SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Sokaklarını Fesleğen Kokusu Sardı

GÜNDEM 22.04.2024 - 12:35, Güncelleme: 22.04.2024 - 12:35
 

Zeytinburnu Sokaklarını Fesleğen Kokusu Sardı

Zeytinburnu’nda baharın müjdeleyicisi fesleğen geleneği bu yıl da devam ediyor. Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, ilçe sokaklarında vatandaşlarla sohbet edip selamlaşırken, balkonlardan sarkan sepetleri de fesleğenlerle doldurdu.

Zeytinburnu’nda baharın müjdecisi yine fesleğen oldu. Zeytinburnu Belediyesi baharın gelişini geleneksel fesleğen dağıtımıyla kutladı. İlçedeki mahalleleri ziyaret edip vatandaşlarla selamlaşan ve balkondan sarkan sepetleri fesleğenle geri gönderen Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’a AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, Mahalle Muhtarları, Belediye Meclis Üyeleri ve Başkan Yardımcıları da eşlik etti. “ZEYTİNBURNU’NDA BAHAR FESLEĞEN DEMEKTİR” Başkan Arısoy, “Bahar Zeytinburnu için bir şenliktir, büyük bir kutlamadır. Zeytinburnu’muz baharı fesleğen kokusuyla karşılamaya alışmış bir ilçemizdir. Bu sene yine fesleğenlerimizi aldık, kapı kapı dolaşıyor, balkondan sarkan sepetleri doldurmaya devam ediyoruz. Bu vesileyle Zeytinburnu’muzun sokakları yaz dönemi boyunca yine mis gibi fesleğen kokmaya devam edecek” dedi.
Zeytinburnu’nda baharın müjdeleyicisi fesleğen geleneği bu yıl da devam ediyor. Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, ilçe sokaklarında vatandaşlarla sohbet edip selamlaşırken, balkonlardan sarkan sepetleri de fesleğenlerle doldurdu.

Zeytinburnu’nda baharın müjdecisi yine fesleğen oldu. Zeytinburnu Belediyesi baharın gelişini geleneksel fesleğen dağıtımıyla kutladı. İlçedeki mahalleleri ziyaret edip vatandaşlarla selamlaşan ve balkondan sarkan sepetleri fesleğenle geri gönderen Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’a AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, Mahalle Muhtarları, Belediye Meclis Üyeleri ve Başkan Yardımcıları da eşlik etti.

“ZEYTİNBURNU’NDA BAHAR FESLEĞEN DEMEKTİR”

Başkan Arısoy, “Bahar Zeytinburnu için bir şenliktir, büyük bir kutlamadır. Zeytinburnu’muz baharı fesleğen kokusuyla karşılamaya alışmış bir ilçemizdir. Bu sene yine fesleğenlerimizi aldık, kapı kapı dolaşıyor, balkondan sarkan sepetleri doldurmaya devam ediyoruz. Bu vesileyle Zeytinburnu’muzun sokakları yaz dönemi boyunca yine mis gibi fesleğen kokmaya devam edecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.