SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI
Taylan Demirelli
Köşe Yazarı
Taylan Demirelli
 

Zeytinburnu Halkı İsyan Ediyor

Zeytinburnu Huzursuz UYUŞTURUCU çocuklarımızı zehirliyor .Çeteler, torbacılar  sokak aralarını mesken tutmuş. Sayın Kaymakamımız kuzularımız kurda teslim ediliyor. Aileler hiç bir şey yapamıyor. Dün Gazetemizin ofisine gelen bir bananın anlattıkları ise inanılacak gibi değildi. Çocuğu uyuşturucu illetine yakalanmış, Kim Yavrusunu içeri attırmak ister. Acılı baba oğlum dışarıda ölmekten alıp içeriye koysunlar diyor ve şöyle devam ediyor.Oğlum önce annesini dövdü evden sürdü. Hanımım kardeşlerinin yanına gitti. Ardından  beni dövdü bıçak dayayıp hem evden hem de dükkanımdan attı. Sorma oğul yatacak yerim yok. Mescitlerde yatıyorum. Eve gitsem oğlum beni keser diye korkuyorum.  Aç perişan dolanıyorum. Yok mu bana yardım edecek biri diye göz yaşları arasında derdini anlattı. Son bir yıl içinde nerdeyse üç ayda bir değiştirilen Emniyet Kadrosu gelen müdürün ilçemizi tanımadan başka bir ilçeye atanması Zeytinburnu'ndaki asayiş sorununu iyiden iyiye artırdı. Vatandaşlar evine giderken korkar oldu. Sokağa çıkamaya korkan ailelerin en büyük sıkıntısı ise ergenlik çağındaki evlatları. Uyuşturucu baronları ve torbacılar neredeyse Zeytinburnu'nun her mahallesinde köşe başlarına adeta yuva yapmışlar. Vatandaşlar isyan ediyor. Gözümüzün önünde Bonzai satılıyor. Gençler perişan Emniyeti arıyoruz gelen giden yok gelseler sadece gelip gidiyorlar. Bir saat sonra aynı kişiler yine aynı yerde iş başında. Daha dün 15 yaşında gencecik bir fidanımız Bonzai illetinden öldü. Ailesi ise bu zıkkımdan öldüğünü dahi söyleyemiyor. İki yıl öncesine kadar sokaklarımızda gece boyu Yunuslar ve polis araçları devriye gezerdi. Bir yıldır neredeyse bunları görmek imkansız oldu. Emniyetten boşluğunu mafyalar çeteler hırsızlar doldurdu. Zeytinburnu İstanbul'un huzurlu içlerinden biri iken çok kısa süre içinde içinden çıkılmaz bir hale geldi. Hırsızlık, Sokak Mafyaları, Sabaha kadar sokaklarda cirit atan abart egzozlu serseriler,  Vatandaş isyan noktasına geldi. Eğer Sizler devlet ve emniyet olarak buna dur demezseniz Bizden uyarması sosyal bir patlama şeklinde Zeytinburnu Halkı buna dur diyecek. Bu saatten sonra ise bunun önünü almak çok zor olabilir. Zeytinburnu'na çok deneyimli bir emniyet müdürü atandı. Gürkan Bakkal umarız ilçemizde uzun süreli kalır. Deneyimini ve tecrübesini sokağa yansıtır. Yeniden ilçemize huzur gelir. KALIN SAĞLICAKLA...  
Ekleme Tarihi: 11 Temmuz 2014 - Cuma

Zeytinburnu Halkı İsyan Ediyor

Zeytinburnu Huzursuz UYUŞTURUCU çocuklarımızı zehirliyor .Çeteler, torbacılar  sokak aralarını mesken tutmuş. Sayın Kaymakamımız kuzularımız kurda teslim ediliyor. Aileler hiç bir şey yapamıyor.

Dün Gazetemizin ofisine gelen bir bananın anlattıkları ise inanılacak gibi değildi. Çocuğu uyuşturucu illetine yakalanmış, Kim Yavrusunu içeri attırmak ister. Acılı baba oğlum dışarıda ölmekten alıp içeriye koysunlar diyor ve şöyle devam ediyor.Oğlum önce annesini dövdü evden sürdü. Hanımım kardeşlerinin yanına gitti. Ardından  beni dövdü bıçak dayayıp hem evden hem de dükkanımdan attı. Sorma oğul yatacak yerim yok. Mescitlerde yatıyorum. Eve gitsem oğlum beni keser diye korkuyorum.  Aç perişan dolanıyorum. Yok mu bana yardım edecek biri diye göz yaşları arasında derdini anlattı.

Son bir yıl içinde nerdeyse üç ayda bir değiştirilen Emniyet Kadrosu gelen müdürün ilçemizi tanımadan başka bir ilçeye atanması Zeytinburnu'ndaki asayiş sorununu iyiden iyiye artırdı. Vatandaşlar evine giderken korkar oldu. Sokağa çıkamaya korkan ailelerin en büyük sıkıntısı ise ergenlik çağındaki evlatları. Uyuşturucu baronları ve torbacılar neredeyse Zeytinburnu'nun her mahallesinde köşe başlarına adeta yuva yapmışlar.

Vatandaşlar isyan ediyor. Gözümüzün önünde Bonzai satılıyor. Gençler perişan Emniyeti arıyoruz gelen giden yok gelseler sadece gelip gidiyorlar. Bir saat sonra aynı kişiler yine aynı yerde iş başında. Daha dün 15 yaşında gencecik bir fidanımız Bonzai illetinden öldü. Ailesi ise bu zıkkımdan öldüğünü dahi söyleyemiyor.

İki yıl öncesine kadar sokaklarımızda gece boyu Yunuslar ve polis araçları devriye gezerdi. Bir yıldır neredeyse bunları görmek imkansız oldu. Emniyetten boşluğunu mafyalar çeteler hırsızlar doldurdu. Zeytinburnu İstanbul'un huzurlu içlerinden biri iken çok kısa süre içinde içinden çıkılmaz bir hale geldi.

Hırsızlık, Sokak Mafyaları, Sabaha kadar sokaklarda cirit atan abart egzozlu serseriler,  Vatandaş isyan noktasına geldi. Eğer Sizler devlet ve emniyet olarak buna dur demezseniz Bizden uyarması sosyal bir patlama şeklinde Zeytinburnu Halkı buna dur diyecek. Bu saatten sonra ise bunun önünü almak çok zor olabilir.

Zeytinburnu'na çok deneyimli bir emniyet müdürü atandı. Gürkan Bakkal umarız ilçemizde uzun süreli kalır. Deneyimini ve tecrübesini sokağa yansıtır. Yeniden ilçemize huzur gelir.

KALIN SAĞLICAKLA...


 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.