zeytinburnuhaber’i kur dedim. Sadece iki gün sonra site yayındaydı. 3 yıl gibi kısa bir sürede İstanbul’un en çok okunan haber portalı olduk. Ulusalda gündem oluşturduk. Şu ana dek dünyada 50 milyon site arasında 800.Bindeyiz. Türkiye’de ise 20 Binde..İnternetten anlayan birine sorarsanız bunun ne anlama geldiğini size okur Sayın Başkan..Ve Zeytinburnu Haber Gazetesi hiç elinize alıp okudunuz mu? Bilmiyorum ama ilçe teşkilatınıza düzenli geliyor. 24 Sayfa ofset renkli ve İlçede de dağıtımı yapılıyor. Zeytinburnu Belediye Başkanı Sayın Murat Aydın'a, Sayın Ünver'e, Sayın Hayıroğluna, Sayın Alparslan'a, Sayın Doğan'a İlçe Başkanlarına, kurum ve kuruluşların önde gelen temsilcilerine bizleri sorun. Biz sadece işimizi yapıyoruz. Zeytinburnu Belediyesini eleştiren onlarca haber yaptık.. Belediye'nin deneyimli Basın Danışmanı İsmail Uluhan aradı gazete için tebrik etti. O Gazetede onları eleştirmiştik sayın Başkan..Demek ki boş işler yapmamışız..Günde 20 Bine yakın ziyaretçi Zeytinburnu Haber’e boş olduğu için gelmiyor Sayın Başkan… Murat Ergün ve Taylan Demirelli Gazetecilik mezunu 15 yıldır ulusal televizyon da çalışan, 80’e yakın internet sitesini yöneten, onlarca ulusal sitenin sahibi iken bizler Zeytinburnu’na kendimizi ispat etmek için çalışmıyoruz. Sadece hizmet etmek için çalışıyoruz..Zeytinburnu'na yıllarını vermiş efsane gazeteci Mehmet Alpay herhalde rüştünü ispatlamış bir isim olmalı O da Zeytinburnuhaber.org'da..Şöyle bir yazarlara bak Zeytinburnu köşelerinde değil mi Sayın Başkan..Bizlerin amacı Zeytinburnu'na hizmet..Siz sayın Başkan bizi Zeytinburnu'na sorun.. Rüştümüzü ispatlamak gibi bir derdimiz yok ama siz, Başkan olarak rüştünüzü ispatladınız mı? Bunu sormak lazım..Biz Zeytinburnu’nda her organizyonda varız..Bütün görüntüler bizde kayıtlı..Ama siz yoksunuz..Nerdesiniz Sayın Başkan…Bizleri sizden önceki Başkanınız ve Adayınız çok iyi tanır. Bizler 1 kuruş dahi  almadan sizlere yerel seçim de nasıl destek verdiğimizi.. Daha yazacağım çok şey var ama Sayın Başkan İnşallah zamanı gelince…Zeytinburnu Halkı sizden özür bekliyor Sayın Başkan..Siz Özür dileyinceye kadar ben köşemde yazmaya devam edeceğim. Sayın Başkan… MURAT ERGÜN-ZEYTİNBURNUHABER GAZETESİ GENEL YAYIN YÖNETMENİSİZ RAHAT ULAŞIN DİYE ÖZEL CEBİM: 0535 936 01 56
Ekleme Tarihi: 23 Mart 2010 - Salı

Biz Rüştümüzü İspat ettik YA SİZ?

Zeytinburnu Haber'i 3 yıl önce kurmaya karar verdiğim geceyi hiç unutmuyorum. Oğlumu hastaneye yatırmıştım. Eve geldim ve Gooogle de stres atmak için sörf yapıyordum. Zeytinburnu ile ilgili ne var ne yok diye tarattım. Sadece Zeytinburnu Belediyesiyle ilgili birkaç bilgiye ulaştım. Ne siyasi partiler, ne kurum ve kuruluşlar ne de koca Zeytinburnu sanal alemde yoktu.

O gece yazılımcımı aradım ve bana hemen Zeytinburnuhaber’i kur dedim. Sadece iki gün sonra site yayındaydı. 3 yıl gibi kısa bir sürede İstanbul’un en çok okunan haber portalı olduk. Ulusalda gündem oluşturduk. Şu ana dek dünyada 50 milyon site arasında 800.Bindeyiz. Türkiye’de ise 20 Binde..İnternetten anlayan birine sorarsanız bunun ne anlama geldiğini size okur Sayın Başkan..

Ve Zeytinburnu Haber Gazetesi hiç elinize alıp okudunuz mu? Bilmiyorum ama ilçe teşkilatınıza düzenli geliyor. 24 Sayfa ofset renkli ve İlçede de dağıtımı yapılıyor.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Sayın Murat Aydın'a, Sayın Ünver'e, Sayın Hayıroğluna, Sayın Alparslan'a, Sayın Doğan'a İlçe Başkanlarına, kurum ve kuruluşların önde gelen temsilcilerine bizleri sorun. Biz sadece işimizi yapıyoruz.

Zeytinburnu Belediyesini eleştiren onlarca haber yaptık.. Belediye'nin deneyimli Basın Danışmanı İsmail Uluhan aradı gazete için tebrik etti. O Gazetede onları eleştirmiştik sayın Başkan..Demek ki boş işler yapmamışız..Günde 20 Bine yakın ziyaretçi Zeytinburnu Haber’e boş olduğu için gelmiyor Sayın Başkan…

Murat Ergün ve Taylan Demirelli Gazetecilik mezunu 15 yıldır ulusal televizyon da çalışan, 80’e yakın internet sitesini yöneten, onlarca ulusal sitenin sahibi iken bizler Zeytinburnu’na kendimizi ispat etmek için çalışmıyoruz. Sadece hizmet etmek için çalışıyoruz..Zeytinburnu'na yıllarını vermiş efsane gazeteci Mehmet Alpay herhalde rüştünü ispatlamış bir isim olmalı O da Zeytinburnuhaber.org'da..Şöyle bir yazarlara bak Zeytinburnu köşelerinde değil mi Sayın Başkan..Bizlerin amacı Zeytinburnu'na hizmet..Siz sayın Başkan bizi Zeytinburnu'na sorun..

Rüştümüzü ispatlamak gibi bir derdimiz yok ama siz, Başkan olarak rüştünüzü ispatladınız mı? Bunu sormak lazım..Biz Zeytinburnu’nda her organizyonda varız..Bütün görüntüler bizde kayıtlı..Ama siz yoksunuz..Nerdesiniz Sayın Başkan…Bizleri sizden önceki Başkanınız ve Adayınız çok iyi tanır. Bizler 1 kuruş dahi  almadan sizlere yerel seçim de nasıl destek verdiğimizi..

Daha yazacağım çok şey var ama Sayın Başkan İnşallah zamanı gelince…Zeytinburnu Halkı sizden özür bekliyor Sayın Başkan..Siz Özür dileyinceye kadar ben köşemde yazmaya devam edeceğim. Sayın Başkan…

MURAT ERGÜN-ZEYTİNBURNUHABER GAZETESİ GENEL YAYIN YÖNETMENİ
SİZ RAHAT ULAŞIN DİYE ÖZEL CEBİM: 0535 936 01 56

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.