SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

CHP Belediye Başkan Adayı Onur Soytürk’ün tanıtım gecesinde izdiham yaşandı

SİYASET 18.02.2024 - 00:06, Güncelleme: 18.02.2024 - 00:14
 

CHP Belediye Başkan Adayı Onur Soytürk’ün tanıtım gecesinde izdiham yaşandı

CHP Belediye Başkan Adayı Onur Soytürk’ün tanıtım Gecesi Zeytinburnu Kültür Merkezinde yapıldı. Zeytinburnulular erken saatten itibaren Kültür Merkezine akın etti. Kısa süre içinde Kültür merkezinin salonu ve fuaye alanı hınç hınç doldu. CHP İlçe Başkanı Metin Doğan ve 3.Dönem Belediye Başkanı Adil Emecan ile salona gelen Başkan Adayı Onur Soytürk Kültür Merkezi girişinde Davul Zurna ve Meşaleler ile karşılandı.

Tanıtım Gecesi Saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşının başladı. Kürsüye ilk olarak 3. Dönem Belediye Başkanı Adil Emecan çıktı. Emecan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’un İstanbul’da 4 yılda ortaya oyduğu projeleri anlattı ve ayın projelerle ve sosyal belediyecilik ile Zeytinburnu’nun tanışması için Onur Soytürk’e destek istedi.  Başkan Emecan’ın ardından deneyimli siyasetçi İlçe Başkanı Metin Doğan kürsüye geldi. Başkan Doğan, Zeytinburnu'nda yaşayan hiç kimsenin ötekileştirilmediği yerel yönetim hizmetlerinin direkt herkese ve her kesime ulaşmasını amaçlayan bir yerel yönetim anlayışı için geliyoruz dedi. Başkan Doğan konuşmasını şöyle sürdürdü. Derdi sorunu olan herkesin güvencesi olacak, çaresiz kaldığında benim arkamda belediyem var güvenini vererek sosyal belediyecilik anlayışı için hizmet aktarımında imtiyazı olmayan özel grupları olmayan kayırmacı olmayan eşitlikçi hizmet anlayışı için Kent yönetiminde emredici olmayan üstenci olmayan buyurgan olmayan hele kibir abidesi hiç olmayan bir yerel yönetim anlayışı için Oy verenlere hizmetin gittiği oy vermeyenlere rahmet okunduğu Recep Tayyip Erdoğan anlayışını ret eden bir yerel yönetim için İlçemizin en büyük sorunu olan kentsel dönüşümde vatandaşın boğazını sıkan değil, vatandaşın cellatı değil, vatandaşa nefes aldıran, vatandaşın cenneti olmayı hedefleyen, bir yerel yönetim anlayışı için Güzel mutlu şen ve büyük Zeytinburnu ailesi kurmak için Bu akşam burada onurlu gençlerimizle onurlu kadınlarımızla onurlu halkımızla yola çıkıyoruz Çıktığımız bu yolda belediye başkan adayımız olarak yerel yönetim  diplomasının altında Ekrem İmamoğlu'nun imzası olan Onur Soytürk'le birlikte yola çıkıyoruz. İşi ehline vereceksin düsturuyla ehliyetini Ekrem başkandan almış Onur Soytürk'le birlikte yola çıkıyoruz. Çıktığımız bu yolda yolunuz açık olsun. Anlımız pak başımız dik olsun. Allah yardımcımız olsun dedi. Başkan Doğan’ın ardından Kürsüye Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Onur Soytürk geldi. Başkan Adayı Soytürk salonu hınca hınç dolduran Zeytinburnu Halkına teşekkür etti. Ardından kendini tanıtan Onur Soytürk Zeytinburnu’nun önceliği Kentsel Dönüşüm dedi. Birkaç gün içinde Zeytinburnu’na dair çok önemli Kentsel Dönüşüm projelerini açıklayacaklarını söyledi. Gece Başkan Adayı Onur Soytürk’ün tansiyonun düşmesi ve küçük çaplı bir rahatsızlık geçirmesi sonucu sona erdi.   
CHP Belediye Başkan Adayı Onur Soytürk’ün tanıtım Gecesi Zeytinburnu Kültür Merkezinde yapıldı. Zeytinburnulular erken saatten itibaren Kültür Merkezine akın etti. Kısa süre içinde Kültür merkezinin salonu ve fuaye alanı hınç hınç doldu. CHP İlçe Başkanı Metin Doğan ve 3.Dönem Belediye Başkanı Adil Emecan ile salona gelen Başkan Adayı Onur Soytürk Kültür Merkezi girişinde Davul Zurna ve Meşaleler ile karşılandı.

Tanıtım Gecesi Saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşının başladı. Kürsüye ilk olarak 3. Dönem Belediye Başkanı Adil Emecan çıktı. Emecan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’un İstanbul’da 4 yılda ortaya oyduğu projeleri anlattı ve ayın projelerle ve sosyal belediyecilik ile Zeytinburnu’nun tanışması için Onur Soytürk’e destek istedi. 

Başkan Emecan’ın ardından deneyimli siyasetçi İlçe Başkanı Metin Doğan kürsüye geldi. Başkan Doğan, Zeytinburnu'nda yaşayan hiç kimsenin ötekileştirilmediği yerel yönetim hizmetlerinin direkt herkese ve her kesime ulaşmasını amaçlayan bir yerel yönetim anlayışı için geliyoruz dedi. Başkan Doğan konuşmasını şöyle sürdürdü. Derdi sorunu olan herkesin güvencesi olacak, çaresiz kaldığında benim arkamda belediyem var güvenini vererek sosyal belediyecilik anlayışı için hizmet aktarımında imtiyazı olmayan özel grupları olmayan kayırmacı olmayan eşitlikçi hizmet anlayışı için Kent yönetiminde emredici olmayan üstenci olmayan buyurgan olmayan hele kibir abidesi hiç olmayan bir yerel yönetim anlayışı için Oy verenlere hizmetin gittiği oy vermeyenlere rahmet okunduğu Recep Tayyip Erdoğan anlayışını ret eden bir yerel yönetim için İlçemizin en büyük sorunu olan kentsel dönüşümde vatandaşın boğazını sıkan değil, vatandaşın cellatı değil, vatandaşa nefes aldıran, vatandaşın cenneti olmayı hedefleyen, bir yerel yönetim anlayışı için Güzel mutlu şen ve büyük Zeytinburnu ailesi kurmak için Bu akşam burada onurlu gençlerimizle onurlu kadınlarımızla onurlu halkımızla yola çıkıyoruz Çıktığımız bu yolda belediye başkan adayımız olarak yerel yönetim  diplomasının altında Ekrem İmamoğlu'nun imzası olan Onur Soytürk'le birlikte yola çıkıyoruz. İşi ehline vereceksin düsturuyla ehliyetini Ekrem başkandan almış Onur Soytürk'le birlikte yola çıkıyoruz. Çıktığımız bu yolda yolunuz açık olsun. Anlımız pak başımız dik olsun. Allah yardımcımız olsun dedi.

Başkan Doğan’ın ardından Kürsüye Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Onur Soytürk geldi. Başkan Adayı Soytürk salonu hınca hınç dolduran Zeytinburnu Halkına teşekkür etti. Ardından kendini tanıtan Onur Soytürk Zeytinburnu’nun önceliği Kentsel Dönüşüm dedi. Birkaç gün içinde Zeytinburnu’na dair çok önemli Kentsel Dönüşüm projelerini açıklayacaklarını söyledi. Gece Başkan Adayı Onur Soytürk’ün tansiyonun düşmesi ve küçük çaplı bir rahatsızlık geçirmesi sonucu sona erdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.