SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Dr. Reşit Galip İlkokulu Okul Aile Birliğini seçti

EĞİTİM 27.10.2023 - 13:25, Güncelleme: 27.10.2023 - 14:21
 

Dr. Reşit Galip İlkokulu Okul Aile Birliğini seçti

Zeytinburnu Dr. Reşit Galip İlkokulu Okul Aile Birliği genel kurulu günü okulun konferans salonunda yapıldı

Genel Kurulun açılış konuşmasını yapan Okul Müdür Serkan Seğmen; “Çocuklarımızın en iyi bir şekilde eğitim alması ve çağın gerektirdiği bilgi ve tecrübeye sahip olmaları için eğitim öğretim faaliyetinin bir paydaşı olan velinin, buna bağlı olarak aile birliklerinin çok büyük bir var” ifadelerini kullandı.  Konuşmaların ardından yapılan seçimde Melike Akdarma ve listesi oy çokluğuyla seçildi. Seçimin ardından teşekkür konuşması yapan Başkan Melike Akdarma, genel kurula katılan veliler teşekkür etti ve okulumuz için yapılacak faaliyetlerde kendilerine destek olmalarını istedi. Başkan Akdarma, Okul aile birliği yöneticileri öğrencilerin eğitimlerinin kalitesini artırmak için okul yönetimi, öğretmenler ve veliler arasında gerekli işbirliğini yaparak, güçlü bir iletişim kurulmasını sağlamaktadır” diyerek yöneticilerin okul ile aileler arasında köprü vazifesi gördüğünü hatırlattı. Dr. Reşit Galip İlkokulu Okul Aile Birliğinin yeni yönetimi: Başkan: Melike Akdarma, Başkan Yardımcısı: Zeynep Akdarma, Muhasip: Leyla Önen, Yönetim Kurulu Üyeleri: Yeliz Derya, Leyla Vardar, Burcu Baran, Yeşim Bayraktar, Merve Gelir, Aysel Demir, Dilek Bayram, Pınar Akar, Remziye Yalçınkaya, Nur Darama  
Zeytinburnu Dr. Reşit Galip İlkokulu Okul Aile Birliği genel kurulu günü okulun konferans salonunda yapıldı

Genel Kurulun açılış konuşmasını yapan Okul Müdür Serkan Seğmen; “Çocuklarımızın en iyi bir şekilde eğitim alması ve çağın gerektirdiği bilgi ve tecrübeye sahip olmaları için eğitim öğretim faaliyetinin bir paydaşı olan velinin, buna bağlı olarak aile birliklerinin çok büyük bir var” ifadelerini kullandı. 

Konuşmaların ardından yapılan seçimde Melike Akdarma ve listesi oy çokluğuyla seçildi. Seçimin ardından teşekkür konuşması yapan Başkan Melike Akdarma, genel kurula katılan veliler teşekkür etti ve okulumuz için yapılacak faaliyetlerde kendilerine destek olmalarını istedi. Başkan Akdarma, Okul aile birliği yöneticileri öğrencilerin eğitimlerinin kalitesini artırmak için okul yönetimi, öğretmenler ve veliler arasında gerekli işbirliğini yaparak, güçlü bir iletişim kurulmasını sağlamaktadır” diyerek yöneticilerin okul ile aileler arasında köprü vazifesi gördüğünü hatırlattı.

Dr. Reşit Galip İlkokulu Okul Aile Birliğinin yeni yönetimi: Başkan: Melike Akdarma, Başkan Yardımcısı: Zeynep Akdarma, Muhasip: Leyla Önen, Yönetim Kurulu Üyeleri: Yeliz Derya, Leyla Vardar, Burcu Baran, Yeşim Bayraktar, Merve Gelir, Aysel Demir, Dilek Bayram, Pınar Akar, Remziye Yalçınkaya, Nur Darama

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.