SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Bilecik'ten Z.Burnu Protokolüne ziyaret

KÜLTÜR 10.01.2012 - 21:47, Güncelleme: 10.01.2012 - 21:47
 

Bilecik'ten Z.Burnu Protokolüne ziyaret

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Zeytinburnu Kaymakamı Mustafa Dündar ve Belediye Başkanı Murat Aydın'ı makamında ziyaret etti

Bilecik Başkanı, Selim Yağcı, Zeytinburnu Kaymakamı Mustafa Dündar ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın , Zeytinburnu Dernekler Federesyonu Genel Başkanı Yıldıray Baş ile buluştu.Buluşma Zeytinburnu Kaymakamı Mustafa Dündar'ın odasında gerçekleşti. Ziyarette Bilecik, Zeytinburnu arasında kurulan dostluk ve kardeşlik bağları masaya yatırıldı. Belediye Başkanı Selim Yağcı; Zeytinburnunun Bilecik'imiz ile sıkı bağlar kurduğunu, bu doğrultuda Zeytinburnu Belediyesi ve Bilecik Belediyesinin uyguladığı proje kapsamında Zeytinburnundan binlerce insanımızın Bilecik'imizi ziyaret etme ve gezme imkanı bulduğunu vurguladı. Bu ilişkilerin daha da güçleneceğini belirten Belediye Başkanımız Selim Yağcı Kaymakam Mustafa Dündar ve Belediye Başkanı Murat Aydın'a Bilecik halkının teşekkürlerini iletti. Zeytinburnu Kaymakamı Mustafa Dündar ve Belediye Başkanı Murat Aydın, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya İlçemize yaptığı nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL HABER
Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Zeytinburnu Kaymakamı Mustafa Dündar ve Belediye Başkanı Murat Aydın'ı makamında ziyaret etti
Bilecik Başkanı, Selim Yağcı, Zeytinburnu Kaymakamı Mustafa Dündar ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın , Zeytinburnu Dernekler Federesyonu Genel Başkanı Yıldıray Baş ile buluştu.Buluşma Zeytinburnu Kaymakamı Mustafa Dündar'ın odasında gerçekleşti.

Ziyarette Bilecik, Zeytinburnu arasında kurulan dostluk ve kardeşlik bağları masaya yatırıldı. Belediye Başkanı Selim Yağcı; Zeytinburnunun Bilecik'imiz ile sıkı bağlar kurduğunu, bu doğrultuda Zeytinburnu Belediyesi ve Bilecik Belediyesinin uyguladığı proje kapsamında Zeytinburnundan binlerce insanımızın Bilecik'imizi ziyaret etme ve gezme imkanı bulduğunu vurguladı.

Bu ilişkilerin daha da güçleneceğini belirten Belediye Başkanımız Selim Yağcı Kaymakam Mustafa Dündar ve Belediye Başkanı Murat Aydın'a Bilecik halkının teşekkürlerini iletti.

Zeytinburnu Kaymakamı Mustafa Dündar ve Belediye Başkanı Murat Aydın, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya İlçemize yaptığı nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler.

ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL HABER
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.