SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Burhan Arslan

Ölüm Tarihi: 03.09.2020
Burhan Arslan

Uzun bir süredir Kanser tedavisi gören Ak Parti Zeytinburnu İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Arslan ağır hastalığına rağmen neşesinden hiç bir şey kaybetmemişti. Zeytinburnu Haber Gazetesinin gecesinde sahneye çıkarak onur ödülü alırken yaptığı konuşmayla Zeytinburnu Halkını göz yaşlarına boğmuştu. O gün sahnede birlikte yeraldığı ve aynı hastalığın mücadelesini verdiği Telsiz Mahalle Muhtarı İmdat Toraman'ın ardından Burrhan ağabeyimizde kaybettik.

Burhan Arslan'ın Cenazesi İkindi Namazına Mütakıben Köşeli Camiinde kılanan ceaze namazının ardından Kozlu Mezarlığındaki Aile kabrasitanlığına defin edildi.Cenazenin Defin işlemlerinin ardından Tüm Rumeli Derneğinde Burhan Arslan için Tesbih Duası ve ikram yapıldı.

Merhum Burhan Arslan'ın cenazesinde kardeşleri,yiğenleri ve sevenleri göz yaşına boğuldu. Belediye Başkanı Murat Aydın'ın oldukçaüzgün olduğ gözden kaçmadı. Başkan Aydın yaptığı kısa konuşmada maveviyatı olan bir insan Zeytinburnu onun boşluğun hissedecek dedi.

Burhan Ağabeyimizin Cenazesine, Başkan Murat Aydın,Başkan Yardımcıları GökhanKasap, Zafer Alsac, İlyaz Saka,Ak Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver, Yardımcıları Yıldırım Emen, Metin Develi Tamer Çetin, Hüseyin Arslan, CHP Meclis Üyeleri Fikret Konya, Hüseyin Üsküdarlı, Şenol Yurtseven, Mehmet Koç, Zabıta Müdürü Ferruz Kutsal, Temizlik işleri Müdürü Birol Yılmaz, Fen İşleri Müdürü Engin Köklü,MHP Teşkilat Başkanı Metin Şengöz, ZİAD Başkanı Ayhan özsoy, Mahalle Muhtarları Nejdet Baykan, Zeki Şentürk, Cenap Altıok, İşadamları Dilaver Göksu, Kaya Balkan, Rumeli Sanatçılar, Tüm Rumeli Türkleri Derneği Başkanı Recep Akan, Rumeli Derneği Yöneticleri tam kadro, Cemil Coşkun Budak, Ali Rıza Üstündağ,Serkan Fettah, Selahattin ve Selamettin Yeniyol ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Zeytinburnu Haber Ailesi olarak Burhan Ağabeyimize  Rahmet tüm yakınlarına ve Rumeli Camiasına başsağlığı diliyoruz.

Okuyucu Yorumları (0)
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.