SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Nejat Öntaş Çankırı'yı bıraktı

04.05.2014 - 14:25, Güncelleme: 04.05.2014 - 14:25
 

Nejat Öntaş Çankırı'yı bıraktı

Antrenörlük hayatının 7 yılına 8 şampiyonluk sığdıran ve son ki sezonda Çankırı Maruf Spor'u aralıksız olarak 2. Amatör ligden Süper amatör lige çıkaran başarılı teknik direktör Nejat Öntaş ile Çankırı Maruf Spor'un yolları ayrıldı.

Her zaman yarışmacı takımlar oluşturan ve bu takımlara kendi ruhunu aşılayarak onlara zirvede olma şansı getiren Nejat Öntaş, bugün yapılan Yönetim kurulu toplantısı sonrası kulüpten ayrılma kararı alarak bu kararını yönetim kuruluna sundu. Sitemize yaptığı açıklamada "Her zaman hedefi olan takımlarla çalıştım. Eğer bir yarışmanın içinde olacaksanız, hedefleriniz olmalı. Bunu başarırsınız veya başaramazsınız. Ben bugüne kadar başarılı oldum, ancak önünüze hedef koymazsanız başarıda olmaz. Çankırı maruf ile bu yılki hedeflerimiz birbiri ile örtüşmedi. Bu nedenle kulüpte olan görevimden istifa ettim. Kendilerine yeni sezonda başarılar diliyorum. " dedi. Çankırı Maruf Spor'da şok bir ayrılıkta Yüksel Kır'dan geldi.Toplantı sonrasında Çankırı Maruf Spor Kulübü futbol şube sorumluluğunu yürüten ve yaşanan 2 şampiyonlukta da Nejat Öntaş ile birlikte çalışan Sayın Yüksel Kır'da bu görevinden ayrıldığını yönetim Kurulu'na iletti. Yüksel Kır'da takımdan ayrılma sebebinin takımın bu seneki politikasının olduğunu ileri sürdü. "İki sezondur hocamızla adeta bir bütün olarak çalıştık. Gerek sporcularımız, gerek teknik ekibimiz, gerek yöneticilerimiz bir hayalin peşinde koştuk ve bunları gerçekleştirdik. Onlarca yıllık kulüplerin arasından, tarihlerinde profesyonel liglerde yer almış kulüplerin arasından bu takım ruhu ile sıyrılarak her iki sezonda da şampiyonluk ipini göğüsledik. Şimdi bu ruhu dağıtmak istiyorlar, bu yüzden bende görevlerimden azlimi istedim." açıklamasında bulundu. Amatörün Dünyası
Antrenörlük hayatının 7 yılına 8 şampiyonluk sığdıran ve son ki sezonda Çankırı Maruf Spor'u aralıksız olarak 2. Amatör ligden Süper amatör lige çıkaran başarılı teknik direktör Nejat Öntaş ile Çankırı Maruf Spor'un yolları ayrıldı.

Her zaman yarışmacı takımlar oluşturan ve bu takımlara kendi ruhunu aşılayarak onlara zirvede olma şansı getiren Nejat Öntaş, bugün yapılan Yönetim kurulu toplantısı sonrası kulüpten ayrılma kararı alarak bu kararını yönetim kuruluna sundu.

Sitemize yaptığı açıklamada "Her zaman hedefi olan takımlarla çalıştım. Eğer bir yarışmanın içinde olacaksanız, hedefleriniz olmalı. Bunu başarırsınız veya başaramazsınız. Ben bugüne kadar başarılı oldum, ancak önünüze hedef koymazsanız başarıda olmaz. Çankırı maruf ile bu yılki hedeflerimiz birbiri ile örtüşmedi. Bu nedenle kulüpte olan görevimden istifa ettim. Kendilerine yeni sezonda başarılar diliyorum. " dedi.

Çankırı Maruf Spor'da şok bir ayrılıkta Yüksel Kır'dan geldi.Toplantı sonrasında Çankırı Maruf Spor Kulübü futbol şube sorumluluğunu yürüten ve yaşanan 2 şampiyonlukta da Nejat Öntaş ile birlikte çalışan Sayın Yüksel Kır'da bu görevinden ayrıldığını yönetim Kurulu'na iletti. Yüksel Kır'da takımdan ayrılma sebebinin takımın bu seneki politikasının olduğunu ileri sürdü. "İki sezondur hocamızla adeta bir bütün olarak çalıştık. Gerek sporcularımız, gerek teknik ekibimiz, gerek yöneticilerimiz bir hayalin peşinde koştuk ve bunları gerçekleştirdik. Onlarca yıllık kulüplerin arasından, tarihlerinde profesyonel liglerde yer almış kulüplerin arasından bu takım ruhu ile sıyrılarak her iki sezonda da şampiyonluk ipini göğüsledik. Şimdi bu ruhu dağıtmak istiyorlar, bu yüzden bende görevlerimden azlimi istedim." açıklamasında bulundu.

Amatörün Dünyası

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.