SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

ZEYDEF Kuruluşunu tamamladı

KÜLTÜR 11.02.2012 - 15:30, Güncelleme: 11.02.2012 - 15:30
 

ZEYDEF Kuruluşunu tamamladı

Zeytinburnu Dernekler Federasyonu (ZEYDEF) 8.Toplantısını Konya Bozkırlılar Derneğinde yaptı.

Konya Bozkırlılar Derneği Başkanı Ahmet Ayyıldız'ın ev sahipliğinde toplantıda Zeytinburnu Dernekler Platformu Başkanı Yıldıray Baş Platformun görevini tamamladığını ve ZEYDEF'in kuruluş aşamasının tamladığı müjdesini verdi. Başkan Yıldıray Baş, İstanbul ve Zeytinburnu’ndaki hemşerilerimizin bir araya gelmesi, kurumlar arasında daha rahat temsil edilirler düşüncesi ile kurulan ZEYDEF'in kuruluş pastasınıi İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Zeytinburnu Kaymakamı Mustafa Dündar, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Zeytinburnu'ndaki siyasetciler ve bürokratların katılımı ile düzenlenecek kokteylde bir araya gelinecek ve kuruluş pastası kesilecek. Ardından, Zeytinburnu kapalı spor salonunda düzenlenecek bir buluşma günü ile birlik beraberlik sağlanması hedefleniyor. ZEYDEF Başkanı Yıldıray Baş, bütün İl derneklerinden katılım yapmaları konusunda desteklerini beklediklerini ifade etti. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL
Zeytinburnu Dernekler Federasyonu (ZEYDEF) 8.Toplantısını Konya Bozkırlılar Derneğinde yaptı.

Konya Bozkırlılar Derneği Başkanı Ahmet Ayyıldız'ın ev sahipliğinde toplantıda Zeytinburnu Dernekler Platformu Başkanı Yıldıray Baş Platformun görevini tamamladığını ve ZEYDEF'in kuruluş aşamasının tamladığı müjdesini verdi.

Başkan Yıldıray Baş, İstanbul ve Zeytinburnu’ndaki hemşerilerimizin bir araya gelmesi, kurumlar arasında daha rahat temsil edilirler düşüncesi ile kurulan ZEYDEF'in kuruluş pastasınıi İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Zeytinburnu Kaymakamı Mustafa Dündar, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Zeytinburnu'ndaki siyasetciler ve bürokratların katılımı ile düzenlenecek kokteylde bir araya gelinecek ve kuruluş pastası kesilecek.

Ardından, Zeytinburnu kapalı spor salonunda düzenlenecek bir buluşma günü ile birlik beraberlik sağlanması hedefleniyor. ZEYDEF Başkanı Yıldıray Baş, bütün İl derneklerinden katılım yapmaları konusunda desteklerini beklediklerini ifade etti.
kullan
kullan

ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.