SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Tombulel: Emre gelsin kulübün anahtarını verelim

KÜLTÜR 01.07.2015 - 14:31, Güncelleme: 01.07.2015 - 14:31
 

Tombulel: Emre gelsin kulübün anahtarını verelim

Amatör Lig ekiplerinden Zeytinburnuspor, Fenerbahçe ile yollarını ayıran Emre Belözoğlu'na transfer teklifinde bulundu.

Kulüp başkanı Ünal Tombulel, "Emre gelsin, kulübün anahtarını ona verelim, bizi Süper Lig'e çıkarsın" dedi...Günün bomba haberi Süper Amatör Lig takımlarından Zeytinburnuspor’dan geldi… İstanbul ekibinin başkanı Ünal Tombulel, Fenerbahçe ile yollarını ayıran Emre Belözoğlu’na transfer teklifinde bulundu… Transfer ile ilgili “Emre’yi istiyoruz” diyen Başkan Ünal Tombulel, “Emre, bizim altyapımızda oynadı. Şimdi de ona transfer teklifinde bulunduk. Gelsin burada oynasın. Ona kulübün anahtarını verelim. Bizi Süper Lig’e çıkarsın” açıklamasında bulundu. Emre Belözoğlu, alt yapı kariyerinde Galatasaray’dan önce 1990-1992 yılları arasında Zeytinburnuspor’da forma giymişti. "EMRE YURT DIŞINDA OYNAYACAK" Fenerbahçe ile yolları ayrılan Emre Belözoğlu'nun menajeri Ahmet Bulut, milli futbolcunun kariyerine yurt dışında devam edeceğini söyledi. 8 yıl formasını giydiği Fenerbahçe'yle yolları ayrılan Emre Belözoğlu'nun menajeri Ahmet Bulut, milli futbolcunun geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. Sözleşmesi bittikten sonra sarı-lacivertli ekibin yollarını ayırdığı Emre Belözoğlu'nun durumuyla ilgili de konuşan Ahmet Bulut, "Emre için bu durum şu an yeni. Biraz zaman lazım. Emre'yle ilgili birkaç kulüple görüşmeye başladım. Ancak yurt dışındaki bir takımda oynayacak." diye konuştu. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Amatör Lig ekiplerinden Zeytinburnuspor, Fenerbahçe ile yollarını ayıran Emre Belözoğlu'na transfer teklifinde bulundu.

Kulüp başkanı Ünal Tombulel, "Emre gelsin, kulübün anahtarını ona verelim, bizi Süper Lig'e çıkarsın" dedi...Günün bomba haberi Süper Amatör Lig takımlarından Zeytinburnuspor’dan geldi… İstanbul ekibinin başkanı Ünal Tombulel, Fenerbahçe ile yollarını ayıran Emre Belözoğlu’na transfer teklifinde bulundu… Transfer ile ilgili “Emre’yi istiyoruz” diyen Başkan Ünal Tombulel, “Emre, bizim altyapımızda oynadı. Şimdi de ona transfer teklifinde bulunduk. Gelsin burada oynasın. Ona kulübün anahtarını verelim. Bizi Süper Lig’e çıkarsın” açıklamasında bulundu. Emre Belözoğlu, alt yapı kariyerinde Galatasaray’dan önce 1990-1992 yılları arasında Zeytinburnuspor’da forma giymişti.

"EMRE YURT DIŞINDA OYNAYACAK"

Fenerbahçe ile yolları ayrılan Emre Belözoğlu'nun menajeri Ahmet Bulut, milli futbolcunun kariyerine yurt dışında devam edeceğini söyledi. 8 yıl formasını giydiği Fenerbahçe'yle yolları ayrılan Emre Belözoğlu'nun menajeri Ahmet Bulut, milli futbolcunun geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. Sözleşmesi bittikten sonra sarı-lacivertli ekibin yollarını ayırdığı Emre Belözoğlu'nun durumuyla ilgili de konuşan Ahmet Bulut, "Emre için bu durum şu an yeni. Biraz zaman lazım. Emre'yle ilgili birkaç kulüple görüşmeye başladım. Ancak yurt dışındaki bir takımda oynayacak." diye konuştu.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.