SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Yeşiltepe Mahallesi Muhtarı Adayı Hüseyin Erkol A KADROSUNU Açıkladı

GÜNDEM 18.02.2024 - 13:38, Güncelleme: 03.03.2024 - 13:01
 

Yeşiltepe Mahallesi Muhtarı Adayı Hüseyin Erkol A KADROSUNU Açıkladı

5 Yıl önceki seçimi ikinci kez sayımda sadece birkaç oy ile kaybeden Yeşiltepe Mahallesi Muhtar adayı Hüseyin Erkol Azaları ve aileleriyle kahvaltılı programda bir araya geldi. Bu kez Yeşiltepe kazanacak Yeşiltepliler kazanacak sloganıyla yola çıkan Erkol muhtar seçilmesi halinde hayata geçireceği projelerini de açıkladı.

İş insanı Yeşiltepe Sevdalısı Hüseyin Erkol bu kez tamam diyerek yola çıktığı Muhtarlık kampanyasında Yeşiltepe’nin güçlü isimleriyle kadrosunu daha da güçlendirdi. Diyarbakırlı Mahmut Okat, Giresunlu Ali Dursun Safer, Mardinli Şehmuz Kaya, Trabzonlu Fatih Zafer, İstanbullu Ferhan Batur, Ordulu İbrahim Uslu, Kastamonulu Barış Şentürk, Tokatlı Ayşe Çatalkaya, Türkmenistanlı Kadir Sağlar, Çankırılı Turabi Hızlı, Zeytinburnulu Esat Toprak, Zeytinburnulu Taci Aydoğan, Zeytinburnlu Fadil Kayar, Zeytinburnlu Tuncay Güngördü, Zeytinburnulu Mehmet Ataçakır, Trabzonlu Recep Harputoplu, Konyalı Savaş Kiremit, Ordulu Ömer Saraç, Zeytinburnulu Alaadin Şavga, Batmanlı Orhan Algan gibi biriniden güçlü isimlerle Hüseyin Erkol Yeşiltepe’yi yönetmeye geliyor… Aza Tanıtım Kahvaltılı Programda konuşan Yeşiltepe Mahallesi muhtar Adayı Hüseyin Erkol, Önceliğimiz Kentsel Dönüşüm dedi. Vatandaş, Belediye ve Müteahhit arasında köprü olarak Mahallemizin yenilemesini için 24 saat çalışacağız. Bunun yanında İBB ile ortak çalışarak ihtiyaç sahibi aileler için 4 çeşit yemek sadece 40 TL olan Kent lokantasının Yeşiltepe Mahallemize gelmesini sağlayacağız. Aşevi ve Kreş Porjemiz var. Yeşiltepe Mahallesine özel 24 Saat hizmet veren özel bir ambulansımız olacak. Daha aydınlık be daha güvenli bir Yeşiltepe için 24 saat hizmet aşkı ile sokakta olacağız. Yerinde ulaştırlmayan Sosyal Yardımların gerçke ihtiyaç sahiplerine ulaşması için çok çalışacağız. Yeşiltepe Halkına değişime varmısınız diyorum. dedi.  Hüseyin Erkol Yeşiltepe Mahallesinin sevilen işadamlarından. 1975 Yılında Konya’da doğdu. 36 Yıldır Zeytinburnu’nda ikamet ediyor. İşyeri ve ikametgâhı Yeşiltepe Mahallesinde. Tekstil Sektörü ile uğraşıyor ve Yeşiltepe’nin hak ettiği hizmet alabilmesi için muhtarlığa aday olduğunu açıkladı.   
5 Yıl önceki seçimi ikinci kez sayımda sadece birkaç oy ile kaybeden Yeşiltepe Mahallesi Muhtar adayı Hüseyin Erkol Azaları ve aileleriyle kahvaltılı programda bir araya geldi. Bu kez Yeşiltepe kazanacak Yeşiltepliler kazanacak sloganıyla yola çıkan Erkol muhtar seçilmesi halinde hayata geçireceği projelerini de açıkladı.

İş insanı Yeşiltepe Sevdalısı Hüseyin Erkol bu kez tamam diyerek yola çıktığı Muhtarlık kampanyasında Yeşiltepe’nin güçlü isimleriyle kadrosunu daha da güçlendirdi. Diyarbakırlı Mahmut Okat, Giresunlu Ali Dursun Safer, Mardinli Şehmuz Kaya, Trabzonlu Fatih Zafer, İstanbullu Ferhan Batur, Ordulu İbrahim Uslu, Kastamonulu Barış Şentürk, Tokatlı Ayşe Çatalkaya, Türkmenistanlı Kadir Sağlar, Çankırılı Turabi Hızlı, Zeytinburnulu Esat Toprak, Zeytinburnulu Taci Aydoğan, Zeytinburnlu Fadil Kayar, Zeytinburnlu Tuncay Güngördü, Zeytinburnulu Mehmet Ataçakır, Trabzonlu Recep Harputoplu, Konyalı Savaş Kiremit, Ordulu Ömer Saraç, Zeytinburnulu Alaadin Şavga, Batmanlı Orhan Algan gibi biriniden güçlü isimlerle Hüseyin Erkol Yeşiltepe’yi yönetmeye geliyor…

Aza Tanıtım Kahvaltılı Programda konuşan Yeşiltepe Mahallesi muhtar Adayı Hüseyin Erkol, Önceliğimiz Kentsel Dönüşüm dedi. Vatandaş, Belediye ve Müteahhit arasında köprü olarak Mahallemizin yenilemesini için 24 saat çalışacağız. Bunun yanında İBB ile ortak çalışarak ihtiyaç sahibi aileler için 4 çeşit yemek sadece 40 TL olan Kent lokantasının Yeşiltepe Mahallemize gelmesini sağlayacağız. Aşevi ve Kreş Porjemiz var. Yeşiltepe Mahallesine özel 24 Saat hizmet veren özel bir ambulansımız olacak. Daha aydınlık be daha güvenli bir Yeşiltepe için 24 saat hizmet aşkı ile sokakta olacağız. Yerinde ulaştırlmayan Sosyal Yardımların gerçke ihtiyaç sahiplerine ulaşması için çok çalışacağız. Yeşiltepe Halkına değişime varmısınız diyorum. dedi. 

Hüseyin Erkol Yeşiltepe Mahallesinin sevilen işadamlarından. 1975 Yılında Konya’da doğdu. 36 Yıldır Zeytinburnu’nda ikamet ediyor. İşyeri ve ikametgâhı Yeşiltepe Mahallesinde. Tekstil Sektörü ile uğraşıyor ve Yeşiltepe’nin hak ettiği hizmet alabilmesi için muhtarlığa aday olduğunu açıkladı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.