SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Kuaför Murat Yıldız Genç Yaşta Hak’ka yürüdü

GÜNDEM 29.04.2024 - 10:08, Güncelleme: 29.04.2024 - 10:08
 

Kuaför Murat Yıldız Genç Yaşta Hak’ka yürüdü

Zeytinburnu’muzun çok değerli esnafı Kuğu Kuaför’ün sahiplerinden Murat Yıldız Kardeşimiz iş yerinde genç yaşta geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Murat Yıldız’ı Yüzlerce seveni göz yaşları arasında ebediyete uğurladı.

Murat Yıldız her günkü gibi işyerinde Kuğu Kuaförde müşterisini tıraş ediyordu. Akşam saat 16:00 sularında bir anda rahatsızlandığını hissetti. Koltuğa geçerek dinlenmek istedi. O anda olduğu yere yığıldı. Kardeşi Ömer Yıldız ve müşteriler kendisine kalp masajı yaptı, bir yandan da olay yerine ambulans çağrıldı. Ambulans 15 dakika gibi bir sürede olay yerine ulaştı ve ardından hızlıca özel bir hastaneye götürüldü. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Murat Yıldız kurtarılamayarak canını hakka teslim etti. Genç yaşta saniyeler içinde ellerinden kayıp giden Murat Yıldız’ın vefatı aileyi şok etti. Eşi, Kızları ve akrabaları uzun süre gözyaşı döktü. Merhum Murat Yıldız için 27 Nisan Cumartesi günü öğle namazına müteakiben Zeytinburnu Millet Caminde cenaze namazı kılındı.  Zeytinburnu Kaymakamı Adem Uslu, Belediye Başkanı Ömer Arısoy, AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, Yeniden Refah Parti’sinden Gökhan Kasap, AK Parti önceki dönem ilçe Başkanı Bahattin Ünver, Meclis üyeleri, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda seveni böylesine zor günlerinde Yıldız Ailesini yalnız bırakmadı.  Kılınan Cenaze namazı ve alınan helalliklerin ardından Murat Yıldız’ın naaşı memleketi Samsun’un terme ilçesine götürülerek buradaki ile kabristanlığında toprağa verildi. Zeytinburnu Haber Gazetesi Ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve yakınlarına sabır diliyoruz..  
Zeytinburnu’muzun çok değerli esnafı Kuğu Kuaför’ün sahiplerinden Murat Yıldız Kardeşimiz iş yerinde genç yaşta geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Murat Yıldız’ı Yüzlerce seveni göz yaşları arasında ebediyete uğurladı.

Murat Yıldız her günkü gibi işyerinde Kuğu Kuaförde müşterisini tıraş ediyordu. Akşam saat 16:00 sularında bir anda rahatsızlandığını hissetti. Koltuğa geçerek dinlenmek istedi. O anda olduğu yere yığıldı. Kardeşi Ömer Yıldız ve müşteriler kendisine kalp masajı yaptı, bir yandan da olay yerine ambulans çağrıldı. Ambulans 15 dakika gibi bir sürede olay yerine ulaştı ve ardından hızlıca özel bir hastaneye götürüldü. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Murat Yıldız kurtarılamayarak canını hakka teslim etti.

Genç yaşta saniyeler içinde ellerinden kayıp giden Murat Yıldız’ın vefatı aileyi şok etti. Eşi, Kızları ve akrabaları uzun süre gözyaşı döktü. Merhum Murat Yıldız için 27 Nisan Cumartesi günü öğle namazına müteakiben Zeytinburnu Millet Caminde cenaze namazı kılındı. 

Zeytinburnu Kaymakamı Adem Uslu, Belediye Başkanı Ömer Arısoy, AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, Yeniden Refah Parti’sinden Gökhan Kasap, AK Parti önceki dönem ilçe Başkanı Bahattin Ünver, Meclis üyeleri, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda seveni böylesine zor günlerinde Yıldız Ailesini yalnız bırakmadı. 

Kılınan Cenaze namazı ve alınan helalliklerin ardından Murat Yıldız’ın naaşı memleketi Samsun’un terme ilçesine götürülerek buradaki ile kabristanlığında toprağa verildi. Zeytinburnu Haber Gazetesi Ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve yakınlarına sabır diliyoruz..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.