SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

‘ŞIRNAK DER’E Görkemli Açılış

GÜNDEM 10.03.2024 - 00:48, Güncelleme: 10.03.2024 - 01:04
 

‘ŞIRNAK DER’E Görkemli Açılış

Zeytinburnu’nda Şırnak İl Derneği olma özelliği taşıyan ‘Şırnak Der’, Şırnak ili Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine görkemli açılış yapıldı. Açılışa Zeytinburnu Kaymakamı Adem Uslu, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ve AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta'da katıldı.

Uzun bir çalışmanın ardından Şırnak Der için Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanının yanı başında görkemli bir dernek merkezi hazırlandı. Açılışa yoğun bir ilgi vardı. Yüzlerce kişi açılış için Dernek Merkezinin önünde toplandı. Derneğin açılış programın kürsüye ilk olarak Kurucu Başkan Ömer Ekin çıktı. Başkan Ömer Ekin konuşmasında şunları söyledi. Bugün burada, İstanbul'da yaşayan tüm Şırnaklıları bir araya getirmek ve birlikte güçlü bir topluluk oluşturmak amacıyla bir araya geldik. Şırnaklıların dayanışma ve birlik ruhunu daha da güçlendirmek için burada olduğumuzun bilincindeyim. Şırnak, sadece coğrafi bir yer değil, aynı zamanda bizim köklerimizin ve kimliğimizin bir parçasıdır. Burada yaşadığımız deneyimler, bizi birbirimize bağlayan güçlü bağlar oluşturmuştur. İstanbul'da yaşayan Şırnaklılar olarak, bu bağları daha da güçlendirmek ve birlikte daha büyük başarılara imza atmak için bir araya gelmek istiyoruz. Bu dernek, sadece bir topluluk oluşturma çabası değil, aynı zamanda Şırnak'ın kültürel mirasını yaşatma ve gelecek nesillere aktarma misyonunu da taşımaktadır. Birlikte çalışarak, kültürel etkinlikler, eğitim programları ve sosyal yardımlaşma faaliyetleri gibi birçok alanda bir araya geleceğiz. Ancak bu yolculukta her birinizin katkısı çok önemlidir. Sizlerin fikirleri, önerileri ve desteği olmadan, bu derneği başarıya taşımamız mümkün olmayacaktır. Bu nedenle, hepinizin aktif olarak katılımını ve desteğini duasını bekliyoruz. Değerli dostlarım, bugün burada başlattığımız bu yolculukta, Şırnaklıların birlikte daha güçlü olduğunu göstermek için bir araya geldik. Hep birlikte, daha iyi bir gelecek için çalışacak ve köklerimize olan bağlılığımızı daha da güçlendireceğiz. Hepinize katılımınız ve desteğiniz için teşekkür ederim dedi. Belediye Başkanı Ömer Arısoy ise konuşmasında Şırnak Der’in ilçemize hayırlı olmasını diledi. Zeytinburnu’nu tüm renkleri ile güzel. Hep birlikte Zeytinburnu’nu daha güzel yarınlara taşıyacağız. Şırnak ili Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Kurucu Başkanı Yol arkadaşımız Ömer Ekin’e böyle güzel bir derneği ilçemize kazandırdığı için teşekkür ediyorum. Önümüzde Yerel seçimler var Hizmetlerimizin aksamadan devam edebilmesi için hepinizden bu kardeşinize destek istiyorum dedi.  Zeytinburnu Kaymakamı Adem Uslu ise konuşmasında şunları söyledi. Derneklerimiz ilçemizin çimentosu birlik ve beraberimizin amiral gemisidir. Derneklerimizin ne kadar önemli olduğunu Yöresel Günlerde çok güzel görüyoruz. Şırnak Der ilçemize hayırlı olsun, Derneğin kuruluş için emek ve katkı veren herkese teşekkür ediyorum dedi.   Konuşmaların ardından Derneğin Açılış Kurdelesi hep birlikte kesildi. Dernek Başkanı Ömer Ekin ‘Şırnak Der’, Şırnak ili Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin açılış anısına Logoda yer alan Nuhun Gemisinin birer minyatürünü İlçe Protokolüne takdim etti.   
Zeytinburnu’nda Şırnak İl Derneği olma özelliği taşıyan ‘Şırnak Der’, Şırnak ili Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine görkemli açılış yapıldı. Açılışa Zeytinburnu Kaymakamı Adem Uslu, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ve AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta'da katıldı.

Uzun bir çalışmanın ardından Şırnak Der için Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanının yanı başında görkemli bir dernek merkezi hazırlandı. Açılışa yoğun bir ilgi vardı. Yüzlerce kişi açılış için Dernek Merkezinin önünde toplandı. Derneğin açılış programın kürsüye ilk olarak Kurucu Başkan Ömer Ekin çıktı. Başkan Ömer Ekin konuşmasında şunları söyledi. Bugün burada, İstanbul'da yaşayan tüm Şırnaklıları bir araya getirmek ve birlikte güçlü bir topluluk oluşturmak amacıyla bir araya geldik. Şırnaklıların dayanışma ve birlik ruhunu daha da güçlendirmek için burada olduğumuzun bilincindeyim. Şırnak, sadece coğrafi bir yer değil, aynı zamanda bizim köklerimizin ve kimliğimizin bir parçasıdır. Burada yaşadığımız deneyimler, bizi birbirimize bağlayan güçlü bağlar oluşturmuştur. İstanbul'da yaşayan Şırnaklılar olarak, bu bağları daha da güçlendirmek ve birlikte daha büyük başarılara imza atmak için bir araya gelmek istiyoruz. Bu dernek, sadece bir topluluk oluşturma çabası değil, aynı zamanda Şırnak'ın kültürel mirasını yaşatma ve gelecek nesillere aktarma misyonunu da taşımaktadır. Birlikte çalışarak, kültürel etkinlikler, eğitim programları ve sosyal yardımlaşma faaliyetleri gibi birçok alanda bir araya geleceğiz. Ancak bu yolculukta her birinizin katkısı çok önemlidir. Sizlerin fikirleri, önerileri ve desteği olmadan, bu derneği başarıya taşımamız mümkün olmayacaktır. Bu nedenle, hepinizin aktif olarak katılımını ve desteğini duasını bekliyoruz. Değerli dostlarım, bugün burada başlattığımız bu yolculukta, Şırnaklıların birlikte daha güçlü olduğunu göstermek için bir araya geldik. Hep birlikte, daha iyi bir gelecek için çalışacak ve köklerimize olan bağlılığımızı daha da güçlendireceğiz. Hepinize katılımınız ve desteğiniz için teşekkür ederim dedi.

Belediye Başkanı Ömer Arısoy ise konuşmasında Şırnak Der’in ilçemize hayırlı olmasını diledi. Zeytinburnu’nu tüm renkleri ile güzel. Hep birlikte Zeytinburnu’nu daha güzel yarınlara taşıyacağız. Şırnak ili Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Kurucu Başkanı Yol arkadaşımız Ömer Ekin’e böyle güzel bir derneği ilçemize kazandırdığı için teşekkür ediyorum. Önümüzde Yerel seçimler var Hizmetlerimizin aksamadan devam edebilmesi için hepinizden bu kardeşinize destek istiyorum dedi. 

Zeytinburnu Kaymakamı Adem Uslu ise konuşmasında şunları söyledi. Derneklerimiz ilçemizin çimentosu birlik ve beraberimizin amiral gemisidir. Derneklerimizin ne kadar önemli olduğunu Yöresel Günlerde çok güzel görüyoruz. Şırnak Der ilçemize hayırlı olsun, Derneğin kuruluş için emek ve katkı veren herkese teşekkür ediyorum dedi.  

Konuşmaların ardından Derneğin Açılış Kurdelesi hep birlikte kesildi. Dernek Başkanı Ömer Ekin ‘Şırnak Der’, Şırnak ili Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin açılış anısına Logoda yer alan Nuhun Gemisinin birer minyatürünü İlçe Protokolüne takdim etti. 

 

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.