SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Haber ve Zeykent'e Üç Onur Plaketi

SPOR 29.01.2012 - 19:02, Güncelleme: 29.01.2012 - 19:02
 

Zeytinburnu Haber ve Zeykent'e Üç Onur Plaketi

Yaptıkları doğru tarafsız ve objektif haberler Zeytinburnu'nda yeni bir çığır açan Zeytinburnu Haber ve Zeykent'e üç özel onur plaketi verildi.

İlçe tarihimize ve geleceğine ışık tutan, ekol içersindeki çalışmaları her zaman takdir edilen Zeytinburnu Haber Gazetesi, www.zeytinburnuhaber.org, Zeykent Gazetesi ve www.zeykent.com Zaferspor gecesinde onur ödüllerine layık görüldü. Zeytinburnu Haber ve Zeykent'in Ödüllerini, Zeytinburnu Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Ergün, Yazıişleri Müdürü Taylan Demirelli, ve Zeykent Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Alpay aldı. İlçemizin 1.5 yıl önce federe olan külübü Zafer Spor, resmi kuruluşunun birinci yılında ÇAĞTEKS'te muhteşem bir şölen düzenledi. Şölen sunumlarını ülkemiz ünlüsü ve gerçek yaşamları fıkraya dönüştüren OFLU ALİ ve Gazeteci Mehmet ALPAY yaptılar. İlçemize kültürel, sosyal, siyasi ve sportif anlamda katkılarda bulunan isimlerden İlçe Emniyet Müdürü Sezgin ÖNDEM, Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı İlyaz SAKA, AK Parti İlçe Başkanı Bahattin ÜNVER, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü Başkanı Metin DOĞAN, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Fethi Ahmet ALPARSLAN, Demoktat Parti M.K.K Üyesi Mimar Süleyman ULUOCAK, Halkın Sesi Partisi İlçe Başkanı Abdülhakim KAYA, ilçemiz spor camiasından Amatör Spor Kulüpleri 1. Dönem Başkanı Cenap ALTIOK, 2. Dönem Başkanı Selahattin YENİYOL, Beştelsiz Spor Külübü Başkanı Naci SERT, Merkez Efendi Spor Kulübü Başkanı Şenol GÜRELE, Amatör Spor Kulüpleri Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan DURMUŞ, ilçemiz iş adamlarından Ethem GÜRKAN, Ekrem ATILMIŞ, Uluslararası Toros Turizm ve Nakliyat Mehmet Çetin ÇIMAGİL ve Rumeli Halk Türküleri'nin eşsiz sanatcısı Arif ( AGA ) ŞENTÜRK pleketlerle onurlandırıldılar. www.zeytinburnuhaber.org
Yaptıkları doğru tarafsız ve objektif haberler Zeytinburnu'nda yeni bir çığır açan Zeytinburnu Haber ve Zeykent'e üç özel onur plaketi verildi.
İlçe tarihimize ve geleceğine ışık tutan, ekol içersindeki çalışmaları her zaman takdir edilen Zeytinburnu Haber Gazetesi, www.zeytinburnuhaber.org, Zeykent Gazetesi ve www.zeykent.com Zaferspor gecesinde onur ödüllerine layık görüldü.

Zeytinburnu Haber ve Zeykent'in Ödüllerini, Zeytinburnu Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Ergün, Yazıişleri Müdürü Taylan Demirelli, ve Zeykent Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Alpay aldı.

İlçemizin 1.5 yıl önce federe olan külübü Zafer Spor, resmi kuruluşunun birinci yılında ÇAĞTEKS'te muhteşem bir şölen düzenledi. Şölen sunumlarını ülkemiz ünlüsü ve gerçek yaşamları fıkraya dönüştüren OFLU ALİ ve Gazeteci Mehmet ALPAY yaptılar. İlçemize kültürel, sosyal, siyasi ve sportif anlamda katkılarda bulunan isimlerden İlçe Emniyet Müdürü Sezgin ÖNDEM, Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı İlyaz SAKA, AK Parti İlçe Başkanı Bahattin ÜNVER, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü Başkanı Metin DOĞAN, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Fethi Ahmet ALPARSLAN, Demoktat Parti M.K.K Üyesi Mimar Süleyman ULUOCAK, Halkın Sesi Partisi İlçe Başkanı Abdülhakim KAYA, ilçemiz spor camiasından Amatör Spor Kulüpleri 1. Dönem Başkanı Cenap ALTIOK, 2. Dönem Başkanı Selahattin YENİYOL, Beştelsiz Spor Külübü Başkanı Naci SERT, Merkez Efendi Spor Kulübü Başkanı Şenol GÜRELE, Amatör Spor Kulüpleri Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan DURMUŞ, ilçemiz iş adamlarından Ethem GÜRKAN, Ekrem ATILMIŞ, Uluslararası Toros Turizm ve Nakliyat Mehmet Çetin ÇIMAGİL ve Rumeli Halk Türküleri'nin eşsiz sanatcısı Arif ( AGA ) ŞENTÜRK pleketlerle onurlandırıldılar.

www.zeytinburnuhaber.org
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.