SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zaferspor 1.Yaşını Görkemli Kutladı

29.01.2012 - 19:33, Güncelleme: 29.01.2012 - 19:33
 

Zaferspor 1.Yaşını Görkemli Kutladı

Zaferspor 1.Yaş Günün Çağteks'te görkemli bir gece ile kutladı. Geceye iş, siyaset, spor ve medya dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

Gecede davetleri Zaferspor Kulüp Başkanı Cengiz Zafer ve As Başkan Çetin Çımagil kapıda karşıladı. misafirler tek tek masalarına alındı. Çağteks salonunun dolmasının ardından ikramlara geçildi. Gecenin sunuculuğu Ofli Ali ve Mehmet Alpay birlikte yaptı. Davetlileri Ofli Ali Karadeniz fıkraları ile kırdı geçirdi. Gecenin açılış konuşmasını Kulüp Başkanı Cengiz Zafer yaptı. Başkan Zafer konuşmasında daha çok genç bir takım olduklarını fakat köklü bir takım olma adına ellerinden geleni yapacaklarının altının çizdi. Bu gecelerin birlik ve beraberlik adına çok önemli olduğu belirten Zafer, Zeytinburnu'nun en genç amatör takımı olan Zaferspor'a kuruluşundan bugüne kadar maddi manevi destek sağlayan herkese ayrı ayrı teşekkür etti. Başkan Cengiz Zafer'in ardından kürsüye As Başkan Çetin Çımagil geldi. Çımagil, eski günleri yaşama adına, mahalledeki birlik ve dayanışmanın sağlanması adına Zaferspor'un kurulduğunu ve Başkan Cengiz Zafer'inde bunu çok iyi yaptığını altını çizdi. Ardından Plaket törenin geçildi. Zaferspor'a kuruluşundan bugüne kadar maddi ve manevi destek sağlayan kişilere teşekkür plaketi verildi. Plaket töreninin ardından, Özden ve Arif Şentürk sahne aldı. Geceye katılanlar kemençe,şarkılar ve canlı müzik eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler. Zaferspor'un Dayanışma Yemeğine, Ardahan Valisi Selim Cebiroğlu,Zeytinburnu Emniyet Müdürü Sezgin Öndem, Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkan Bahattin Ünver, MHP İlçe Başkanı Av. Fethi Ahmet Alparslan, Has Parti İl Başkan Yardımcısı Cemal Avcı, İlçe Başkanı Abdulhakim Kaya, CHP İlçe Yöneticileri ve Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Yöneticileri, Amatör Kulüpler Birliği ve Amatör Kulüplerin Başkanları, Mahalle Muhtarları, İş Adamları ve çok sayıda seçkin davetli katıldı. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL HABER
Zaferspor 1.Yaş Günün Çağteks'te görkemli bir gece ile kutladı. Geceye iş, siyaset, spor ve medya dünyasının önde gelen isimleri katıldı.
Gecede davetleri Zaferspor Kulüp Başkanı Cengiz Zafer ve As Başkan Çetin Çımagil kapıda karşıladı. misafirler tek tek masalarına alındı. Çağteks salonunun dolmasının ardından ikramlara geçildi. Gecenin sunuculuğu Ofli Ali ve Mehmet Alpay birlikte yaptı. Davetlileri Ofli Ali Karadeniz fıkraları ile kırdı geçirdi.

Gecenin açılış konuşmasını Kulüp Başkanı Cengiz Zafer yaptı. Başkan Zafer konuşmasında daha çok genç bir takım olduklarını fakat köklü bir takım olma adına ellerinden geleni yapacaklarının altının çizdi. Bu gecelerin birlik ve beraberlik adına çok önemli olduğu belirten Zafer, Zeytinburnu'nun en genç amatör takımı olan Zaferspor'a kuruluşundan bugüne kadar maddi manevi destek sağlayan herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

Başkan Cengiz Zafer'in ardından kürsüye As Başkan Çetin Çımagil geldi. Çımagil, eski günleri yaşama adına, mahalledeki birlik ve dayanışmanın sağlanması adına Zaferspor'un kurulduğunu ve Başkan Cengiz Zafer'inde bunu çok iyi yaptığını altını çizdi.

Ardından Plaket törenin geçildi. Zaferspor'a kuruluşundan bugüne kadar maddi ve manevi destek sağlayan kişilere teşekkür plaketi verildi. Plaket töreninin ardından, Özden ve Arif Şentürk sahne aldı. Geceye katılanlar kemençe,şarkılar ve canlı müzik eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler.

Zaferspor'un Dayanışma Yemeğine, Ardahan Valisi Selim Cebiroğlu,Zeytinburnu Emniyet Müdürü Sezgin Öndem, Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkan Bahattin Ünver, MHP İlçe Başkanı Av. Fethi Ahmet Alparslan, Has Parti İl Başkan Yardımcısı Cemal Avcı, İlçe Başkanı Abdulhakim Kaya, CHP İlçe Yöneticileri ve Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Yöneticileri, Amatör Kulüpler Birliği ve Amatör Kulüplerin Başkanları, Mahalle Muhtarları, İş Adamları ve çok sayıda seçkin davetli katıldı. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL HABER
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.