SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Merve Şevval ile Ahmet Barış dünya evine girdi

GÜNDEM 29.04.2024 - 09:05, Güncelleme: 29.04.2024 - 09:05
 

Merve Şevval ile Ahmet Barış dünya evine girdi

Zeytinburnu’muzun başarılı iş ve siyaset insanlarından Tuncay Balcı’nın kızı Merve Şevval ile Ahmet Barış dünya evine girdi. Tulum sesleri eşliğinde kıyılan nikaha davetliler yoğun ilgi gösterdi.

Zeytinburnu Kazlıçeşme Nikâh Sarayı Karadeniz Salonundaki nikah merasim için davetliler erken saatten itibaren salona gelmeye başladılar. Genç çiftlerin aileleri davetlileri kapıda karşıladılar. Merve Şevval ile Ahmet Barış’ın nikah akdini Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy kıydı. Nikah Şahitliklerini ise AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, önceki dönme ilçe başkanı Bahattin Ünver ve önceki dönem Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın yaptı.  Davetlilerin yerlerini almasının ardından nikah akdine geçildi. Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy Merve Şevval ile Ahmet Barış o önemli soruyu sordu. Evet cevabının ardından Başkan Arısoy genç çiftleri eş ilan etti. Evlilik cüzdanını ise gelin hanıma takdim etti. Aile fotoğrafıyla birlikte nikah akdi sona erdi.  Nikah akdinin tamamlanmasıyla birlikte davetliler bir taraftan takım merasimine geçerken diğer taraftan tulum eşliğinde mini bir horon gösterisi yaptılar. Çiftlere ilk aile yakınları takıların takdim etti ardından misafirler takı için uzun kuyruklar oluşturdu.  İş İnsanı Tuncay Balcı, böylesine özel günlerinde kendileri yalnız bırakmayan davetlilere Balcı ve Baş aileleri adına özel teşekkür etti. Nikah merasimi misafirlerin uğurlanmasıyla sona erdi. Zeytinburnu Haber Gazetesi Ailesi olarak bizlerde Merve Şevval ile Ahmet Barış Kardeşlerimize bir ömür mutluk diliyoruz.  
Zeytinburnu’muzun başarılı iş ve siyaset insanlarından Tuncay Balcı’nın kızı Merve Şevval ile Ahmet Barış dünya evine girdi. Tulum sesleri eşliğinde kıyılan nikaha davetliler yoğun ilgi gösterdi.

Zeytinburnu Kazlıçeşme Nikâh Sarayı Karadeniz Salonundaki nikah merasim için davetliler erken saatten itibaren salona gelmeye başladılar. Genç çiftlerin aileleri davetlileri kapıda karşıladılar. Merve Şevval ile Ahmet Barış’ın nikah akdini Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy kıydı. Nikah Şahitliklerini ise AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, önceki dönme ilçe başkanı Bahattin Ünver ve önceki dönem Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın yaptı. 

Davetlilerin yerlerini almasının ardından nikah akdine geçildi. Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy Merve Şevval ile Ahmet Barış o önemli soruyu sordu. Evet cevabının ardından Başkan Arısoy genç çiftleri eş ilan etti. Evlilik cüzdanını ise gelin hanıma takdim etti. Aile fotoğrafıyla birlikte nikah akdi sona erdi. 

Nikah akdinin tamamlanmasıyla birlikte davetliler bir taraftan takım merasimine geçerken diğer taraftan tulum eşliğinde mini bir horon gösterisi yaptılar. Çiftlere ilk aile yakınları takıların takdim etti ardından misafirler takı için uzun kuyruklar oluşturdu. 

İş İnsanı Tuncay Balcı, böylesine özel günlerinde kendileri yalnız bırakmayan davetlilere Balcı ve Baş aileleri adına özel teşekkür etti. Nikah merasimi misafirlerin uğurlanmasıyla sona erdi. Zeytinburnu Haber Gazetesi Ailesi olarak bizlerde Merve Şevval ile Ahmet Barış Kardeşlerimize bir ömür mutluk diliyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.