SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Seyitnizam'da silahların konuştuğu kovalamaca kamerada

GÜNDEM 07.12.2021 - 15:07, Güncelleme: 07.12.2021 - 15:07
 

Seyitnizam'da silahların konuştuğu kovalamaca kamerada

Zeytinburnu'nda silahların konuştuğu kovalamaca kameradaİSTANBUL Zeytinburnu'nda aralarında husumet olan 2 kişi arasında çıkan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya döndü.

Olay, 29 Haziran 2021 tarihinde Zeytinburnu Seyitnizam Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen ilgiye göre, aralarında husumet olduğu ileri sürülen Gökhan Y, ile İsmail Ş., karşılaştığı sokakta tartışmaya başladı. Bir süre devam eden tartışmada İsmail .Ş., çıkardığı silahla Gökhan Y.'yi bacağından vurup kaçtı. Bunun üzerine kanlar içinde yere yığılan Gökhan Y.'nin kardeşi Hakan Y., ve arkadaşları kaçan İsmail Ş.'yi kovalamaya başladı. Silahların konuştuğu kovalamacadaki Hakan Y.'nin açtığı rasgele ateş sonucu, olayla ilgisi olmayan Suriye uyruklu bir kişi de yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekipleri yaralıları hastaneye kaldırıldı.Gelen polis ekipleri yaptıkları incelemenin ardından şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Bir süre sonra iki şüpheli İsmail Ş., ile Hakan Y., yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından iki zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.
Zeytinburnu'nda silahların konuştuğu kovalamaca kameradaİSTANBUL Zeytinburnu'nda aralarında husumet olan 2 kişi arasında çıkan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya döndü.

Olay, 29 Haziran 2021 tarihinde Zeytinburnu Seyitnizam Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen ilgiye göre, aralarında husumet olduğu ileri sürülen Gökhan Y, ile İsmail Ş., karşılaştığı sokakta tartışmaya başladı. Bir süre devam eden tartışmada İsmail .Ş., çıkardığı silahla Gökhan Y.'yi bacağından vurup kaçtı. Bunun üzerine kanlar içinde yere yığılan Gökhan Y.'nin kardeşi Hakan Y., ve arkadaşları kaçan İsmail Ş.'yi kovalamaya başladı.

Silahların konuştuğu kovalamacadaki Hakan Y.'nin açtığı rasgele ateş sonucu, olayla ilgisi olmayan Suriye uyruklu bir kişi de yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekipleri yaralıları hastaneye kaldırıldı.Gelen polis ekipleri yaptıkları incelemenin ardından şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Bir süre sonra iki şüpheli İsmail Ş., ile Hakan Y., yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından iki zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.