SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ahde vefa ziyareti

GÜNDEM 30.11.2019 - 09:19, Güncelleme: 30.11.2019 - 09:19
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ahde vefa ziyareti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazlıçeşme Sanat Galerisindeki açılışın ardından uzun yıllar birlikte yol yürüdüğü dava arkadaşı Remzi Bahar’ı evinde ziyaret etti. 

Açılışta Remzi Bahar’ın oğlunu gören Başkan Erdoğan Remzi Baba nasıl diye sordu. Uzun bir süredir hastalıklarla mücadele ediyor cevabını aldıktan sonra hiç düşünmeden Belediye Başkanı Ömer Arısoy’u da yanına alarak Remzi Bahar’ın evini ziyaret etti. Basına kapalı gerçekleşen ziyarete AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı’da katıldı. Remzi Babayı bir yanına eşini bir yanına alan Başkan Erdoğan önce eşine ardından Remzi Baba’ya dönerek sakın bu hastalığı kafanıza takmıyorsunuz Bizler Yüce Yaradan inanıyoruz derdi de şifayı da veren O dur inşallah iyi olacaksın dedi.  Bir saate yakın kaldığı evde Başkan Erdoğan çocuklarla da yakından ilgilendi, çayını yudumlarken Remzi Bahar, Başkan Erdoğan’a Milli Selamet Partisine üye olduğu dönmedeki üyelik kartını gösterdi. Kartı inceleyen Başkan Erdoğan oldukça duygulandı.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Remzi Bahar’ın çocukları Murat ve Metin’e Babalarıyla iyi ilgilenmelerini tembihleyerek evden ayrıldı.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazlıçeşme Sanat Galerisindeki açılışın ardından uzun yıllar birlikte yol yürüdüğü dava arkadaşı Remzi Bahar’ı evinde ziyaret etti. 

Açılışta Remzi Bahar’ın oğlunu gören Başkan Erdoğan Remzi Baba nasıl diye sordu. Uzun bir süredir hastalıklarla mücadele ediyor cevabını aldıktan sonra hiç düşünmeden Belediye Başkanı Ömer Arısoy’u da yanına alarak Remzi Bahar’ın evini ziyaret etti.

Basına kapalı gerçekleşen ziyarete AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı’da katıldı. Remzi Babayı bir yanına eşini bir yanına alan Başkan Erdoğan önce eşine ardından Remzi Baba’ya dönerek sakın bu hastalığı kafanıza takmıyorsunuz Bizler Yüce Yaradan inanıyoruz derdi de şifayı da veren O dur inşallah iyi olacaksın dedi. 

Bir saate yakın kaldığı evde Başkan Erdoğan çocuklarla da yakından ilgilendi, çayını yudumlarken Remzi Bahar, Başkan Erdoğan’a Milli Selamet Partisine üye olduğu dönmedeki üyelik kartını gösterdi. Kartı inceleyen Başkan Erdoğan oldukça duygulandı.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Remzi Bahar’ın çocukları Murat ve Metin’e Babalarıyla iyi ilgilenmelerini tembihleyerek evden ayrıldı. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.