SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Giresunlular İftar'da Buluştu

KÜLTÜR 25.07.2013 - 23:35, Güncelleme: 25.07.2013 - 23:35
 

Giresunlular İftar'da Buluştu

Zeytinburnu Tüm Giresunlular Derneği Merkezinin bahçesinde hemşerilerine iftar verdi.

Pek çok sivil toplum kuruluşunun temsilcilerinin katıldığı iftar yemeği dua ve Kur’an-ı Kerim’le başladı. Yemeğin ardından bir konuşma yapan Giresunlular Dernek Başkanı Yaşar Güner  katılanlara teşekkür ettikten sonra, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Giresunlular yani Bizler  “Dünyanın neresinde mazlumların ve mağdurların bir meselesi varsa, o bizim meselemizdir bilinciyle elimizin uzandığı her yere koşmaya ve yardım götürmeye gayret ediyoruz. Giresun insanının vicdanı, yüreğinin sesi ve güzelliği olarak, elimizden geldiğince, en azından duruşumuz ve safımız belli olsun diyerek, dünyanın pek çok yerindeki sıkıntılı insanların yardımına koşuyoruz.” dedi.Başkan Yaşar Güner konuşmasının sonunda Ramazan Aynın ve Yaklaşan Bayramın Tüm İslam alemine huzur ve barış getirmesini istedi. Tüm Giresunlular Derneği Genel Sekreteri Erdoğan Güner ve Yönetim Kurulu üyeleri iftar programında aksaklık yaşanmaması için büyük çaba harcadılar. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Tüm Giresunlular Derneği Merkezinin bahçesinde hemşerilerine iftar verdi.

Pek çok sivil toplum kuruluşunun temsilcilerinin katıldığı iftar yemeği dua ve Kur’an-ı Kerim’le başladı. Yemeğin ardından bir konuşma yapan Giresunlular Dernek Başkanı Yaşar Güner  katılanlara teşekkür ettikten sonra, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Giresunlular yani Bizler  “Dünyanın neresinde mazlumların ve mağdurların bir meselesi varsa, o bizim meselemizdir bilinciyle elimizin uzandığı her yere koşmaya ve yardım götürmeye gayret ediyoruz. Giresun insanının vicdanı, yüreğinin sesi ve güzelliği olarak, elimizden geldiğince, en azından duruşumuz ve safımız belli olsun diyerek, dünyanın pek çok yerindeki sıkıntılı insanların yardımına koşuyoruz.” dedi.Başkan Yaşar Güner konuşmasının sonunda Ramazan Aynın ve Yaklaşan Bayramın Tüm İslam alemine huzur ve barış getirmesini istedi.

Tüm Giresunlular Derneği Genel Sekreteri Erdoğan Güner ve Yönetim Kurulu üyeleri iftar programında aksaklık yaşanmaması için büyük çaba harcadılar.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.