SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Meclis Üyesi Reşat Ok: Sahil ile ilçemizin bağlantısı keyfe keder kesilemez

GÜNDEM 06.12.2022 - 15:23, Güncelleme: 06.12.2022 - 15:25
 

Meclis Üyesi Reşat Ok: Sahil ile ilçemizin bağlantısı keyfe keder kesilemez

MHP Zeytinburnu Meclis Üyesi Reşat Ok, İlçemiz ile sahil bağlantısını sağlayan Üst geçidin belli bir saatten kapatılmasına tepki göstererek sürekli açılması için önerge verdi. İşte Meclis Üyesi Reşat Ok'un o önergesi...

Zeytinburnu sahilinde bulunan büyük yalı sitesi ile sahilin arasında ki köprü hazine arazisi üzerinde bulunmasına ve İstanbul büyükşehir belediyesi tarafından yaptırılmasına rağmen site yönetimi tarafından halkın geçişine engel olunmaktadır. Köprü girişine kapı yaptırılarak ve Güvenlik görevlisi konularak halkın vergileriyle yapılan köprünün halk tarafından kullanılması kısıtlanmaktadır. Köprünün bulunduğu alan devletin, Köprüyü yapan devlet olmasına rağmen  köprü üzerinde gelişi güzel tasarufta bulunulmuş, özel teşebbüsün zevki uyarınca kent mobilyalarıyla donatılarak adeta sitenin bahçesine katılmıştır. Zeytinburnu halkının vergileriyle yaptırılan  köprünün halka karşı kısıtlanması ne ahlaka ne vicdana ne de hakkaniyete uygundur. Bu haksızlığın bir an evvel giderilmesi için gerekli girişimlerin yapılarak,bu haksız uygulamanın bir an evvel sona erdirilmesi talebimizdir.
MHP Zeytinburnu Meclis Üyesi Reşat Ok, İlçemiz ile sahil bağlantısını sağlayan Üst geçidin belli bir saatten kapatılmasına tepki göstererek sürekli açılması için önerge verdi. İşte Meclis Üyesi Reşat Ok'un o önergesi...

Zeytinburnu sahilinde bulunan büyük yalı sitesi ile sahilin arasında ki köprü hazine arazisi üzerinde bulunmasına ve İstanbul büyükşehir belediyesi tarafından yaptırılmasına rağmen site yönetimi tarafından halkın geçişine engel olunmaktadır. Köprü girişine kapı yaptırılarak ve Güvenlik görevlisi konularak halkın vergileriyle yapılan köprünün halk tarafından kullanılması kısıtlanmaktadır.

Köprünün bulunduğu alan devletin, Köprüyü yapan devlet olmasına rağmen  köprü üzerinde gelişi güzel tasarufta bulunulmuş, özel teşebbüsün zevki uyarınca kent mobilyalarıyla donatılarak adeta sitenin bahçesine katılmıştır.

Zeytinburnu halkının vergileriyle yaptırılan  köprünün halka karşı kısıtlanması ne ahlaka ne vicdana ne de hakkaniyete uygundur. Bu haksızlığın bir an evvel giderilmesi için gerekli girişimlerin yapılarak,bu haksız uygulamanın bir an evvel sona erdirilmesi talebimizdir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.