SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zaferspor Fişek Gibi

21.11.2012 - 09:48, Güncelleme: 21.11.2012 - 09:48
 

Zaferspor Fişek Gibi

İstanbul 1.Amatör Lig 4.grupta Yıldıztabya Stadında oynanan maçta Zeytinburnu Zaferspor, 9 kişi kaldığı maçta Fişekspor’u 3-0 mağlup ederek puanını 20 yaptı ve Erokspor ile Küçükpazar’ın mağlup olduğu haftada üst sıralara bir adım daha yaklaştı.

FİŞEKSPOR 0-3 ZAFERSPOR   Zeytinburnu Zaferspor’u 3 puana taşıyan goller, Tolgay, Yasin Markal ve Rafet’ten gelirken, misafir ekip, kalecisi Yasin Büyük’ün ve Uğur’un oyundan ihraç edilmesi sebebiyle maçı 9 kişi tamamladı.   STAT: Yıldıztabya HAKEMLER: Mehmet Tolga Tarık, Mesut Çelik, Hüseyin Güneşli SAHA KOMİSERLERİ: Nezir Aydın, Emine Ayar FİŞEKSPOR: Sabahattin, Samet, Umut, Okan, Ulus, Yunus, Gürkan, Bekir (Kamuran), Barış, Ahmet, Batuhan (Atakan) YEDEKLER: Caner, Furkan, Gürkan Can, Atakan, Uğur, İlker TEKNİK DİREKTÖR: Yılmaz Kurtuldu ZEYTİNBURNU ZAFERSPOR: Yasin Büyük, Rafet, Fadıl Turgut, Ahmet, Fatih, Kadir, Mertkan (Uğur), Raif Doruk, Tolgay (Muhammed Furkan), Yasin Markal, İsmail Küpeli (Burak) YEDEKLER: Uğur, Okan, İsmail Yarkın TEKNİK DİREKTÖR: Uğur Kiremitçi SARI KARTLAR: Bekir, Batuhan / Mertkan, Tolgay, İsmail Küpeli KIRMIZI KARTLAR:Yasin Büyük ve Uğur (Zaferspor) GOLLER:Tolgay, Yasin Markal, Rafet (Zaferspor)   ZEYTİNBURNU HABER/YEREL FUTBOL ALİ KEMAL DEMİR / OGÜN KOCA
İstanbul 1.Amatör Lig 4.grupta Yıldıztabya Stadında oynanan maçta Zeytinburnu Zaferspor, 9 kişi kaldığı maçta Fişekspor’u 3-0 mağlup ederek puanını 20 yaptı ve Erokspor ile Küçükpazar’ın mağlup olduğu haftada üst sıralara bir adım daha yaklaştı.

FİŞEKSPOR 0-3 ZAFERSPOR
 
Zeytinburnu Zaferspor’u 3 puana taşıyan goller, Tolgay, Yasin Markal ve Rafet’ten gelirken, misafir ekip, kalecisi Yasin Büyük’ün ve Uğur’un oyundan ihraç edilmesi sebebiyle maçı 9 kişi tamamladı.
 
STAT: Yıldıztabya
HAKEMLER: Mehmet Tolga Tarık, Mesut Çelik, Hüseyin Güneşli
SAHA KOMİSERLERİ: Nezir Aydın, Emine Ayar
FİŞEKSPOR: Sabahattin, Samet, Umut, Okan, Ulus, Yunus, Gürkan, Bekir (Kamuran), Barış, Ahmet, Batuhan (Atakan)
YEDEKLER: Caner, Furkan, Gürkan Can, Atakan, Uğur, İlker
TEKNİK DİREKTÖR: Yılmaz Kurtuldu
ZEYTİNBURNU ZAFERSPOR: Yasin Büyük, Rafet, Fadıl Turgut, Ahmet, Fatih, Kadir, Mertkan (Uğur), Raif Doruk, Tolgay (Muhammed Furkan), Yasin Markal, İsmail Küpeli (Burak)
YEDEKLER: Uğur, Okan, İsmail Yarkın
TEKNİK DİREKTÖR: Uğur Kiremitçi
SARI KARTLAR: Bekir, Batuhan / Mertkan, Tolgay, İsmail Küpeli
KIRMIZI KARTLAR:Yasin Büyük ve Uğur (Zaferspor)
GOLLER:Tolgay, Yasin Markal, Rafet (Zaferspor)
 
ZEYTİNBURNU HABER/YEREL FUTBOL ALİ KEMAL DEMİR / OGÜN KOCA

kullan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.