SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Başkanla Akşam Çayı Yeşiltepe'deydi

29.03.2012 - 09:10, Güncelleme: 29.03.2012 - 09:10
 

Başkanla Akşam Çayı Yeşiltepe'deydi

Belediye Başkanı Murat Aydın, halkın sorunlarına yerinde çözümler üretilmesi amacıyla organize edilen 'Başkanla Akşam Çayı’ Programlarına Yeşiltepe Mahallesinde devam edildi.

MUHTAR’DAN BAŞKANA TEŞEKKÜR Yiğitoğlu Kıraathanesindeki programda ilk sözü Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Nadiye Polat aldı. Polat konuşmasında, Zeytinburnu'nun yaşanılabilir bir semt haline getirdiği için Başkan Murat Aydında Teşekkür etti. İŞTE AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ FARKI Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver ise, bu tür programları sadece Ak Partili Belediyeler yapıyor. Farkta ortada. Sadece 10 yıl önce sokaklarında gezilmeye korkulan, çöp yığınlarının olduğunu gecekondu ilçesi 10 yıl sonra İstanbul'un en gözde ilçesi haline geldi dedi. 10 YILDA MODERN İLÇE OLDUK Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Beştelsiz Mahallesindeki Akşam Çayında önce ilçede yapılan alt ve üst yapı hakkında bildi verdi. Kaldırımın olmadığı, geceleri nisanların bodrum kar girişlerine düştüğü, karanlıktan sokağa çıkmaya korktuğu Zeytinburnu’nda yaşamaktan mutlu olmayan ilk fırsatta kaçmaya çalışan insanların yaşadığı bir semti 10 yıl gibi bir süre için de nasıl modern bir ilçe haline getirdiklerini anlattı. KENTSEL DÖNÜŞÜM VE KALDIRIM PAYLARI SORULDU Muhtarların ardından ilçede gerçekleştirdikleri icraatları anlatan Başkan Aydın, göreve geldiklerinde Zeytinburnu'ndaki çevre ilçelere göre düşük olan gayrimenkul değerlerinin 13 yıldır gerçekleştirdikleri alt ve üst yapı yatırımları sayesinde yükseldiğini söyledi. Başkan Aydın, çaya katılan vatandaşlardan yazılı olarak gelen soru, dert ve şikayetleri de teker teker cevapladı. KALDIRIM PAYLARI YASAL ZORUNLULUK Kaldırım Payları ile ilgili soruyu da değerlendiren Belediye Başkanı Murat Aydın, Bunun yasal bir zorunluluk olduğunu ve bu vergiyi de kendi belediyelerini başlatmadığını hatta bu vergilinin alınmaması ile ilgili kendisinin de Anakaraya gidip bir çok kişi ile görüştüğünü söyledi. Başkan, Bunun alınmaması halinde yasal suç işleyeceklerinin altını çizdi ÇAY SAATİNE KATILANLAR Ak Parti Zeytinburnu ilçe bakanı Bahattin Ünver,yardımcısı Yıldırım Emen,Özcan Özkul, Av.Tamer Çetin, Metin Develi,Hüseyin Emre Aslan,Belediye başkan yardımcıları Gökhan Kasap,M.Zafer Alsaç,İlyaz Saka, Meclis üyeleri,Mehmet Altuntaş, Hasan Uluocak, Yeşiltepe Mahalle muhtarı Nadiye Polat, Ak Parti Yeşiltepe Mahalle başkanı Hayrullah Dandin, Hülya Yüksel,Fatma Sabırlı, Ak Parti ilçe yönetim kurulu üyesi, Yunus Gülmek, İsmail Karaoğlu,Zabıta müdürü Feruz Kutsal, Sosyal işler müdürü Sami Ünlü,Temizlik işleri müdürü Birol Yılmaz diğer birim müdürleri,Halk ozanı İsmail Azeri ,eski Yeşiltepe mahalle başkanı Abidin Osmanoğlu, Sümer Mahalle başkanı Ali Çebi, 5.telsiz mahalle başkanı Adnan Demirel,Çırpıcı,Mahalle başkanı Hurşit Bekaroğlu, başta olmak üzere çok sayıda partili ve vatandaş katılmıtı. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL
Belediye Başkanı Murat Aydın, halkın sorunlarına yerinde çözümler üretilmesi amacıyla organize edilen 'Başkanla Akşam Çayı’ Programlarına Yeşiltepe Mahallesinde devam edildi.
MUHTAR’DAN BAŞKANA TEŞEKKÜR

Yiğitoğlu Kıraathanesindeki programda ilk sözü Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Nadiye Polat aldı. Polat konuşmasında, Zeytinburnu'nun yaşanılabilir bir semt haline getirdiği için Başkan Murat Aydında Teşekkür etti.

İŞTE AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ FARKI

Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver ise, bu tür programları sadece Ak Partili Belediyeler yapıyor. Farkta ortada. Sadece 10 yıl önce sokaklarında gezilmeye korkulan, çöp yığınlarının olduğunu gecekondu ilçesi 10 yıl sonra İstanbul'un en gözde ilçesi haline geldi dedi.

10 YILDA MODERN İLÇE OLDUK

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Beştelsiz Mahallesindeki Akşam Çayında önce ilçede yapılan alt ve üst yapı hakkında bildi verdi. Kaldırımın olmadığı, geceleri nisanların bodrum kar girişlerine düştüğü, karanlıktan sokağa çıkmaya korktuğu Zeytinburnu’nda yaşamaktan mutlu olmayan ilk fırsatta kaçmaya çalışan insanların yaşadığı bir semti 10 yıl gibi bir süre için de nasıl modern bir ilçe haline getirdiklerini anlattı.

KENTSEL DÖNÜŞÜM VE KALDIRIM PAYLARI SORULDU

Muhtarların ardından ilçede gerçekleştirdikleri icraatları anlatan Başkan Aydın, göreve geldiklerinde Zeytinburnu'ndaki çevre ilçelere göre düşük olan gayrimenkul değerlerinin 13 yıldır gerçekleştirdikleri alt ve üst yapı yatırımları sayesinde yükseldiğini söyledi. Başkan Aydın, çaya katılan vatandaşlardan yazılı olarak gelen soru, dert ve şikayetleri de teker teker cevapladı.

KALDIRIM PAYLARI YASAL ZORUNLULUK

Kaldırım Payları ile ilgili soruyu da değerlendiren Belediye Başkanı Murat Aydın, Bunun yasal bir zorunluluk olduğunu ve bu vergiyi de kendi belediyelerini başlatmadığını hatta bu vergilinin alınmaması ile ilgili kendisinin de Anakaraya gidip bir çok kişi ile görüştüğünü söyledi. Başkan, Bunun alınmaması halinde yasal suç işleyeceklerinin altını çizdi

ÇAY SAATİNE KATILANLAR

Ak Parti Zeytinburnu ilçe bakanı Bahattin Ünver,yardımcısı Yıldırım Emen,Özcan Özkul, Av.Tamer Çetin, Metin Develi,Hüseyin Emre Aslan,Belediye başkan yardımcıları Gökhan Kasap,M.Zafer Alsaç,İlyaz Saka, Meclis üyeleri,Mehmet Altuntaş, Hasan Uluocak, Yeşiltepe Mahalle muhtarı Nadiye Polat, Ak Parti Yeşiltepe Mahalle başkanı Hayrullah Dandin, Hülya Yüksel,Fatma Sabırlı, Ak Parti ilçe yönetim kurulu üyesi, Yunus Gülmek, İsmail Karaoğlu,Zabıta müdürü Feruz Kutsal, Sosyal işler müdürü Sami Ünlü,Temizlik işleri müdürü Birol Yılmaz diğer birim müdürleri,Halk ozanı İsmail Azeri ,eski Yeşiltepe mahalle başkanı Abidin Osmanoğlu, Sümer Mahalle başkanı Ali Çebi, 5.telsiz mahalle başkanı Adnan Demirel,Çırpıcı,Mahalle başkanı Hurşit Bekaroğlu, başta olmak üzere çok sayıda partili ve vatandaş katılmıtı. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.