SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Binler Cumhuriyet için Koşacak

KÜLTÜR 29.08.2011 - 23:33, Güncelleme: 29.08.2011 - 23:33
 

Binler Cumhuriyet için Koşacak

Cumhuriyet Koşusu'nda,aralarında Olimpiyat, Avrupa ve Balkan şampiyonalarında Türkiye'yi temsileden milli atletlerin de bulunduğu binlerce kişi bu kez Cumhuriyet için terdökecek.

30 Ekim Pazar günü saat 09.00'da Zeytinburnu BelediyeBaşkanlığı binası önünden startı verilecek olan 10 kilometrelik maratondayaşlılar ve Gaziler de yerlerini alacak. Olimpiyatlarda ülkemizi temsil eden, Avrupa ve Balkanşampiyonalarında dereceleri bulunan milli atletlerin yanı sıra yaşlılar ve çoksayıda Kıbrıs gazisi bu kez Cumhuriyet için koşacak. ZeytinburnuBelediyesi ile Beştelsiz Spor Kulübü, Cumhuriyet'in 88. yıl dönümüdolayısıyla 10 km parkurlu Cumhuriyet koşusu düzenliyor.Startı 30 Ekim Pazar günü saat 09.00'da Zeytinburnu Belediyesi başkanlıkbinası önünden Belediye Başkanı Murat Aydın tarafından verilecek olan yarışmadaGalatasaray, Trabzonspor,Mercedes, Darülaceze ve Üsküdar Belediyesispor gibi kulüplerinatletleri de birincilik ipini göğüslemek için ter dökecek. Koşu için bindenfazla kişinin kayıt yaptırdığı 10 kilometrelik yarışta birinciler 14 ayargerçek altın madalya ile ödüllendirilirken, bu uygulama dünya spor tarihine debir ilk olarak girecek. Yaşlılar ve gazilerin de kendi klasmanlarındaderece elde edebilmek için mücadele edecekleri koşu Türkiyekros şampiyonu, Balkan şampiyonu, Avrasya MaratonuTürkler birincisi, Gazi Koşusu birincisi sporcular arasındabüyük bir çekişmeye sahne olacak.Zeytinburnu Belediye Başkanlığı binası önünden startı verilecek olan 10km'lik yarış, Abay Caddesi, Zübeyde Hanım Caddesi ve Prof. Turan GüneşCaddesi güzergahı kullanılarak yine başkanlık binası önünde son bulacak. CUMHURİYET KOŞUSU : Tarih : 30Ekim 2011 – Pazar Saat : 09.00 Yer :Zeytinburnu Belediye Başkanlığı Binası Önü
Cumhuriyet Koşusu'nda,aralarında Olimpiyat, Avrupa ve Balkan şampiyonalarında Türkiye'yi temsileden milli atletlerin de bulunduğu binlerce kişi bu kez Cumhuriyet için terdökecek.
30 Ekim Pazar günü saat 09.00'da Zeytinburnu BelediyeBaşkanlığı binası önünden startı verilecek olan 10 kilometrelik maratondayaşlılar ve Gaziler de yerlerini alacak.

Olimpiyatlarda ülkemizi temsil eden, Avrupa ve Balkanşampiyonalarında dereceleri bulunan milli atletlerin yanı sıra yaşlılar ve çoksayıda Kıbrıs gazisi bu kez Cumhuriyet için koşacak. ZeytinburnuBelediyesi ile Beştelsiz Spor Kulübü, Cumhuriyet'in 88. yıl dönümüdolayısıyla 10 km parkurlu Cumhuriyet koşusu düzenliyor.Startı 30 Ekim Pazar günü saat 09.00'da Zeytinburnu Belediyesi başkanlıkbinası önünden Belediye Başkanı Murat Aydın tarafından verilecek olan yarışmadaGalatasaray, Trabzonspor,Mercedes, Darülaceze ve Üsküdar Belediyesispor gibi kulüplerinatletleri de birincilik ipini göğüslemek için ter dökecek. Koşu için bindenfazla kişinin kayıt yaptırdığı 10 kilometrelik yarışta birinciler 14 ayargerçek altın madalya ile ödüllendirilirken, bu uygulama dünya spor tarihine debir ilk olarak girecek. Yaşlılar ve gazilerin de kendi klasmanlarındaderece elde edebilmek için mücadele edecekleri koşu Türkiyekros şampiyonu, Balkan şampiyonu, Avrasya MaratonuTürkler birincisi, Gazi Koşusu birincisi sporcular arasındabüyük bir çekişmeye sahne olacak.Zeytinburnu Belediye Başkanlığı binası önünden startı verilecek olan 10km'lik yarış, Abay Caddesi, Zübeyde Hanım Caddesi ve Prof. Turan GüneşCaddesi güzergahı kullanılarak yine başkanlık binası önünde son bulacak.

CUMHURİYET KOŞUSU :
Tarih : 30Ekim 2011 – Pazar
Saat : 09.00
Yer :Zeytinburnu Belediye Başkanlığı Binası Önü
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.