SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Başkan Yrd. Semih Demirci Parklara imzasını attı

KÜLTÜR 24.12.2014 - 12:32, Güncelleme: 24.12.2014 - 12:32
 

Başkan Yrd. Semih Demirci Parklara imzasını attı

Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Semih Demirci, kısa bir süre olmasına rağmen Fen işlerinde güzel işlere imza atıyor. Yapılan bu güzel çalışmaları takdir etmek amacıyla bu haberi hazırladık.

Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Semih Demirci Fen İşlerinde oldukça deneyimli. Bir dönem KİPTAŞ Genel Müdür Yrd. Görevini yürüten Semih Demirci Aslen Trabzonlu. İlkokulu Veliefendi İlkokulu, ortaokulu Faruk Timurtaş Ortaokulu, liseyi İhsan Mermerci lisesinde, Üniversiteyi YTÜ Mimarlık fakültesinde okudu. 1993 yılında mezun oldu. 1993-2000 yılları arasında serbest mimar olarak çalıştı. 2000-2014 yılları arasında ise İBB iştiraki KİPTAŞ A.Ş.’de yönetici olarak görev yaptı. Evli ve 3 çocuk babası. Başkan Yrd. Semih Demirci Beyefendi bir kişiliğe sahip. İşinde ise oldukça başarılı. Çok kısa bir süre içinde olmasına rağmen Zeytinburnu’nda oldukça başarılı işlere imza attı. Parkların çehresi değişmeye başladı. Yeni Zeytinburnu Belediyesi Binası önünde yapılan prestij yol ise keşke bütün sokaklarımız bu şekilde olsa dedirtecek tasarımda. Merkezefendi Camisi ve Avlusu yeni tasarımı ile Ramazanda On Binlerce ziyaretçiyi ağırladı. Bu dönem Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’ın yönetiminde Semih Demirci Başkan ve Fen İşleri Personelinin ilçemizde daha çok güzel işlere imza atacağına inanıyoruz. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Semih Demirci, kısa bir süre olmasına rağmen Fen işlerinde güzel işlere imza atıyor. Yapılan bu güzel çalışmaları takdir etmek amacıyla bu haberi hazırladık.

Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Semih Demirci Fen İşlerinde oldukça deneyimli. Bir dönem KİPTAŞ Genel Müdür Yrd. Görevini yürüten Semih Demirci Aslen Trabzonlu. İlkokulu Veliefendi İlkokulu, ortaokulu Faruk Timurtaş Ortaokulu, liseyi İhsan Mermerci lisesinde, Üniversiteyi YTÜ Mimarlık fakültesinde okudu. 1993 yılında mezun oldu. 1993-2000 yılları arasında serbest mimar olarak çalıştı. 2000-2014 yılları arasında ise İBB iştiraki KİPTAŞ A.Ş.’de yönetici olarak görev yaptı. Evli ve 3 çocuk babası.

Başkan Yrd. Semih Demirci Beyefendi bir kişiliğe sahip. İşinde ise oldukça başarılı. Çok kısa bir süre içinde olmasına rağmen Zeytinburnu’nda oldukça başarılı işlere imza attı. Parkların çehresi değişmeye başladı. Yeni Zeytinburnu Belediyesi Binası önünde yapılan prestij yol ise keşke bütün sokaklarımız bu şekilde olsa dedirtecek tasarımda. Merkezefendi Camisi ve Avlusu yeni tasarımı ile Ramazanda On Binlerce ziyaretçiyi ağırladı. Bu dönem Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’ın yönetiminde Semih Demirci Başkan ve Fen İşleri Personelinin ilçemizde daha çok güzel işlere imza atacağına inanıyoruz.

kullan

kullan

kullan

kullan

kullan

kullan

kullan

kullan

kullan

kullan

kullan

kullan

kullan

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.