SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

İBB'nin kepçe operatörünün ezdiği vatandaş hayatını kaybetti

GÜNDEM 06.12.2022 - 17:52, Güncelleme: 06.12.2022 - 22:10
 

İBB'nin kepçe operatörünün ezdiği vatandaş hayatını kaybetti

Zeytinburnu'nda 65 yaşındaki yaşlı adam, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'e ait iş makinesinin altında kaldı. Yolun karşısına geçmeye çalışan adam ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay, saat 14.30 sıralarında Zeytinburnu Sümer Mahallesi Zübeyde Hanım caddesinde üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kaldırım çalışması yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait iş makinesi, kaldırımda çalışma yapmak için geri geri manevra yaptığı esnada karşıdan karşıya geçmekte olan yaşlı adamı fark etmedi. Geri geri giden ve etrafta ki esnaf ve vatandaşların bağırışlarını duymayan kepçe operatörü yaşlı adamın üzerinden geçti. Kepçenin altında kalan yaşlı adamı gören vatandaşlar durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk öncelemede 65 yaşındaki Osman Ünlü Ayan'ın olay yerinde vefat ettiğini tespit etti. Polis ekipleri ise olaya ilişkin çalışma başlatarak kepçe operatörünü gözaltına aldı. Kazada belediyenin ihmali olduğunu söyleyen mahalle esnafı Zeynim Anka, "Yaşlı amca karşıdan geliyordu. Burada bir kepçe çalışıyordu. Kepçe geri geri gelince yaşlı amcayı altına aldı. Biz kepçeye durması için bağırdık fakat durmadı. Burada belediyenin ihmali var. Normalde 5 metre kepçeye yaklaşılmaması gerekiyor. O yüzden buraya birini koyması gerekiyordu. Daha önce burada böyle kazalar oluyor. İnşallah son kaza olur. Adam burada direkt öldü. Kumda adamın kanları var" şeklinde konuştu.  
Zeytinburnu'nda 65 yaşındaki yaşlı adam, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'e ait iş makinesinin altında kaldı. Yolun karşısına geçmeye çalışan adam ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay, saat 14.30 sıralarında Zeytinburnu Sümer Mahallesi Zübeyde Hanım caddesinde üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kaldırım çalışması yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait iş makinesi, kaldırımda çalışma yapmak için geri geri manevra yaptığı esnada karşıdan karşıya geçmekte olan yaşlı adamı fark etmedi. Geri geri giden ve etrafta ki esnaf ve vatandaşların bağırışlarını duymayan kepçe operatörü yaşlı adamın üzerinden geçti.

Kepçenin altında kalan yaşlı adamı gören vatandaşlar durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk öncelemede 65 yaşındaki Osman Ünlü Ayan'ın olay yerinde vefat ettiğini tespit etti. Polis ekipleri ise olaya ilişkin çalışma başlatarak kepçe operatörünü gözaltına aldı.

Kazada belediyenin ihmali olduğunu söyleyen mahalle esnafı Zeynim Anka, "Yaşlı amca karşıdan geliyordu. Burada bir kepçe çalışıyordu. Kepçe geri geri gelince yaşlı amcayı altına aldı. Biz kepçeye durması için bağırdık fakat durmadı. Burada belediyenin ihmali var. Normalde 5 metre kepçeye yaklaşılmaması gerekiyor. O yüzden buraya birini koyması gerekiyordu. Daha önce burada böyle kazalar oluyor. İnşallah son kaza olur. Adam burada direkt öldü. Kumda adamın kanları var" şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.