SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Başkan Erdoğan Zeytinburnu Belediyesi'ni ziyaret etti

GÜNDEM 30.11.2019 - 08:42, Güncelleme: 30.11.2019 - 08:42
 

Başkan Erdoğan Zeytinburnu Belediyesi'ni ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazlıçeşme Sanat Galerisi’nde düzenlenen Selahattin Kara’nın “Sanatın İzinde Bir Yaşam” konulu resim sergisinin açılışının ardından Zeytinburnu Belediyesi’ni ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1800'lü yılların başlarında askeri hastane olarak yapılan, 1950'li yılların başına kadar hastane olarak kalan, 1956'dan sonra yurt olan, daha sonra göçmenler için misafirhane olarak kullanılan, 1989'da Zeytinburnu Belediyesi başkanlık binası olarak hizmet vermeye başlayan ve 3 Yılda restorasyonu tamamlanarak hizmete açılan Tarihi Zeytinburnu Belediyesi Hizmet binasını gezdi.  Tarihi binanın giriş katında hizmet vermeye başlayan Kazlıçeşme Sanat Galerisindeki sergi açılışının ardından Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy Tarihi bina hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bilgi verdi. Başkan Erdoğan Restorasyon yapılırken ortaya çıkarılan ve içerisinde bulunan Roma dönemine tarihli geometrik formlu 4x8m boyutlarındaki taban mozaiğin ve 1x3m ölçülerinde antik atık su yolunun bulunduğu odaya hayran kaldı. Zeytinburnu’nda yürütülen çalışmalar hakkında Başkan Arısoy’dan bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Başkanlık makamına geçti.  Başkanlık makamında özel anı defterine duygu ve düşüncelerini yazan Başkan Erdoğan’a Belediye Başkanı Ömer Arısoy tarihi işlemli bir çini takdim etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ziyaretin ardından Belediyeden ayrıldı.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazlıçeşme Sanat Galerisi’nde düzenlenen Selahattin Kara’nın “Sanatın İzinde Bir Yaşam” konulu resim sergisinin açılışının ardından Zeytinburnu Belediyesi’ni ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1800'lü yılların başlarında askeri hastane olarak yapılan, 1950'li yılların başına kadar hastane olarak kalan, 1956'dan sonra yurt olan, daha sonra göçmenler için misafirhane olarak kullanılan, 1989'da Zeytinburnu Belediyesi başkanlık binası olarak hizmet vermeye başlayan ve 3 Yılda restorasyonu tamamlanarak hizmete açılan Tarihi Zeytinburnu Belediyesi Hizmet binasını gezdi. 

Tarihi binanın giriş katında hizmet vermeye başlayan Kazlıçeşme Sanat Galerisindeki sergi açılışının ardından Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy Tarihi bina hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bilgi verdi. Başkan Erdoğan Restorasyon yapılırken ortaya çıkarılan ve içerisinde bulunan Roma dönemine tarihli geometrik formlu 4x8m boyutlarındaki taban mozaiğin ve 1x3m ölçülerinde antik atık su yolunun bulunduğu odaya hayran kaldı. Zeytinburnu’nda yürütülen çalışmalar hakkında Başkan Arısoy’dan bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Başkanlık makamına geçti. 

Başkanlık makamında özel anı defterine duygu ve düşüncelerini yazan Başkan Erdoğan’a Belediye Başkanı Ömer Arısoy tarihi işlemli bir çini takdim etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ziyaretin ardından Belediyeden ayrıldı. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.