SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Üstündağ Ak Parti’ye mi geçiyor?

GÜNDEM 10.01.2012 - 21:58, Güncelleme: 10.01.2012 - 21:58
 

Üstündağ Ak Parti’ye mi geçiyor?

Türkiye Partisi Zeytinburnu eski Teşkilat Başkanı ve TÜMSİAD Zeytinburnu Şube Temsilcisi Ali Rıza Üstündağ’ın Ak Parti’ye geçtiği kulislerde konuşuluyor.

Türkiye Partisi Zeytinburnu İlçe Teşkilat Başkanı ilken yaptığı başarılı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Ali Rıza Üstündağ’ın Ak Partiye geçmek için Türkiye Partisi’nden Aralık ayının 14’nde resmen istifa etti de iddialar arasında. Zeytinburnu için güzel çalışmalar yapmak için TÜMSİAD Zeytinburnu Şube Temsilcisi görevini de başarıyla yerine getiren Üstündağ her ne kadar siyaseten uzak kalmaya çalıştığını söylese de yakın zamanda siyasete döneceği konuşuluyor. Ak Parti İlçe Yönetiminde ismi geçiyor Ak Parti İstanbul’da ilçe yönetimlerini yenilemek için 5 Aralık’ta başlattığı 4. Olağan Kongreleri tüm hızıyla sürerken TÜMSİAD Zeytinburnu Şube Temsilcisi Ali Rıza Üstündağ’ın da bu kongrelere katılması gözlerden kaçmadı. Hatta aldığımız duyumlara göre de Üstündağ’ı Ak Parti’nin üst kademesinden birilerinin de 22 Ocak’ta kongresini yapacak olan Ak Parti Zeytinburnu İlçe Yönetimine önerdiği de konuşulanlar arasında için yapılacak çalışmalar konuşuldu. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL HABER
Türkiye Partisi Zeytinburnu eski Teşkilat Başkanı ve TÜMSİAD Zeytinburnu Şube Temsilcisi Ali Rıza Üstündağ’ın Ak Parti’ye geçtiği kulislerde konuşuluyor.
Türkiye Partisi Zeytinburnu İlçe Teşkilat Başkanı ilken yaptığı başarılı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Ali Rıza Üstündağ’ın Ak Partiye geçmek için Türkiye Partisi’nden Aralık ayının 14’nde resmen istifa etti de iddialar arasında. Zeytinburnu için güzel çalışmalar yapmak için TÜMSİAD Zeytinburnu Şube Temsilcisi görevini de başarıyla yerine getiren Üstündağ her ne kadar siyaseten uzak kalmaya çalıştığını söylese de yakın zamanda siyasete döneceği konuşuluyor.

Ak Parti İlçe Yönetiminde ismi geçiyor

Ak Parti İstanbul’da ilçe yönetimlerini yenilemek için 5 Aralık’ta başlattığı 4. Olağan Kongreleri tüm hızıyla sürerken TÜMSİAD Zeytinburnu Şube Temsilcisi Ali Rıza Üstündağ’ın da bu kongrelere katılması gözlerden kaçmadı. Hatta aldığımız duyumlara göre de Üstündağ’ı Ak Parti’nin üst kademesinden birilerinin de 22 Ocak’ta kongresini yapacak olan Ak Parti Zeytinburnu İlçe Yönetimine önerdiği de konuşulanlar arasında için yapılacak çalışmalar konuşuldu.

ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL HABER
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.