SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu'nda Taraftar Rüzgarı Esti

GÜNDEM 29.03.2012 - 09:15, Güncelleme: 29.03.2012 - 09:15
 

Zeytinburnu'nda Taraftar Rüzgarı Esti

Spor Yazarlarının katıldığı Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezindeki söyleşide adeta taraftar rüzgarı esti

Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’ nde Yeni Şafak Gazetesi spor müdürü Erhan Köknar’ ın sunumu ile gerçekleşen spor söyleşilerinin bu akşam ki konukları; Osman Tanburacı ve Selçuk Yula idi.Türk futbolu nereye gidiyor sorusuna yanıt aranan program, Zeytinburnu taraftarının yoğun tezaruhatları ile başladı. Süper Finalin artı ve eksileri ile değerlendirildiği programda 14-15 Mayıs’ ta başlayacak Süper finalin ilk haftasına da değinildi. Play Off isminin değiştirilmesinin yeterli olmadığını söyleyen Usta kalem Osman Tanburacı, sisteme tümü ile karşı olduğunu söyledi. Selçuk Yula’ da Tanburacı’ nın açıklamalarına destek vererek “Teknik adamlar bile Play Off sisteminin ne olduğunu bilmiyor” dedi. İlk 8 takım play off oynarken, öbür takımlar için sezon bitecek diyen Yula, 5 ay futbol oynamayacak bir kişinin mesleki olarak intihar ettiğini savundu. Program, Zeytinburnu Spor taraftarı ile konuşmacıların hatıra fotoğrafı çektirmesi ile sona erdi.
Spor Yazarlarının katıldığı Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezindeki söyleşide adeta taraftar rüzgarı esti

Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’ nde Yeni Şafak Gazetesi spor müdürü Erhan Köknar’ ın sunumu ile gerçekleşen spor söyleşilerinin bu akşam ki konukları; Osman Tanburacı ve Selçuk Yula idi.Türk futbolu nereye gidiyor sorusuna yanıt aranan program, Zeytinburnu taraftarının yoğun tezaruhatları ile başladı.

Süper Finalin artı ve eksileri ile değerlendirildiği programda 14-15 Mayıs’ ta başlayacak Süper finalin ilk haftasına da değinildi. Play Off isminin değiştirilmesinin yeterli olmadığını söyleyen Usta kalem Osman Tanburacı, sisteme tümü ile karşı olduğunu söyledi. Selçuk Yula’ da Tanburacı’ nın açıklamalarına destek vererek “Teknik adamlar bile Play Off sisteminin ne olduğunu bilmiyor” dedi. İlk 8 takım play off oynarken, öbür takımlar için sezon bitecek diyen Yula, 5 ay futbol oynamayacak bir kişinin mesleki olarak intihar ettiğini savundu.

Program, Zeytinburnu Spor taraftarı ile konuşmacıların hatıra fotoğrafı çektirmesi ile sona erdi.

kullan

kullan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.