SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Selvispor'un Medya Sponsoru Radyo Seymen

05.05.2014 - 14:13, Güncelleme: 05.05.2014 - 14:13
 

Selvispor'un Medya Sponsoru Radyo Seymen

Zeytinburnu'nun başarılı takımlarından Zeytinburnu Selvispor, Vatan Meyda Grup ve bağlı yayın organı Radyo Seymen ile bir yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı.

Zeytinburnu Selvi Sporun Başkanı olduğu günden bugünde kadar Yahya Dediş'in iki önemli önceliği var. Birincisi kurumsallık diğeri ise altyapı. Slevispor'un kurumsal yapıya kavuşturan başkan Dediş altapıya ise büyük önem vermeye devam ediyor. Başarılı işadamı daha kaliteli ve daha verimli bir futbol için sponsorluk ve maddi gücünde çok önemli olduğunun farkında. Bunun için hiç bir futbolcusunun emeğinin karşlığı görmezden gelmeyen Başkan Yahya Dediş emek veren her futbolcunun ise helalliğini alması önceliği. Selvispor Başkan Yahya Ddeiş daha güçlü bir Selvispor için Medya sponsorluğu imzaladı. Deneyimli Radyocu ve Televizyoncu Mustafa Ödübeğin sahibi olduğu Vatan Meyda Grup ve Radyo Seymen ile bir yıllık medya sponsorluğu imzalandı. Zeytinburnu Selvispor Kulüp Binasındaki mza töreninde Selvi adına imzayı Başkan Yahya Ddeiş, Vatan Medya Grubu Aduna imzayı Grup Başkanı Mustafa Ödübek attı. İmza sonrası Ödübek yaptığı açıklamada, Türk futboluna nerede olursa olsun geleceğe yatırım yapmak önceliği olmak zorundadır. Bizde her daim yayın gurubumuzla birlikte amatör futbola destek olmaya çalışıyoruz. Bu yıl inşallah amacımız Slevispor'un başarılı olması ve çoktan hak ettiği yerlere gelmesi dedi. Selvispor Kulüp Başkanı Yahya Dediş,  Baskan vekili Hüseyin Dediş, Genel kaptan Muammer Sağlam ve Yönetim kurulu Üyeleri Hakan Eren, Bayram Öz, Ramazan Güneş, Vatan Medya Grup Yonetim Kurulu Baskanı Mustafa Ödübek'e desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu'nun başarılı takımlarından Zeytinburnu Selvispor, Vatan Meyda Grup ve bağlı yayın organı Radyo Seymen ile bir yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı.

Zeytinburnu Selvi Sporun Başkanı olduğu günden bugünde kadar Yahya Dediş'in iki önemli önceliği var. Birincisi kurumsallık diğeri ise altyapı. Slevispor'un kurumsal yapıya kavuşturan başkan Dediş altapıya ise büyük önem vermeye devam ediyor. Başarılı işadamı daha kaliteli ve daha verimli bir futbol için sponsorluk ve maddi gücünde çok önemli olduğunun farkında. Bunun için hiç bir futbolcusunun emeğinin karşlığı görmezden gelmeyen Başkan Yahya Dediş emek veren her futbolcunun ise helalliğini alması önceliği.

Selvispor Başkan Yahya Ddeiş daha güçlü bir Selvispor için Medya sponsorluğu imzaladı. Deneyimli Radyocu ve Televizyoncu Mustafa Ödübeğin sahibi olduğu Vatan Meyda Grup ve Radyo Seymen ile bir yıllık medya sponsorluğu imzalandı.

Zeytinburnu Selvispor Kulüp Binasındaki mza töreninde Selvi adına imzayı Başkan Yahya Ddeiş, Vatan Medya Grubu Aduna imzayı Grup Başkanı Mustafa Ödübek attı. İmza sonrası Ödübek yaptığı açıklamada, Türk futboluna nerede olursa olsun geleceğe yatırım yapmak önceliği olmak zorundadır. Bizde her daim yayın gurubumuzla birlikte amatör futbola destek olmaya çalışıyoruz. Bu yıl inşallah amacımız Slevispor'un başarılı olması ve çoktan hak ettiği yerlere gelmesi dedi.

Selvispor Kulüp Başkanı Yahya Dediş,  Baskan vekili Hüseyin Dediş, Genel kaptan Muammer Sağlam ve Yönetim kurulu Üyeleri Hakan Eren, Bayram Öz, Ramazan Güneş, Vatan Medya Grup Yonetim Kurulu Baskanı Mustafa Ödübek'e desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.