SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Ak Gençler Tunuslu gençlerle buluştu

19.11.2012 - 19:12, Güncelleme: 19.11.2012 - 19:12
 

Ak Gençler Tunuslu gençlerle buluştu

Arap Baharının ardından Tunus ile Başlayan yakınlaşmayı Ak Partili Gençler bir adım ileriye taşıdı.

“Hand In Hand Tunus” Tunus’la el ele, Ak Parti İstanbul İl Gençlik Kollarının Arap gençliğinin sivil ve siyasi temsilcilerini ağırladığı “HAND IN HAND” organizasyonları, Libya’dan sonra Tunus’la devam ediyor.Ak Parti İstanbul İl Gençlik Kollarının Arap gençliğinin sivil ve siyasi temsilcilerini ağırladığı “HAND IN HAND” organizasyonları, Libya’dan sonra Tunus’la devam ediyor. Arap ülkelerinden gelen genç siyasetçi ve STK temsilcilerine ülkemizin tarihsel ve siyasi gelişimini anlatmayı, karşılıklı temaslarla iki ülke gençleri arasındaki yakınlığı artırmayı hedefleyen organizasyon, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, İl Başkanı Aziz Babuşcu ve İBB Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş’ın katıldığı program 18 Kasım Saat 10’da Ak Parti İstanbul il başkanlığın konferans salonunda başladı. Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Gıyaseddin Gergin’in ev sahipliğinde, İl Başkanlığında düzenlenen programa Tunus’un Ak Partisi olarak bilinen El Nahda Partisinin en genç milletvekili Osama Alisaghiyar’da katılıyor. Arap Baharı’nın ilk başladığı Tunus’lu 42 El Nahda üyesi genç ve Tunus’un en genç  milletvekili İstanbul’u geziyor. Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın’ın ev sahipliğinde Kazlıçeşme kültür merkezinde akşam yemeğinde bir araya gelen Gençlere Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın, Yardımcıları, Gökhan Kasap, Av.Ömer Arısoy, İlyaz Saka, M.Zafer Alsaç, Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver, yardımcıları Hüseyin Emre Aslan, Yıldırım Emen ve Metin Develi ve Zeytinburnu Gençlik Kolları Başkanı Sercan Sayılı Tunuslu konuklara hoş geldin demek için programa iştirak etti. Belediye Başkanı Murat Aydın  Tunuslu Gençlere hoş geldiniz dedi. Ve Gençlere şuan bulunduğunuz yer Kazlıçeşme Fatih Sultan Mehmet’in 1453 Yılında İstanbul’u feth etmek için ilk olarak otağını kurduğu yer olduğunu anlattı. Tercümanın bunu gençlere tercüme etmesinin ardından Gençler bu sözü uzun uzun alkışladılar. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ ÖZEL HABER
Arap Baharının ardından Tunus ile Başlayan yakınlaşmayı Ak Partili Gençler bir adım ileriye taşıdı.

“Hand In Hand Tunus” Tunus’la el ele, Ak Parti İstanbul İl Gençlik Kollarının Arap gençliğinin sivil ve siyasi temsilcilerini ağırladığı “HAND IN HAND” organizasyonları, Libya’dan sonra Tunus’la devam ediyor.Ak Parti İstanbul İl Gençlik Kollarının Arap gençliğinin sivil ve siyasi temsilcilerini ağırladığı “HAND IN HAND” organizasyonları, Libya’dan sonra Tunus’la devam ediyor.

Arap ülkelerinden gelen genç siyasetçi ve STK temsilcilerine ülkemizin tarihsel ve siyasi gelişimini anlatmayı, karşılıklı temaslarla iki ülke gençleri arasındaki yakınlığı artırmayı hedefleyen organizasyon, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, İl Başkanı Aziz Babuşcu ve İBB Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş’ın katıldığı program 18 Kasım Saat 10’da Ak Parti İstanbul il başkanlığın konferans salonunda başladı.

Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Gıyaseddin Gergin’in ev sahipliğinde, İl Başkanlığında düzenlenen programa Tunus’un Ak Partisi olarak bilinen El Nahda Partisinin en genç milletvekili Osama Alisaghiyar’da katılıyor. Arap Baharı’nın ilk başladığı Tunus’lu 42 El Nahda üyesi genç ve Tunus’un en genç  milletvekili İstanbul’u geziyor.

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın’ın ev sahipliğinde Kazlıçeşme kültür merkezinde akşam yemeğinde bir araya gelen Gençlere Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın, Yardımcıları, Gökhan Kasap, Av.Ömer Arısoy, İlyaz Saka, M.Zafer Alsaç, Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver, yardımcıları Hüseyin Emre Aslan, Yıldırım Emen ve Metin Develi ve Zeytinburnu Gençlik Kolları Başkanı Sercan Sayılı Tunuslu konuklara hoş geldin demek için programa iştirak etti.
Belediye Başkanı Murat Aydın  Tunuslu Gençlere hoş geldiniz dedi. Ve Gençlere şuan bulunduğunuz yer Kazlıçeşme Fatih Sultan Mehmet’in 1453 Yılında İstanbul’u feth etmek için ilk olarak otağını kurduğu yer olduğunu anlattı. Tercümanın bunu gençlere tercüme etmesinin ardından Gençler bu sözü uzun uzun alkışladılar. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ ÖZEL HABER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.