Ozan Şala Zaferspor’da
Ozan Şala Zaferspor’da
İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden Zaferspor, başarılı oyuncu Ozan Şala ile anlaştı.
İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden Zaferspor, başarılı oyuncu Ozan Şala ile anlaştı.
Yüksek tekniği ile dikkat çeken oyuncu futbola Altınovaspor’da başladı. 5 sezon Altınova forması giydikten sonra Avcılar temsilcisi M.Kemalpaşa ile anlaşan Ozan Şala, 2006-2007 sezonunda Avcılar temsilcisi ile Süper Amatör Lig’de mücadele etti.
2008-2009 sezonunda Osmaniye İstiklal forması giyen tecrübeli oyuncu 2010-2011 sezonunda semtinin takımı Zeytinburnu Hürriyetspor ile anlaştı. Zeytinburnu temsilcisinin 2.Amatör Lig’den 1.Amatör’e, daha sonrasında da Süper Amatör Lig’e yükselmesinde büyük pay sahibi olan oyuncu geçen sezon ara transfer döneminde Z.Yıldızspor ile anlaştı. Geçirdiği sakatlık sonrasında Z.Yıldızspor’un son maçlarında forma giyemeyen orta saha oyuncusu bu sezon Zaferspor’u şampiyonluğa taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Tecrübeli oyuncu ”Takımda birçok yıldız oyuncunun olduğunu, başarıya ulaşmak için tüm güçleriyle mücadele edeceklerini” belirtti. Orta saha oyuncusu olmasına rağmen gol yollarında da oldukça etkili olan Ozan Şala, attığı frikik golleri ile de tanınıyor.
YEREL FUTBOL- ERDEM SAĞOLAN
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.