SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI
Murat Ergün
Köşe Yazarı
Murat Ergün
 

ADİL EMECAN FARKI !

Zeytinburnu Haber olarak bizler iki ayda iki acı ile sarsıldık. İnancımız sonsuz, bu dünyanın bir imtihan dünyası olduğunu ve ''Her Nefis mutlaka Ölümü Tadacaktır, Sonra Mutlaka Bize Döndürüleceksiniz'' ayetine sonsuz inanıyoruz. Önce Yazıişleri Müdürümüz Taylan Demirelli Babasını kaybetti. Bu cenazede tüm Zeytinburnu, Zeytinburnu Haberi sahiplendiği gibi bu acı günümüzde de bizleri yalnız bırakmadı. Herkese sonsuz teşekkürler Ahmet Babaya da tekrar rahmet diliyorum. Geçen hafta içerisinde de ben Amcamı ani geçirdiği kalp krizi sonucu genç yaşta kaybettim. Ölüm gerçek fakat genç yaşta ve ansızın olunca acı biraz daha fazla yaşanıyor. Acımız çok taze onun için fazla bir şeye yazmayacağım. Fakat buradan,Beni telefonları ve mesajları ile bu acı günümüzde yalnız bırakmayan dostlara birkaç satır teşekkür yazacağım. Başta kendisiyle çok fazla samimiyetim olmamasına rağmen Zeytinburnu’na büyük hizmet etmiş ve her daim Zeytinburnuluların gönlünde taht kurmuş Eski Belediye Başkanımız Adil Emecan Beye özel bir teşekkür etmek istiyorum. Trabzon’da telefonum çaldı ve Adil Emecan Bey telefonun ucundaydı. Trabzon’da olduğunu ve taziye için eve gelmek isteğini iletti. Adil Beye sonsuz teşekkür ediyorum. Kendisi her kim olursa olsun Zeytinburnu’nda kendisi olamazsa bile mutlaka çelengi ve çiçeği ile her platformda vardır. İŞTE BU BİR ADİL EMECAN FARKIDIR. Ayrıca, MHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Fethi Ahmet Alparslan,Türkiye Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanı Ahmet Çelik, CHP Meclis Üyeleri, Fikret Konya, İlkay Biber, Yaşar Dindar, Ak Parti Meclis Üyesi, Engin Şen, Zeytinburnu Belediyesi Basın Danışmanı İsmail Uluhan, Zeytinburnu Fırıncılar Odası Başkanı İsmail Sarı, Zeytinburnu Huzurevi Derneği Başkanı Perihan Akgün, Tüm Elazığlılar Derneği Başkanı Nazir Güler,İşadamı İslam Sadıker, Zafer Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Zafer, ve ismini buraya yazamadığım ve taziyede bulunan tüm dostlara teşekkür. RUHUN ŞAD MEKANIN CENNET OLSUN AMCACIĞIM
Ekleme Tarihi: 05 Temmuz 2010 - Pazartesi

ADİL EMECAN FARKI !

Zeytinburnu Haber olarak bizler iki ayda iki acı ile sarsıldık. İnancımız sonsuz, bu dünyanın bir imtihan dünyası olduğunu ve ''Her Nefis mutlaka Ölümü Tadacaktır, Sonra Mutlaka Bize Döndürüleceksiniz'' ayetine sonsuz inanıyoruz.

Önce Yazıişleri Müdürümüz Taylan Demirelli Babasını kaybetti. Bu cenazede tüm Zeytinburnu, Zeytinburnu Haberi sahiplendiği gibi bu acı günümüzde de bizleri yalnız bırakmadı. Herkese sonsuz teşekkürler Ahmet Babaya da tekrar rahmet diliyorum.

Geçen hafta içerisinde de ben Amcamı ani geçirdiği kalp krizi sonucu genç yaşta kaybettim. Ölüm gerçek fakat genç yaşta ve ansızın olunca acı biraz daha fazla yaşanıyor.

Acımız çok taze onun için fazla bir şeye yazmayacağım. Fakat buradan,
Beni telefonları ve mesajları ile bu acı günümüzde yalnız bırakmayan dostlara birkaç satır teşekkür yazacağım.

Başta kendisiyle çok fazla samimiyetim olmamasına rağmen Zeytinburnu’na büyük hizmet etmiş ve her daim Zeytinburnuluların gönlünde taht kurmuş Eski Belediye Başkanımız Adil Emecan Beye özel bir teşekkür etmek istiyorum.

Trabzon’da telefonum çaldı ve Adil Emecan Bey telefonun ucundaydı. Trabzon’da olduğunu ve taziye için eve gelmek isteğini iletti. Adil Beye sonsuz teşekkür ediyorum. Kendisi her kim olursa olsun Zeytinburnu’nda kendisi olamazsa bile mutlaka çelengi ve çiçeği ile her platformda vardır. İŞTE BU BİR ADİL EMECAN FARKIDIR.

Ayrıca, MHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Fethi Ahmet Alparslan,Türkiye Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanı Ahmet Çelik, CHP Meclis Üyeleri, Fikret Konya, İlkay Biber, Yaşar Dindar, Ak Parti Meclis Üyesi, Engin Şen, Zeytinburnu Belediyesi Basın Danışmanı İsmail Uluhan, Zeytinburnu Fırıncılar Odası Başkanı İsmail Sarı, Zeytinburnu Huzurevi Derneği Başkanı Perihan Akgün, Tüm Elazığlılar Derneği Başkanı Nazir Güler,İşadamı İslam Sadıker, Zafer Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Zafer, ve ismini buraya yazamadığım ve taziyede bulunan tüm dostlara teşekkür.

RUHUN ŞAD MEKANIN CENNET OLSUN AMCACIĞIM

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.