SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI
Murat Ergün
Köşe Yazarı
Murat Ergün
 

Ak Parti'ye hiç yakışmadı

Pazar günü AKPARTİ Zeytinburnu ilçe kongresi yapıldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı duyurusunun yapıldığı kongreye Başbakan son anda katılmaktan vazgeçti. Başbakanın katılmayacağı kongre sabahına kadar saklı tutuldu..Kongrenin heyecanlı geçmesine bu bile yetmedi..Bizler Zeytinburnu haber.org olarak kongreyi ZeytinburnuTv’den canlı yayınlayacağımızın duyurusunu yapmıştık..Fakat bizim de kongreyi canlı yayınlamamıza izin verilmedi… Bizler Zeytinburnu Haber olarak sabah saat 10:00’dan itibaren kongre salonunda hazır bulunduk.Ama kongre salonun ilk saatlerden itibaren hep hüsran yaşadık.Zeytinburnu’ndan %57 ile Belediye Başkanı seçtirmiş iktidar partisine yakışmayan bir kongrenin sinyalleri vardı.. Kongre salonunda önceden hiçbir hazırlık yapılmamış..Kongre sabahı sağa sola koşturan şunu nasıl yapsak diyen partililerle karşılaştık..Basına yer hazırlanmamış..Ne enerji ne internet vardı.Talepte bulunduk ama hep  hayır cevabını aldık..Bizler kendi imkanlarımızla ihtiyaçlarımızı  çözdük.Kongreyi yine İnternet üzerinden hızlı bir şekilde okuyucularımıza aktardık.. Kongre başladı salona ne delegeler nede Zeytinburnulular gelmişti.İlk sayımda sadece 630 delegeden 170 gelmişti..Salonda tam bir hüsran yaşanıyordu.. Konuşmalara geçildi.Bakanlar ve milletvekilleri gelmeye başladı.Öğlen saatleri yaklaşınca insanlar acıkmaya başladı..Ama bu düşünülmemişti.Yemekler misafirlere parayla satıldı..Yani kriz kongreyi de vurmuştu.. Oylamaya geçildi.600 delegeden 250’si salona gelerek oy kullandı..Resmi rakamlar açıklanmadı.Ama oyların çoğunu alan ve Zeytinburnu Haber.org olarak bizimde kongreden bir  gün önce ismini açıkladığımız Bahattin ÜNVER Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı oldu.. Kongreden geriye Başbakanın niçin katılmadığı sorusu gelmeyen delegeler..Boş türbinler kaldı..Bir zamanlar AK PARTİ’nin kalesi olan Zeytinburnu’nun nasıl parçalandığı görüntüsü ise hafızalara kazındı.. info@zeytinburnuhaber.org zeytinburnuhaber@hotmail.com
Ekleme Tarihi: 26 Ekim 2008 - Pazar

Ak Parti'ye hiç yakışmadı

Pazar günü AKPARTİ Zeytinburnu ilçe kongresi yapıldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı duyurusunun yapıldığı kongreye Başbakan son anda katılmaktan vazgeçti.


Başbakanın katılmayacağı kongre sabahına kadar saklı tutuldu..Kongrenin heyecanlı geçmesine bu bile yetmedi..Bizler Zeytinburnu haber.org olarak kongreyi ZeytinburnuTv’den canlı yayınlayacağımızın duyurusunu yapmıştık..Fakat bizim de kongreyi canlı yayınlamamıza izin verilmedi…


Bizler Zeytinburnu Haber olarak sabah saat 10:00’dan itibaren kongre salonunda hazır bulunduk.Ama kongre salonun ilk saatlerden itibaren hep hüsran yaşadık.Zeytinburnu’ndan %57 ile Belediye Başkanı seçtirmiş iktidar partisine yakışmayan bir kongrenin sinyalleri vardı..


Kongre salonunda önceden hiçbir hazırlık yapılmamış..Kongre sabahı sağa sola koşturan şunu nasıl yapsak diyen partililerle karşılaştık..Basına yer hazırlanmamış..Ne enerji ne internet vardı.Talepte bulunduk ama hep  hayır cevabını aldık..Bizler kendi imkanlarımızla ihtiyaçlarımızı  çözdük.Kongreyi yine İnternet üzerinden hızlı bir şekilde okuyucularımıza aktardık..


Kongre başladı salona ne delegeler nede Zeytinburnulular gelmişti.İlk sayımda sadece 630 delegeden 170 gelmişti..Salonda tam bir hüsran yaşanıyordu..


Konuşmalara geçildi.Bakanlar ve milletvekilleri gelmeye başladı.Öğlen saatleri yaklaşınca insanlar acıkmaya başladı..Ama bu düşünülmemişti.Yemekler misafirlere parayla satıldı..Yani kriz kongreyi de vurmuştu..


Oylamaya geçildi.600 delegeden 250’si salona gelerek oy kullandı..Resmi rakamlar açıklanmadı.Ama oyların çoğunu alan ve Zeytinburnu Haber.org olarak bizimde kongreden bir  gün önce ismini açıkladığımız Bahattin ÜNVER Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı oldu..


Kongreden geriye Başbakanın niçin katılmadığı sorusu gelmeyen delegeler..Boş türbinler kaldı..Bir zamanlar AK PARTİ’nin kalesi olan Zeytinburnu’nun nasıl parçalandığı görüntüsü ise hafızalara kazındı..

info@zeytinburnuhaber.org

zeytinburnuhaber@hotmail.com

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.