SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

AK Parti Zeytinburnu 2014 Startını verdi

GÜNDEM 11.02.2012 - 16:20, Güncelleme: 11.02.2012 - 16:20
 

AK Parti Zeytinburnu 2014 Startını verdi

AK Parti Zeytinburnu İlçe Teşkilatı 2014 Yerel Seçimlerinin startının verdi. Başkan Bahattin Ünver ve ekibi işe hızlı ve sıkı başladı

22 Ocak Pazar günü yapılan 4. Olağan Kongre ile yeniden göreve seçilen Bahattin Ünver ve Ekibi, ustalık döneminde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. EMİNE İNANÇ VAKFI’NDA KAHVALTI Daha önce Cuma günleri yaptığı kahvaltı programı ve ziyaretlerine devam eden Zeytinburnu Teşkilatı, geçtiğimiz hafta Cuma günü Emine İnanç Vakfı’n da Sabah Namazı sonrası Cemaat ile kahvaltı yaptı.İlçe Başkanı Bahattin Ünver ve yeni Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı kahvaltı programında, Ünver ve ekibi kahvaltıya katılan Camii cemaati ile yakından ilgilendi. ZİYARETLERE DEVAM Kahvaltı sonrası ziyaretlere başlayan Ünver ve ekibi sırası ile Gazipaşa İlköğretim Okulu, Abay İlköğretim Okulu, Gökalp İlköğretim Okulu, Yenidoğan Mahalle Muhtarı Hüseyin Sarıyer, Yenidoğan Bilgi Evi ve Yenidoğan Aile Hekimi Doktor Reşide Yüksel’i ziyaret ettiler. Okul ziyaretleri sırasında okul müdürleri ile görüşen partililer, müdürlere AK Parti’nin Zeytinburnu’nda İl Özel İdaresi ile yakın zamanda yapılacak olan yeni okullar ve eğitim alanında yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Okul Müdürlerinden okul hakkında bilgiler alan partililer, tespit ettikleri sorunların çözümü noktasında yardımcı oldular. YENİDOĞAN’DA SORUN YOK Okul ziyaretlerinin ardından Ünver ve Ekibi, Yenidoğan Mahalle Muhtarı Hüseyin Sarıyer’i makamında ziyaret etti.Samimi ortamda geçen ziyaret sırasında muhtardan mahalle hakkında bilgi alan partililer, ziyaret sonrası Yenidoğan Bilgi Evi’ne geçti. Bilgi Evi Müdürü Musa Genç ile birlikte Bilgi Evini gezen partililer, bilgi evinde mahalleli çocuklara verilen eğitimleri yerinde inceleme fırsatı buldular.Yeni Doğan Aile Hekimi Dr. Reşide Yüksel hanıma kısa süreli uğrayan Ünver ve beraberindekiler, Dr. Yüksel ve hastalarla sohbet etti. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ
AK Parti Zeytinburnu İlçe Teşkilatı 2014 Yerel Seçimlerinin startının verdi. Başkan Bahattin Ünver ve ekibi işe hızlı ve sıkı başladı
22 Ocak Pazar günü yapılan 4. Olağan Kongre ile yeniden göreve seçilen Bahattin Ünver ve Ekibi, ustalık döneminde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

EMİNE İNANÇ VAKFI’NDA KAHVALTI

Daha önce Cuma günleri yaptığı kahvaltı programı ve ziyaretlerine devam eden Zeytinburnu Teşkilatı, geçtiğimiz hafta Cuma günü Emine İnanç Vakfı’n da Sabah Namazı sonrası Cemaat ile kahvaltı yaptı.İlçe Başkanı Bahattin Ünver ve yeni Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı kahvaltı programında, Ünver ve ekibi kahvaltıya katılan Camii cemaati ile yakından ilgilendi.

ZİYARETLERE DEVAM

Kahvaltı sonrası ziyaretlere başlayan Ünver ve ekibi sırası ile Gazipaşa İlköğretim Okulu, Abay İlköğretim Okulu, Gökalp İlköğretim Okulu, Yenidoğan Mahalle Muhtarı Hüseyin Sarıyer, Yenidoğan Bilgi Evi ve Yenidoğan Aile Hekimi Doktor Reşide Yüksel’i ziyaret ettiler.

Okul ziyaretleri sırasında okul müdürleri ile görüşen partililer, müdürlere AK Parti’nin Zeytinburnu’nda İl Özel İdaresi ile yakın zamanda yapılacak olan yeni okullar ve eğitim alanında yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Okul Müdürlerinden okul hakkında bilgiler alan partililer, tespit ettikleri sorunların çözümü noktasında yardımcı oldular.

YENİDOĞAN’DA SORUN YOK

Okul ziyaretlerinin ardından Ünver ve Ekibi, Yenidoğan Mahalle Muhtarı Hüseyin Sarıyer’i makamında ziyaret etti.Samimi ortamda geçen ziyaret sırasında muhtardan mahalle hakkında bilgi alan partililer, ziyaret sonrası Yenidoğan Bilgi Evi’ne geçti.

Bilgi Evi Müdürü Musa Genç ile birlikte Bilgi Evini gezen partililer, bilgi evinde mahalleli çocuklara verilen eğitimleri yerinde inceleme fırsatı buldular.Yeni Doğan Aile Hekimi Dr. Reşide Yüksel hanıma kısa süreli uğrayan Ünver ve beraberindekiler, Dr. Yüksel ve hastalarla sohbet etti. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.