SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Genç Muhtar Edanur Menteş Telsizlilerin Takdirini kazanmış

GÜNDEM 03.03.2024 - 00:58, Güncelleme: 03.03.2024 - 00:58
 

Genç Muhtar Edanur Menteş Telsizlilerin Takdirini kazanmış

Türkiye’nin en genç kadın Muhtarı, Zeytinburnu’nun en büyük mahallesi Telsiz Mahallesi Muhtarı Edanur Menteş Yeni Dönem azalarını yemekli bir program ile tanıttı. Programa katılan Telsiz Sakinleri ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları Genç Muhtara tam destek verdi.

Tanıtım Programına Telsiz Mahallesi Muhtarı Edanur Menteş kısaca beş yılda yaptıkların özetledi. Çok değerli sivil toplum kuruluşlarımızın değerli başkanları, azanlarım, hanımefendiler beyefendiler ve basın mensuplarımız hepiniz hoş geldiniz. Öncelikle size bir dönem boyunca yaptığımız hizmetlerden bahsetmek isterim. Mahallemiz için en önemli problemlerden biri olan benimde çok üstünde durduğum bilgi evi sağlık ocağı ve muhtarlıktan oluşan semt konağı belediye başkanımızın tensipleriyle halkımıza hizmete sunduk. 2019-2022-2023 tarihlerinde toplu sünnet şölenlerine imza attık.  Pandemiyle mücadele ettik evden çıkamayan vatandaşlarımızın market ihtiyaçlarını giderdik. Göreve geldiğim gündem itibaren sosyal yardımlarda bulundum. Bunun içinde market kartları, kırtasiye malzemeleri mont, bot gibi yardımlarda mevcuttu. Mahallemizde yeni doğum yapan hanımlarımızı ziyaret edip özenle hazırladığımız hediye paketlerimizi dağıttık. Parklara kent güvenlik kameraları taktırdık. Vatandaşlarımıza okuma kursu açtık. Her 23 Nisanda miniklerimizi unutmayıp mahallemizdeki tüm parklarda oyuncak dağıttık. Tabii ki çocukları unutmayıp ta kadınları unutur muyuz her 8 martta sokaklarımıza çıkıp çiçek dağıttık. Minik dostlarımız sokak hayvanları için yem ve su istasyonlarımızı kurduk. Bir çok lise ve üniversite öğrencilerimize burs imkanı sağladık.6 Şubat'ta deprem bölgelerimize yardımları dağıtmak için illerimizde görev aldık. Mahallemize deprem bölgelerinden 128 ailemizi misafir ettik. Burada 0'dan ev kurup yerleştirdiklerimiz oldu. Ramazan-ı Şerif de gene depremzede misafirlerimize iftar organizasyonu yaptık. Bunun dışında mahallemizdeki ufak ama önemli problemleri çözüme kavuşturduk. Bunun içinde yanmayan sokak lambaları, caddelere kasis gibi problemleri çözdük.Türkiye'nin en genç mahalle muhtarı olarak bu dönemde görev yaptım ve elimden geldiğince en iyi şekilde mahalleme hizmet etmeye çalıştım inşallah ustalık dönemim olacak olan önümüzdeki dönemde mahallemize daha da güzel hizmetlerde bulunacağım. Bu güne kadar vermiş olduğunuz değerli destekleriniz için teşekkür ediyorum dedi. Muhtarın konuşmasının ardından Yeni Dönem Azaları tek tek kendilerini tanıttılar. Daha sonra Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları tek tek söz alarak Telsiz Mahallesi muhtarı Edanur Menteş’a tam destek verdiklerini açıkladılar. Tanıtım programı Ailesinin Genç Muhtarının doğum günün kutlaması ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.   
Türkiye’nin en genç kadın Muhtarı, Zeytinburnu’nun en büyük mahallesi Telsiz Mahallesi Muhtarı Edanur Menteş Yeni Dönem azalarını yemekli bir program ile tanıttı. Programa katılan Telsiz Sakinleri ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları Genç Muhtara tam destek verdi.

Tanıtım Programına Telsiz Mahallesi Muhtarı Edanur Menteş kısaca beş yılda yaptıkların özetledi. Çok değerli sivil toplum kuruluşlarımızın değerli başkanları, azanlarım, hanımefendiler beyefendiler ve basın mensuplarımız hepiniz hoş geldiniz. Öncelikle size bir dönem boyunca yaptığımız hizmetlerden bahsetmek isterim. Mahallemiz için en önemli problemlerden biri olan benimde çok üstünde durduğum bilgi evi sağlık ocağı ve muhtarlıktan oluşan semt konağı belediye başkanımızın tensipleriyle halkımıza hizmete sunduk. 2019-2022-2023 tarihlerinde toplu sünnet şölenlerine imza attık.  Pandemiyle mücadele ettik evden çıkamayan vatandaşlarımızın market ihtiyaçlarını giderdik. Göreve geldiğim gündem itibaren sosyal yardımlarda bulundum. Bunun içinde market kartları, kırtasiye malzemeleri mont, bot gibi yardımlarda mevcuttu. Mahallemizde yeni doğum yapan hanımlarımızı ziyaret edip özenle hazırladığımız hediye paketlerimizi dağıttık. Parklara kent güvenlik kameraları taktırdık. Vatandaşlarımıza okuma kursu açtık. Her 23 Nisanda miniklerimizi unutmayıp mahallemizdeki tüm parklarda oyuncak dağıttık. Tabii ki çocukları unutmayıp ta kadınları unutur muyuz her 8 martta sokaklarımıza çıkıp çiçek dağıttık. Minik dostlarımız sokak hayvanları için yem ve su istasyonlarımızı kurduk. Bir çok lise ve üniversite öğrencilerimize burs imkanı sağladık.6 Şubat'ta deprem bölgelerimize yardımları dağıtmak için illerimizde görev aldık. Mahallemize deprem bölgelerinden 128 ailemizi misafir ettik. Burada 0'dan ev kurup yerleştirdiklerimiz oldu. Ramazan-ı Şerif de gene depremzede misafirlerimize iftar organizasyonu yaptık. Bunun dışında mahallemizdeki ufak ama önemli problemleri çözüme kavuşturduk. Bunun içinde yanmayan sokak lambaları, caddelere kasis gibi problemleri çözdük.Türkiye'nin en genç mahalle muhtarı olarak bu dönemde görev yaptım ve elimden geldiğince en iyi şekilde mahalleme hizmet etmeye çalıştım inşallah ustalık dönemim olacak olan önümüzdeki dönemde mahallemize daha da güzel hizmetlerde bulunacağım. Bu güne kadar vermiş olduğunuz değerli destekleriniz için teşekkür ediyorum dedi.

Muhtarın konuşmasının ardından Yeni Dönem Azaları tek tek kendilerini tanıttılar. Daha sonra Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları tek tek söz alarak Telsiz Mahallesi muhtarı Edanur Menteş’a tam destek verdiklerini açıkladılar. Tanıtım programı Ailesinin Genç Muhtarının doğum günün kutlaması ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.