SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI
Murat Ergün
Köşe Yazarı
Murat Ergün
 

BAŞKAN AYDIN VE TİYATRO

29 Mart yerel seçimlerinde Zeytinburnu tercihini yaptı ve Murat Aydın’ı Zeytinburnu tarihine yazdı. Aydın kırılması güç bir rekor ile üçüncü kez Zeytinburnu Belediye Başkanı oldu..Zeytinburnu Halkı Murat Aydın’ı n gözüne veya kaşına merak olduğu için yeniden Başkan seçmedi.Adayları teraziye koydu Murat Aydın’ın iki dönem Zeytinburnu için yaptıklarına tam anlamıyla güvenoyu verdi. Bizler Zeytinburnu Haber ailesi olarak Başkan Murat Aydın’a bu dönemde de başarılar diliyoruz..Zeytinburnu Başkan Aydın ile birlikte iki kültür merkezine kavuştu..Benim için en büyük icraatların başında bu iki kültür merkezi geliyor..Artık Zeytinburnu’nda herkes çocuğunu alıp tiyatroya gidebilecek..Çünkü Zeytinburnu’nun göbeğinde Zeytinburnu Kültür Merkezi var..Ben de yazımdakini yaptım.Geçen Akşam oğlumu ve eşimi aldım..Tiyatro oyununu izlemek için Zeytinburnu Kültür Merkezine gittim.. Erol Günaydın Tiyatrosu oyuncularının rol aldığı ve uyuşturucunun zararlarını anlatan ‘Evsiz Kediler Sokağı’ adlı müzikal oyun, izleyecektik..Herşey çok güzeldi..Oldukça heyecanlıydık.Oğlum sevinçten yerinde duramıyordu..Kültür merkezine girdik..Biletlerimiz verildi..Oyunu izlemek üzere salona geçtik..Kafam da şu vardı..Salonun yarısı dolar mı? Ama biz salona gittiğimizde oturacak yer kalmıştı..Hatta üs kat bile açıldı.. Her şey yolunda gidiyordu..Işıklar kapatıldı..Oyun başlamak üzereydi..Salonda bir gürültü..Allah kahretsin şansımıza bak elektrikler gitti..Ben o an şunu düşündüm acaba salonda kaç kişi oyunun ışıksız bir ortamda oynanacağını biliyordu..Yani kendi ışığıyla..Neyse oyun başladı spotlar açıldı..AAA tiyatro böyle başlıyormuş sesleri yükseldi.. Ve sahneye Harun Kolçak çıktı..Salonu tıklım tıklım görünce çok şaşırdı..Hayran kaldı..Mini bir konser verdi..Salon coştu..Olduk güzel gidiyordu..Her şey yolundaydı..Ta ki üçüncü parçasına kadar tam söylemeye başladı salonun protokolünde bir hareketlenme şarkıyı kesti..Ve saygısızlık yapılmamsı için görevlileri uyardı..Kapıyı kapattırdı..Ve mini konserin sonunda bir şey itiraf etti..Zeytinburnu’na ilk kez geldim dedi ama hayran kaldım söz sizlere bir kez daha konser vermek için geleceğim dedi.. Tiyatro oyununa geçildi..Oyun başladı..Ama daha doğrusu başlayamadı..Her an bir gürültü patırtı..Yürüyen insanlar dolaşan görevliler ve konuşan insanlar..Kimisi susturmaya çalışıyor..Tam o esnada bir telefon çalıyor..Tiyatro oyunda bir şey anlamak imkansız.. İki saat böyle devam etti..Ama solanda ses kesilmedi..Oyun arasına bizimle birlikte bir çok kişi kültür merkezini terk etti.Herkes tepkiliydi..Bu şekilde tiyatro oyunu izlenmez..Yazıklar olsun..Kapıdan çıkarken eşimde döndüm ve aynen şunu sordum?..Kaç yıl sonra Zeytinburnu’nun tiyatro izleye biliriz ?..Cevabını bilmiyoruz..Ama şunu biliyorum daha kat edeceğimiz çok yolumuz var..Başkan’ı bu güzel yatırımları için bir kez daha tebrik ediyorum ..Umarım bu yazımı birileri dikkate alır ve salonu gerçekten yönetebilecek görevliler  getirir.. KALIN SAĞLICAKLA  
Ekleme Tarihi: 09 Mayıs 2009 - Cumartesi

BAŞKAN AYDIN VE TİYATRO

29 Mart yerel seçimlerinde Zeytinburnu tercihini yaptı ve Murat Aydın’ı Zeytinburnu tarihine yazdı. Aydın kırılması güç bir rekor ile üçüncü kez Zeytinburnu Belediye Başkanı oldu..Zeytinburnu Halkı Murat Aydın’ı n gözüne veya kaşına merak olduğu için yeniden Başkan seçmedi.Adayları teraziye koydu Murat Aydın’ın iki dönem Zeytinburnu için yaptıklarına tam anlamıyla güvenoyu verdi.

Bizler Zeytinburnu Haber ailesi olarak Başkan Murat Aydın’a bu dönemde de başarılar diliyoruz..Zeytinburnu Başkan Aydın ile birlikte iki kültür merkezine kavuştu..Benim için en büyük icraatların başında bu iki kültür merkezi geliyor..Artık Zeytinburnu’nda herkes çocuğunu alıp tiyatroya gidebilecek..Çünkü Zeytinburnu’nun göbeğinde Zeytinburnu Kültür Merkezi var..
Ben de yazımdakini yaptım.Geçen Akşam oğlumu ve eşimi aldım..Tiyatro oyununu izlemek için Zeytinburnu Kültür Merkezine gittim..

Erol Günaydın Tiyatrosu oyuncularının rol aldığı ve uyuşturucunun zararlarını anlatan ‘Evsiz Kediler Sokağı’ adlı müzikal oyun, izleyecektik..Herşey çok güzeldi..Oldukça heyecanlıydık.Oğlum sevinçten yerinde duramıyordu..Kültür merkezine girdik..Biletlerimiz verildi..Oyunu izlemek üzere salona geçtik..Kafam da şu vardı..Salonun yarısı dolar mı? Ama biz salona gittiğimizde oturacak yer kalmıştı..Hatta üs kat bile açıldı..

Her şey yolunda gidiyordu..Işıklar kapatıldı..Oyun başlamak üzereydi..Salonda bir gürültü..Allah kahretsin şansımıza bak elektrikler gitti..Ben o an şunu düşündüm acaba salonda kaç kişi oyunun ışıksız bir ortamda oynanacağını biliyordu..Yani kendi ışığıyla..Neyse oyun başladı spotlar açıldı..AAA tiyatro böyle başlıyormuş sesleri yükseldi..

Ve sahneye Harun Kolçak çıktı..Salonu tıklım tıklım görünce çok şaşırdı..Hayran kaldı..Mini bir konser verdi..Salon coştu..Olduk güzel gidiyordu..Her şey yolundaydı..Ta ki üçüncü parçasına kadar tam söylemeye başladı salonun protokolünde bir hareketlenme şarkıyı kesti..Ve saygısızlık yapılmamsı için görevlileri uyardı..Kapıyı kapattırdı..Ve mini konserin sonunda bir şey itiraf etti..Zeytinburnu’na ilk kez geldim dedi ama hayran kaldım söz sizlere bir kez daha konser vermek için geleceğim dedi..

Tiyatro oyununa geçildi..Oyun başladı..Ama daha doğrusu başlayamadı..Her an bir gürültü patırtı..Yürüyen insanlar dolaşan görevliler ve konuşan insanlar..Kimisi susturmaya çalışıyor..Tam o esnada bir telefon çalıyor..Tiyatro oyunda bir şey anlamak imkansız..

İki saat böyle devam etti..Ama solanda ses kesilmedi..Oyun arasına bizimle birlikte bir çok kişi kültür merkezini terk etti.Herkes tepkiliydi..Bu şekilde tiyatro oyunu izlenmez..Yazıklar olsun..
Kapıdan çıkarken eşimde döndüm ve aynen şunu sordum?..Kaç yıl sonra Zeytinburnu’nun tiyatro izleye biliriz ?..Cevabını bilmiyoruz..Ama şunu biliyorum daha kat edeceğimiz çok yolumuz var..
Başkan’ı bu güzel yatırımları için bir kez daha tebrik ediyorum ..Umarım bu yazımı birileri dikkate alır ve salonu gerçekten yönetebilecek görevliler  getirir..

KALIN SAĞLICAKLA

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.