SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Devlet Murat Çağrı AK Parti Yönetiminden istifa etti

GÜNDEM 25.12.2014 - 15:33, Güncelleme: 25.12.2014 - 15:33
 

Devlet Murat Çağrı AK Parti Yönetiminden istifa etti

Bir Hafta önce yapılan 5.Olağan Kongrede İlçe Başkanı Bahattin Ünver'in Yedek Yönetiminde yer alan Devlet Murat Çağrı Yönetim Kurulu Görevinden istifa etti.

30 Mart Yerel Seçimlerinde Meclis üyesi Aday Adayı olan Devlet Murat Çağrı aynı zamanda Afganistan Türkmenleri Derneği'ninde Başkanı. İşte Çağrı'ın istifa Dilekçesi.. ZEYTİNBURNU KAMUOYUNA  DUYRULUR Türk milletinin Atavatanı  Orta Asya topraklarından, dünya üzerinde çok az millete reva görülen vahşi bir muameleden sonra milli ve manevi duygularını özgüğrcr yaşabilmek ve Türk – İslam dünyasının tekrar eski şaşalı günlerine dönmesi için hasret ve gayretle çalışan, b u kutlu vuslatı beklemek için dünya incisi İstanbul’umuzun gözbebeği Zeytinburnu ilcesini kendilerine mesken seçen Türk Dünyasındaki soydaşlarımız 14.12.2014 Pazar günü yapılan AK Parti Zeytinburnu İlçe kongresini derin bvir üzüntü ve endişe ile izlemiştir. AK Parti kurucusu, Genel Başkanığı yapan, Cumhurbaşkanımız Sayın RecepTayyip ERDOĞAN, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Sayın Prof.Dr. Ahmet DAVUTOĞLU’nun izlediği Türk Dünyası politikalarının tamamen dışıda hareket ederek, camiamıza sadece yedek listede yer veren, AK Partimizin ve Zeytinburnu belediye başkanımız Sayın Murat AYDIN ‘ın gösterdiği hassasiyetin aksine gayri bir samimi yaklaşım gösteren AK Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Sayın Bahattin ÜNVER’e , Türk Dünyası Camiası olarak, kıyamete kadar, milletin partisi AK Parti’nin destekçisi ve necip milletimizin hizmetinde olduğumuzu  ve ayrıca;  Zeytinburnu AK Parti ilçe başkanı , Sayın Bahattin ÜNVER ‘in bu gayri samimi ve duyarsız davranışının tezahürü olarak, yedek listedeki pozisyonumdan istifa ettiğimi halkımızın bilgilerine arz ederim…  Afganistan Türkmenleri  Sosyal Yardımlaşma  Ve Daynışma Derneği Başkanı                                                      Devlet Murat ÇAĞRI                                              
Bir Hafta önce yapılan 5.Olağan Kongrede İlçe Başkanı Bahattin Ünver'in Yedek Yönetiminde yer alan Devlet Murat Çağrı Yönetim Kurulu Görevinden istifa etti.

30 Mart Yerel Seçimlerinde Meclis üyesi Aday Adayı olan Devlet Murat Çağrı aynı zamanda Afganistan Türkmenleri Derneği'ninde Başkanı. İşte Çağrı'ın istifa Dilekçesi..

ZEYTİNBURNU KAMUOYUNA  DUYRULUR

Türk milletinin Atavatanı  Orta Asya topraklarından, dünya üzerinde çok az millete reva görülen vahşi bir muameleden sonra milli ve manevi duygularını özgüğrcr yaşabilmek ve Türk – İslam dünyasının tekrar eski şaşalı günlerine dönmesi için hasret ve gayretle çalışan, b u kutlu vuslatı beklemek için dünya incisi İstanbul’umuzun gözbebeği Zeytinburnu ilcesini kendilerine mesken seçen Türk Dünyasındaki soydaşlarımız 14.12.2014 Pazar günü yapılan AK Parti Zeytinburnu İlçe kongresini derin bvir üzüntü ve endişe ile izlemiştir. AK Parti kurucusu, Genel Başkanığı yapan, Cumhurbaşkanımız Sayın RecepTayyip ERDOĞAN, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Sayın Prof.Dr. Ahmet DAVUTOĞLU’nun izlediği Türk Dünyası politikalarının tamamen dışıda hareket ederek, camiamıza sadece yedek listede yer veren, AK Partimizin ve Zeytinburnu belediye başkanımız Sayın Murat AYDIN ‘ın gösterdiği hassasiyetin aksine gayri bir samimi yaklaşım gösteren AK Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Sayın Bahattin ÜNVER’e , Türk Dünyası Camiası olarak, kıyamete kadar, milletin partisi AK Parti’nin destekçisi ve necip milletimizin hizmetinde olduğumuzu  ve ayrıca;  Zeytinburnu AK Parti ilçe başkanı , Sayın Bahattin ÜNVER ‘in bu gayri samimi ve duyarsız davranışının tezahürü olarak, yedek listedeki pozisyonumdan istifa ettiğimi halkımızın bilgilerine arz ederim…

 Afganistan Türkmenleri  Sosyal Yardımlaşma  Ve Daynışma Derneği Başkanı

                                                     Devlet Murat ÇAĞRI                                              

kullan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.